|
|||||||||||
|
|
#86821 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#86822 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
#86824 |
|
Uptime 99.99%
|
Cca 500km, trenutno po ovom vremenu potrosnja po gradu je cca 20kwh/100km, a baterija je 82kwh. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#86825 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Automobili
Citiraj:
Odeš u auto olimpija otpad na čulinečkoj Sve nađeš tamo Edit : vidim da na Google piše auto dijelovi olimpija. Brijao sam uvijek da je auto otpad Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86827 |
|
Uptime 99.99%
|
|
|
|
#86828 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
To ona Tomić ponuda, 50k je bio? Bit će u Q3 za fizičke, pa razmatram opcije, dok obrade dokumentaciju i isporuče bit će mi postojeći auto preko 2 godine. Frend je gledao i4 eDrive 35, ali kada smo dodali par stvari je išao preko 50k ladno. Meni osobno prekrasan auto, pogotovo interijer, jednostavno neusporedivo bolje od Tesle. |
|
|
|
|
|
#86829 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#86830 | |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() za takve ljude elektrika i benzin ce tesko ikada biti opcija.
|
|
|
|
#86831 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
|
|
|
|
|
|
#86832 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Reno ima dugme za on/off lane assista. Pritisnuo sam ga jednom da se ugasi i od tada se ne pali.
|
|
|
#86833 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86834 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@psyho Sve više hibrida/PHEV-ova koji se reklamiraju da s punim rezervarom prolaze 1.000 km što mislim da je u rangu auta s dizel motorom. Mnogi od njih su SUV-ovi. Dobar dio njih je kineskog porijekla koji imaju cijenu osjetnu pristupačniju od Sv. Trojstva. Ako mu to nije problem neka pogleda reviweve npr. Jeacoo 7/Omoda 5 SHS, Lynx & Co 01/08, BYD Seal U DM,...
|
|
|
#86835 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#86836 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86837 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
|
|
|
|
|
#86838 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Prošao sam sa Cuprom i Učku i druge radove i nije mi zakočio iznenada. Al' mi se je desilo to 2x, jednom kod parkiranja i drugi puta kad sam skretao u sporednu ulicu gdje je prepoznao pješake. Očito osjetljivost sustava varira između grupacije. Al imam jedan problem. Prošli vikend sam oprao auto i stajao na parkingu do petka, sjednem se popodne u njega i iznutra na šajbi sve puno vlage. To je već drugi put da mi se desilo. Prvi put smo bili na Sljemenu i imali snijega na čizmama i očito je vlaga ostala zarobeljena unutra kao i ovaj put. Pregledao sam sve tepihe i nigdje nije bilo vlage, isto tak u gumenim "tepisima" nije bilo vode. Kaj bi mogao biti problem? |
|
|
|
|
|
#86839 | ||
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
ima on svoju racunicu, ne ulazim u to detaljno. a kad imas firmu i sa svim troskovima kada provlacis kroz firmu, 2500EUR nije mala lova kad sam moras nalaziti posao. potrosnja raste puno vise nego linearno sa povecanjem brzina. kod mene bi jos benzinac bio puno bolja opcija, jer je i odrzavanje puno manje. sigurno ima puno veci utjecaj na amortizaciju auta nego samo gorivo ja osobno imam Ford Edga kojemu je prosjecna potrosnja 9l, a ako ga ganjam na autocesti 155 ode preko 12 i potrosim rezevoar unutar 500km..mene to ne dira i vozim ga kako mi odgovara taj dan. druge ljude dira i tko sam ja da ih 'preodgajam' ![]() Citiraj:
meni osobno nema dobrih opcija za SUVove od europskih proizvodjaca i osobno sam bas poceo gledati te kineze kako ce se razvijati.. ako to ne proradi dobro, uvijek ostaje Toyota ![]()
|
|
|
|
#86840 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Što se tiče reklamacija, računaj da će te uhvatiti koji opoziv sigurno :) Jel trebaju posebne gume za njega sa e oznakom , čitao sam da električni rade povećane težine klasične gume ko maslo tope? Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86841 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#86842 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
BMW namjerava i dalje derati svoje kupce maštovitim sigurnosnim featurima... https://www.tomshardware.com/tech-in...sign-blueprint
|
|
|
#86843 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kaf mi je ostao bio otvoren prozor preko vikenda, a bio najveći pljusak godine sa time sam sanirao posljedice. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86845 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma zaostala ti je neka vlaga u kabini od ovih kisnih dana. Meni zna na "japancu" sajba biti orosena, ali to je samo zato jer sam se dan-dva ranije sjeo s mokrom jaknom i od gojzi ostane lokvica na gumenom tepihu pa to isparava itd... nakon par dana nema vise rose na sajbi.
|
|
|
|
#86846 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prije dva mjeseca mijenjao šajbu na kasko, od kamenčića. Danas ponovo pukla šajba, opet kamenčić. Doduše sad je zvjezdica, ali promjera cca 3cm. A za 5 dana mi ističe registracija, mislio sam sutra ići. Hoće me zajebavat s tim? |
|
|
|
|
|
#86847 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ako je, gnjavit će. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86848 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sa ovim gumama je isporucen: https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres/651781 Od software nadogradnji nude, naprednu navigaciju za cca 900 eura ili opciju upozorenja na kamere za ~15eura mjesecno. Tek ce u Neu Classe krenuti SaaS party.
|
|
|
|
#86849 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|