|
|||||||||||
|
|
#7621 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Završio baš jučer Syberia 2 na ps2, koju sam započeo još davne 2020. (!) Vredu je, al nema mi nostalgično-emocionalno snagu jednog Broken Sworda, no svakako je vizualni stil, radnja, priča i setting potpuno za sebe i teško je usporedit ta dva serijala. Još me čeka na kompu The Longest Journey, mislim da sam tu na 70%. Prigodno su obje avanture sa neloše zgledajućim "heroinama" koje nisu karikaturalne do razine Lare Croft sa onim balonima, al opet su dovoljno interesantne. Moguće da je intencija u nekom trenutku bila da će tak gaming neke naslove približit ženskoj populaciji, koje će rađe odigrat avanturu nego đuku nuklearca il doom itd. |
|
|
|
|
|
#7622 |
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Opet počeo RE2 remake, ovaj mi je zapravo najbolji remake... Nisam igrao originale, počeo sam od 5-ce koja mi je bila vrh i nikako nisam kužio hejt prema njoj a još i manje kad sam napokon odigrao i četvorku. 6 je bila ok pucačina. a 7 mnogo dobra dok 8 mi je mlaka nekako bila. Vukodlaci, vampiri - meh... Req bi mogao biti dobar, nadam se sličnom dizajnu ko remake 2. |
|
|
|
|
|
#7623 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Navodno se sprema RE:Code Veronica remake u stilu 2 i 3 remakea. Inače, CV je zapravo pravi nastavak na RE2, a 3 se zove tako samo zato jer je Capcom obećao Sonyu da će im ispostaviti 3 glavne RE igre na PS1. RE 3 je zapravo više kao spinoff. Ugl po meni je CV vj najteži oldskul RE, baš je bezobrazno težak i samo jednom sam ga odigrao do kraja. Ali mogao bi probati opet prije remakea. Postoje DC,GC i PS2 verzije, te krnja "HD" verzija za PS3 u kojoj su mislim samo digli rezoluciju na 720p. |
|
|
|
|
|
#7624 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Clair Obscur: Expedition 33 Dobro je rekel jedan komentar: Citiraj:
I taj francuski štih mi je genijalan. Stignem odigrati pol sata-sat pa mi bu trebalo vjerojatno gro vremena, ali igram na Story difficulty-ju pa valjda bude OK ![]()
|
|
|
|
#7625 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2023
|
Pere se WoW TBC kao da je 2007. Lvlanje, questanje, dungeoni... zaboravio sam kako je ova ekspanzija dobra, vjerojatno najbolja |
|
|
|
![]() |
|
|