|
|||||||||||
|
|
#2851 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidi da li ima jos akcija duplo, ja imam 14gb I 1100mib poziva I besplatne smsove za 8 eura. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#2852 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Imam malo više brojeva, a nisam neki veliki potrošač prometa, pa valjda zato. |
|
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Prije 10ak dana. Ja sam prešao na Telemach, i onda dan prije aktivacije telemach kartice čoban me zove da mi može ponuditi neku kombinaciju za 8,xx eura. Poslao sam ga u pm. Kaj mi ranije nisi nudio, kaze kao zatrazili ste Online prijelaz i kao u prvih 15 dana možete odustati od Telemacha i vratiti se na Bonbon. Reko-> stari odjebi. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2855 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jbt promjenio sam tarife/operatere 10ak puta od faksa. Nitko me nikad nije zvao, bilo mobilne ili fiksne usluge. Da me nazovu i daju euro popusta valjda bi samo od osjecaja vaznosti rekao "uzimam" ![]()
|
|
|
|
#2856 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Kako se traži ova promocija? Jel samo za nove korisnike? Sent from my Pixel 8a using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Znam, lik nije nudio ništa ekstra nego ono sto ima redovno pod ponudom. Tu veliku kombinaciju placam na jednom broju 6,xy€. To je aktivirano u sklopu jedne promocije. E to je cijena a ne ovo. |
|
|
|
|
|
#2860 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Ja sam mislio da sam sa 8 odlican, sad imam novi cilj. 😀 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#2861 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
To za 6 i nekaj, točnije 6,75€ traje godinu dana i uskoro mi ističe. Kaj ovo za 8,19€ je samo za nove korisnike? Mada razmišljam da opet odem na A1 na godinu dana na bonove, imaju ono kaj uplatiš 6 mjeseci unaprijed pa tarifa ispadne manje od 8€/mj, to je sasvim oke. |
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Registered User
|
Meni bi bila dosta i ona najjeftinija za 3.55€/mj samo kaj oni na bonovima ne daju Volte a već su u nekim gradovima ugasili 3G. |
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#2869 |
|
Premium
|
Da, imao sam sa htom situaciju od prije par godina gdje su me teretili za nekih 50ak eura jer kao nije plaćen račun. Da, našao sam odrezak i išao do centra gdje su se onda ispričali i rekli da zanemarimo obavijest te da su oni veliki sustav i da im se potkrala greška. Ali niti to nije jedini razlog zbog čega želim papirnate račune. Svaki broj na pretplatu ima svoju bon bon aplikaciju iz koje vadiš pdfove ili iz koje plaćaš. Unašanje broja moje kartice u bilo kakve aplikacije ili web shop ove mi ne pada na pamet. I sad iz svakog mobitela bih preko aplikacije trebao vaditi pdfove svaki mjesec i plaćati. Dvije pretplate su mi na klinke (koje nisu stalno doma) dok je četvrta na majku koja je u domu. I da, problem mi je to na takav način voditi evidenciju. Svi računi kad dođu, idu u jednu kutiju i onda izvadim tri najsretnija koja taj mjesec platim. Drugim pošiljateljima želim više sreće drugi mjesec ![]() ![]() Šalim se malo, ali da, kad dođu računi, platim ih i arhiviram. I znam da su onda svi računi PLAĆENI, a ne da po razno raznim aplikacijama trebam gledati da li sam što dužan, propustio platiti, vidjeti itd... dupla kontrola. To je nekome problem? Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 12.02.2026. u 11:41. |
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da si sve brojeve stavio na svoje ime, web login bon bon i cepaj ja poto imam t-com, odmah mi se tamo uz t-com pojavi, klik, pay i vozi I to plačam kako računi dolaze, ne čekam payday i sretno izvlačene iz kutije 20-tog Tako se moj ujak ljutio na tcom .. kamatare me .. normalno jer uredno plača račune zadnjeg u mjesecu, a datum je tipa 18-ti u mjesecu |
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
|
|
#2873 |
|
Registered User
|
Aj smanji malo doživljaj. Ti čuvaj odreske u doba digitzaliztacije (di se svi računi za komunalije primaju na mail ili putem egrađana) ali nemoj drugima pametovat o tome, može? Pogotovo ak ne znaš ili ako si neplatiša onda ti ništa ne valja i sve je prevara. |
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pametuješ i dociraš, a sada se još pokazuješ da si glup i bezobrazan. I to sve prije ručka. Čestitam. Odjebi u skokovima od mojih platežnih navika. Moje platežne navike nisu ovdje u pitanju, već tvoje neznanje o zastari. Netko će pročitati gluposti koje pišeš pa će misliti da je pitanje zastare tako jednostavno kako navodiš, a nije. Neuki dođu i na sud krivo se pozivajući na zastaru pa lagano dobiju šut kartu. Činjenica je da zastara ovisi o periodu naplate i drugim stvarima. Činjenica je da su nam razne institucije krcate debilima koji zaseru stvar i onda drkaju ljude. Činjenica je da se na zastaru oštećeni mora eksplicitno pozvati na sudu. Činjenica je da se ljudi libe obraćati sudu i da ne žele s njima imati posla. Za ostale u publici (tebi nema spasa) dati ću jedan primjer: ovrha na temu "posebne vodne naknade" ili kako se to sredstvo uhljebljenja već zvalo. Dugi niz plaćenih uplatnica a neke navodno nisu bile plaćene. U ovrsi ih je bilo ukupno 6. Trošak ovrhe je bio x5 u odnosu na vrijednost uplatnica, koje su bile po nekih 18-19 kn komad. Nekih godina su slali 3 u drugima 4. Bilo mi je nejasno da li se to sranje naplaćuje svaka tri ili četiri mjeseca. Zastara za povremene tražbine nastupa nakon tri godine. Tih 6 se odnosilo na period (tada) unazad 3-4 godine. Dio je bio u zastari, dio nije. RBA bankarstvo nije nudilo da idem toliko natrag u povijest. Imao sam hrpu tih uplatnica evidentirano, ali nisam imao sve. Papirnato sam imao dosta tih uplatnica, ali ne i te koje su bile predmetom ovrhe. Odatle sam zaključio da moguće to sranje nismo niti zaprimili. Nikada nisu poslali bilo kakvu opomenu ili bilo što drugo u tom smislu. Tada je moje znanje o materiji bilo (još više) limitirano, stara je reagirala panično (uobičajena uvjetovana reakcija ljudi koji paničare umjesto da se raspizde) i sve je brže bolje plaćeno. Kroz nešto vremena kada sam preuređivao ostavu naiđem na pola tuceta tih jebenih uplatnica, neke od kojih su bile na popisu ovršenih. Na njima sam rukom bio upisao referentni broj transakcije koji sam dobivao kada sam obavio plaćanje. Progutam knedlu i kažem: drugi put ću pametnije. Tako da nemojte biti kao kolega gore koji u nedostatku argumenata napada glupim izjavama i olako odašilje uvrede, budite pametni i ne dajte se zajebavati. Osigurajte najbolje što možete svoje položaje.
|
|
|
#2875 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Kolega, ponavljam, nisam u životu dobio opomenu za račun, niti ne želim da se to desi. A ako neću provjeravati po raznim e-servisima svaki mjesec, vjerojatno ću jednoga preskočiti. I ne želim si to. Etiketiranje kolega s foruma da su "neplatiše" je vrlo ružno i nepristojno, pročitaj opet zašto želim papirnati račun. |
||
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Uptime 99.99%
|
Samo da info, od iduce godine bi zlo od eracuna trebalo biti obvezno I za privatne osobe...posta je krahirala, ne mogu vise ni racune dostavljati. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#2878 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Na bonbonu vecina vec ima account ili instaliranu aplikaciju. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#2879 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako bas zelim papir, platim preko app-a, isprintam si racun i njihovu potvrdu placanja i cuvam. Ili isprintam racun i odem u banku platit. Puno lakse nego da ih zovem i zicam papiranti racun ako ga bas ukinu |
|
|
|
![]() |
|
|