|
|||||||||||
|
|
#393 |
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel bio netko skoro na A2 ispitu? Meni je u petak istekla A1/A3 što sam obnovio i sada imam do 12.03. važeću a2 kategoriju. Ja sam polagao u prvom batchu kada je bila korona online i sjećam se da je bilo dosta stresa i učenja, al sam položio iz prve (fakat nisam varao makar je bilo online) ![]() Zanima me što se desi ako rokneš. Opet čekaš idući termin? Uz dvoje male djece i firmu samo mi je još trebalo učenje za dron ![]() |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Polagao sam ja prije 4 mjeseca, nas dva bilo na ispitu, ja prošao iz prve a ovaj drugi štrebao iz neke literature sto su mu rekli u nekoj Face grupi i sve krivo naučio. Ako padneš prijaviš se na idući ispit. Materijal za učenje sam našao na službenoj stranici ccaa stranici, tamo ima i nekih testnih ispita i linkova na materijal. Dosta su logična pitanja ali isto treba malo znati, doduše ja sam malo pročitao dan-dva prije ispita i na dan ispita tako da se nisam baš ubio od učenja.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
#395 |
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Isto 40 pitanja, 30 za prolaz? jedino ovo nalazim na njihovoj stranici: https://www.droneinfo.fi/en/self-stu...-eu-regulation |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Vidio sam u face grupi da ekipa masovno polaže preko https://www.dronelicense.eu/ Možda ti bude lakše online se organizirati.. |
|
|
|
|
|
#399 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Mislim da ti je ovo na engleskom. Nema na hrv online Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
189€ (sa "velikodušnim" popustom) i vrijedi 5 godina ![]()
|
|
|
|
#403 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stigao Mini 3 Fly More Combo sa Amazona (dron, punjač, 3 baterije, torba i ekran u boji za 401€ tokom BF-a). Ima li negdje neki dobar tutorial/simulator za njega? Navodno DJI ima nekakav simulator na kojem se može vježbati.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 20.02.2026. u 14:48. |
|
|
|
|
|
#404 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Imas posebnu app koja je simulator, proguglaj malo. Nego, najteze ce ti za pocetak bit dignut ga i spustit pa si malo pogledaj turorijale na yt kako to ekipa radi. Bit ce ti lakse. A i uvjek je zajeb dok se ne naviknes na orijentaciju drona jer kad ga okrenes prema sebi onda su ti smjerovi obrnuti. Budes se naviknuo, stvar prakse. Za pocetak kreni vjezbat negdje na livadi di je prostrano. I nemoj ga dizat previsoko. |
|
|
|
|
|
#405 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
u aplikaciji imas 3 moda za upravljanje meni osobno je mod 3 najbolji i samo teraj .. ne trebas tu neki simulator ako si na otvorenom eto ja sineku kupio neo 2 .. letim po kuci ko veliki .. pogasio sve senzore i samo gass odi van na livadu i teraj to Nije to ko ovi FPV dronovi di moras biti maher, ovo ti je ko auto automatik DSG |
|
|
|
|
|
#406 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
FPV s motion controllerom možeš dati djetetu. Najjednostavniji i najzabavniji način upravljanja dronom ikad. Na par cm od svega možeš prolaziti i provlačiti se. Klasičan kontroler s dvije gljive je dosta kompliciraniji i manje prirodan za FPV ali profići samo tako lete
|
![]() |
|
|