|
|||||||||||
|
|
#1111 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja ne bih preporučio Kingstona. Imam par komada različitih kapaciteta i svi pate od istog problema - kada se napuni cache, brzina drastično pada.
|
|
|
#1112 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni jedini stick (kojeg sam koristio ozbiljno, ne smeće koje su mi povremeno gurali u ruke) koji je krepao je bio DT Kingston. Tehnički, radi još uvijek, ali je puknuo integrirani krug na pločici. Što je zapravo čudo da još uvijek radi, ovisno o tome kako ga namjestiš. Ja sam osobno kingston prekrižio po tom pitanju. Svima uglavnom preporučujem Samsung bar, koji nije najbrži ali ostavlja dojam nečega što može preživjeti apokalipsu. https://www.youtube.com/watch?v=PK_ycsj_Q5Q
|
|
|
#1113 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovisi serije modela Kingstona , samo što Micro nema problema opadanjem cachea, što je i najvažnjje da ne pate kao Sandiskovi koji znaju ugrijati čim ostane duže na utoru. Nisam bezveze kupovao 3x 64gb i 2x 128gb koje su pokazale odličnim. A imao sam par failova sa plastičnim Kingstonima koji krepaju pa i poblesave sa upozorravanjen formatom. Sandisk Flair, Dual Luxe isto odličan sa brzinama ali ako ostaviš dulje i svinjski se zagrije. Jedino Ultra sa plastičnim nema problema sa grijanjem.
__________________ |
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Premium
|
Grijanje zna biti problem, istina. Ne znam koliko to šteti sticku, bolje ga je ne puštati unutra. Također preferiram metalne. Ona malena plastična govanjca mi jednostavno ne ulijevaju povjerenje, a lakše se i izgube A što se gubljenja tiče, gumirani su najgori. Em ne čuješ kad ispadne, em se odbije u vražju materinu.
|
|
|
#1115 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Metalni se zagriju jer metal efektivno radi kao heatsink (što je dobro). To što na plastičnom ne osjetiš da je vruć ne znači da se unutra komponente ne kuhaju. |
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Premium
|
Razmišljao sam o tome, ali kada bi unutra kuhalo ipak bi se nešto osjetilo na plastici. Nje to bakelit nego obična plastika. Što bi toplije bilo unutra, plastika bi bila bliže temperaturi na kojoj se počinje topiti. Kako bilo, ja uvijek prijateljima i dobronamjernicima preporučujem metalne i izbjegavam one malene stickove koji se skoro pa niti ne vide kada ih ubaciš unutra.
|
![]() |
|
|