|
|||||||||||
|
|
#4502 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
+ girije mi daju stvarno mobilnost i na treningu se propisno iznojim i crknem. Malo malo ubacim nešto novo ili izbacim nešto za što vidim da možda i nema smisla ili daje slabije rezulate od neke druge vježbe. Strenght ostaje na stolu za sada prema onom popisu kojeg sam stavio ali iskreno jedva čekam još -5kg da ubacim trčanje na traci. Postpeeno naravno 15-30-45-60min kroz par tjedana nadam se biti na 60min. |
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Dečkovi, da ne tražim, best buy whey? Ne radim bulk, trenira se samo endurance sportovi, bicikl i concept2 veslanje, treba mi da podignem unos proteina u dijeti. Fala
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ja uzimam u The Nutrition, imaš 3,5kg za cca 58 evrića. To ti je 16ak evrića kila. Ne znam da sam negdje vidio niže, a okus mi je dobar, dobro se topi u vodi. |
|
|
|
|
|
#4505 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
probaj na hsnstore, 2kg 38€, pakiranje 5*500g košta 53,2€ ali si uzmeš 5 različitih okusa da ne dosadi uvijek isti. bio bi zahvalan da, evo moj affiliate link. https://www.hsnstore.eu/hsnaffiliate/click/ ako nisi registriran kod registracije možeš upisati moje refferal code HY60744 hvala. |
|
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Hsn store ima odvratne proteine većinom. Sve neka kemija užasna. Dobri su samo ice cifre Ovi the protein isto najgori ikada koje sam probao osim ako konzumirate osnovne čokoladu i vaniliju. Preporuka za shop bilder builder.hr 4x 1kg 79 kg za registrirane članove. 19.75 eura po kg besplatna dostava Crna malina bijela čokolada prefini. Vanilija odlična. Scitec su mi best buy i na akciji budu 55 eura 2.3 kg ali su prefini. Probao sam valjda sve na tržištu i većina je zesce sranje od kvalitete i okusa |
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Razlika je mala na strani pilećih prsa što se tiče proteina ali dosta ako broji kalorije i masti . Ja sam uvijek za pileća prsa 🤣 |
|
|
|
![]() |
|
|