|
|||||||||||
|
|
#86581 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#86582 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#86583 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#86585 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86586 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na tom auto jedino kaj vredi je motor. Izvana će se nekome sviđat, a nekome neće. Ne vidim smisao SUVa sa ubrzanjem od 4 sec. A auto izgleda ko da će se s njim ić svaki vikend u lov. Ali i taj dio mogu još prežvakat. Ali kako je dizajnirana unutrašnjost, to ne mogu. Iznutra auto izgleda lo kad se djeca igraju didaktičkim igračkama Nek te sretno služi.. ![]()
|
|
|
#86587 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Auti su, i izvana i iznutra, odavno postali konfekcija i c/p. Došlo je vrijeme da je jedina razlika među autima u veličini ekrana.
|
|
|
#86588 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Long shot, prodaje li netko sjedalicu Besafe Beyond 360 sa ili bez baze? https://www.babycenter.hr/besafe-aut...e-1216113.html
|
|
|
|
#86589 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#86590 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ako ti je interesantno pogledam koji je točno model. Dam jeftino samo da mi ne radi nered u garaži Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86591 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#86592 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86593 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ne kužim, zakaj Seat ne bi bil pošten auto? Si možda vozil više modela pa su se kvarili li što? Osim optičkih i haptičkih razlika u odnosu na Audi, VW, Škodu, tehnika je skoro (ustvari i jest) potpuno identična... Da li su ovi svi gore navedeni "nepošteni" auti? DSG mehatronika: da/ne, ako se na 80-100 k km napravi "pošten" servis (promjena uljnotlačne posude, ulja, kartera, dihtunga, trošak cca 600€), mehatronika uopće ne stradava. Apropos, "pošten" servis za ZF automat je još skuplji...
|
|
|
#86594 |
|
Pod naletima kopita zla
|
600 eura na servis mjenjača Moj živote! Nisam vozio seata ali ga je vozilo podosta poznanika od leona, ibize, cordobe itd...mistični problemi konstantni. Ako ćemo gledati povijesno SEAT je u VAG grupaciji uvijek bio na dnu po kvaliteti materijala. Ne znam kako je sada sa cuprom. Vjerojatno je oku ugodnije od škode ai i dalje su izolacija i završna obrada lošiji od VW. Audi tu ostavljam van priče jer prepiša sve navedene. Velim nek ljudi voze kaj god ali ovo je "prodaja taštine". Brand koji i nije nešto kotirao sada ćemo nazvati novi imenom, a zapravo ćemo manje više sve ostaviti isto. |
|
|
|
|
|
#86595 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Mene moja Ibiza nije ostavila na cesti nijednom. I to 1.6 TDI, motor po kojem se sere a fantastičan je od 2012. pa nadalje. Od frenda stari vozi Exeo, ima tu Cordoba i Toleda koji se i dalje kotrljaju u familiji. Ne znam, Seat je meni ostal u dobrom sjećanju
|
|
|
#86597 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
||
|
|
|
|
|
#86599 |
|
Premium
|
|
|
|
#86600 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nek te dugo i pouzdano služi ![]() Citiraj:
Tebi sve što nemaš na svom škodilaku nevalja DSG, senzori, grijana sjedala, grijani volan ovo ono ![]() Nebi se nikad više vratio na manualac.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. Jučer u 18:39. |
|
|
|
|
|
|
#86601 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Dva poznanika imali problrma sa tim smecem. Tj jedan frend i jedan kolega. Prassat i golf. Senzore imam grijanje siceva imam. Volan se grije na mazdi nije nesto jako spektakl. Hladenje bi bilo bolje. Automatik da ali ne falicni dsg. |
|
|
|
|
|
#86602 |
|
Premium
|
Ne znam što bih na ovo rekao, moj tri cil. turbo mlinac (DQ200) 138 k km, mapiran kad je imao 20 k km, ide ko gluha kuja, nikad ništa osim što je na 85 k km bio napravljen niže navedeni servis na getribi, nakon toga sve kao prvi dan, odnosno još bolje jer je meho napravio super dobru kalibraciju...
|
|
|
#86603 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Meni krepao tipa 02 kolovoza Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86604 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86605 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#86606 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tko još kupuje nove Volkswagene (Škoda, Seat, Cupra... a da nije leasing ) i zašto? Precjenjeni i nekvalitetni do ibera, što nije bolji izbor bilo koji Azijat (Koreanac ili Japanac), pa čak i Ford. Glavno da nije neko Stellantis govno.
|
|
|
#86608 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ovako na prvu, rekao bih da je htio taj auto i zato si ga je uzeo. EDIT: Ford? ahahhaha Kolegi na Ford Kugi je ošao neki dio, neki hladnjak il tako nešto. Auto je pod jamstvom, al stoji u servisu već 3 mjeseca jer dio ne stiže a auto se ne može voziti.
|
|
|
|
#86609 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro ako je auto zanimljiv ali ti VW auti su teška penzija i dosada. Ne vidim po čemu su interesantni naspram bilo koje druge marke. VW je kockasto govance koje izgleda kao da se dijete igralo s Duplom, kao i Škodini suvovi, Cupra je infantilan plastični Temu dizajn s ledicama, Audiji su svi isti i preskupi i maksimalno bezlični. Frend nedavno na leasing uzeo A6 quattro karavan, auto je ogroman s nekom retardiranom plastičnom konzolom koja odvaja vozača od suvozača i izgleda nakaradno, a sicevi imaju ručno podešavanje, cijena te igračke 110k eura . Kinezi ih pojedu i jedva čekam da europska auto industrija propadne jer ništa drugo nije ni zaslužila.
|
|
|
#86610 | |
|
Vršni visioc
|
Citiraj:
![]()
|
|