|
|||||||||||
|
|
#12722 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Oni Geneleci su bili ugly do bola ali nisu ni ovi neka vizualna sreća ![]() :čekamkleteveucloud: :izgledaništaniodovih: :designeidinCaliforniamadeinChina: :značiku.čina: Zadnje izmijenjeno od: Throttle. 02.02.2026. u 21:46. |
|
|
|
|
|
#12724 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
moj oberon 5 setup mi sve manje i manje odgovara. pogonim ih sa pm6005 , ali zensor 3 mi je puno bolje zvučao. |
|
|
|
|
|
#12725 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#12726 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#12727 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Neo - ST Mislim da se na okupu nađu 10 zahtjevnih mladenki koje biraju vjenčanice da bi svih 10 odabralo prije vjenčanice nego ti fakin zvučnike za stol. Brate mili skrati više, ovo ide maltene već pod spam, pa biraš zvučnike ne zamjenske bubrege od donora koji će ti produžiti život. |
|
|
|
|
|
#12728 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo malo edukacije. Neo, posebno obrati pažnju negdje oko 0:45/1:10, "chasing approval from strangers" ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 03.02.2026. u 04:39. |
|
|
|
|
|
#12729 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Andrew kojeg malo vise drzim od gore navedenog hype-mana je bas par interesantnih videa postao na tu temu: You Aren't the Listener You Think You Are You were right about my financial mistakes. Topla preporuka pogledat oba videa od pocetka do kraja. Suma sumarum: kupi ono sto ti se svida od onog sto ti je predlozeno i to je to. Ak bas ides na Eversolo odi bar na zvucnike za nekih 600-njak eura (i da vrijede te pare) - bez subwoofera jer ti vrlo vjerojatno nece trebat ako uzmes postene zvucnike. Ja ozbiljno razmisljam upiknut one Kef Coda W kao zamjenu za Creative s vremenom - al vidjet cemo, trenutno mi je 800 Eura malo previse za tu namjenu dati. |
|
|
|
|
|
#12730 |
|
49%winner
|
|
|
|
|
#12732 |
|
₿
|
Vi mislite da trollam, ali nisam. Odabrao sam kompletan setup, koji će se, pazite sada ovo...čak i tomeku svidjeti. Ne znam ima li smisla da ga objavljujem prije kupnje ili da vam samo pošaljem screenshot da je naručeno ? EDIT: zaboravih napisati da sam odustao od Kalija. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 03.02.2026. u 14:33. |
|
|
|
|
|
#12733 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Daj stavi kaj si uzeo... jbte ti k'o i ovi novinski članci... "I zamislite što je kupio, pamet ćete izgubiti"... ![]()
|
|
|
#12735 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Vidim da nisi pogledao one video uratke koje sam poslao. No - daj fotke kad dode i dojmove. |
|
|
|
|
|
|
#12737 | |
|
₿
|
Citiraj:
P.S. pogledao sam po prve 2min od oba videa i morao ugasiti jer me nervira i počelo mi se spavati od njega, ali hvala svejedno. P.S.2 ako misliš da sam setup odabrao da bih zadovoljio ikog ovdje, varaš se. Također sam ga prilagodio svojim potrebama i realnoj situaciji zahvaljujući vašim smjernicama i kritikama. Zato sam rekao da ćeš možda čak i ti biti zadovoljan s njim ![]() Šta će mi influenceri kad imam vas ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12738 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
hahaha baš, a onda otvoriš i vidiš samo prvi red. Ostalo je blurano jer je članak samo za one koji su kupili godišnju pretplatu ![]() Neo, nadam se da si kupio preko interneta tako da imaš povrat u roku 14 dana ako zvuči/izgleda zakuac ili ako to netko popljuje ovdje ![]() |
|
|
|
|
|
#12739 |
|
₿
|
Drum roll please.... . . ![]() Odabir je pao na: - Dali Sonik 1 monitori (€498 par) - Wiim Amp Ultra (€599) - UMIK-1 mic za room correction (€124 sa dostavom) TOTAL: €1.221 Sonik je najnoviji nasljednik Oberon serije (sa nekim minornim poboljšanjima), najavljen 12/2025, a u naše dućane došao prije par dana. Na njega sam slučajno naletio browsajući kroz Reddit gdje je jedan lik napisao da su mu stigli novi Sonik zvučnici i da je oduševljen kako zvuče, pa rekao idem vidit o čemu se radi... Na kraju ih odabrao, jer ako su tomeku Oberoni dobri, onda valjda ovo ne može biti lošije. Dali kaže da su wall friendly, šta i meni odgovara (svejedno će biti odmaknuti 6-7cm od zida). Uspoređujući ih sa Oberonima, trebali bi biti topli i ugodni za duže slušanje glazbe i sl. jer nisu "analitički" kao skuplji monitori. U svakom slučaju tu je 14 dana povrata pa ako baš nešto ne bude u redu (iako sumnjam)... Za Wiim Amp Ultra sam se odlučio jer po nekim recenzijama daje bolji zvuk od Eversola Play i ima više headrooma šta se tiče snage, bolji room correction, bass management, itd. Za ovaj mikrofon sam se odlučio jer ga Wiim preporučuje za ispravan room correction, pa da se ne mislim puno... Subwoofer je za sada preskočen. Cilj je bio i njega naručiti, model SVS SB-1000 Pro, kojeg se može kupiti jedino preko Player.hr, međutim nemaju ga na stanju i traže avans da bi ga naručili, a onda pitaj boga koliko će ga trebat čekat. Također nisam htio srljati s njim prije nego vidim s vama bi li on bio dobar odabir (po netu ga hvale, da je dobar za male sobe poput moje jer je sealed box, ima odličan spektar frekvencija, itd.) Tako da to je to za sada, ostaju još samo dva pitanja: 1. Koji sub? 2. Koje kabele? Matična na Wiim ide preko optičkog...sve je udaljeno unutar 1,5m jedno od drugog. Fun fact: čovjek iz trgovine kaže da sam kupio jedina 2 Sonika i pitao me da li mi smeta šta je jedan bio stavljen u izlog prije 2 dana (nisu ga palili). Pitao sam ga zar nemaju kojeg neotvorenog, rekao je da nemaju i da ih se čeka mjesec dana ako želim neotvoreni. Uvjerava me da se ne trebam brinuti, da je jedan doslovno samo izvađen iz kutije i stavljen u izlog. Rekao ajde nema veze kad ste tako iskreni, pakuj to. ![]() tomek@vz molim komentar, hvala. Jesam se zajebo šta nisam uzeo Sonik 3? Sonik 1 + sub mi se činilo kao logičniji izbor za sobu od 12m2. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 06.02.2026. u 13:59. |
|
|
|
|
|
#12740 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#12742 |
|
49%winner
|
|
|
|
|
#12743 | |
|
₿
|
Citiraj:
Mislim da znam gdje je greška - omjer kvalitete dac/ampa i zvučnika... Trebao sam kupiti bolje zvučnike kad već dajem tolike pare, ili lošiji dac/amp (Topping?). Barem mislim. |
|
|
|
|
|
|
#12744 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kolega Neo će promijeniti kupovinu još 8-9 puta, ali topic je postao jedan od aktivnijih tako da se neću žaliti. Dok se vi bavite audio setup-ima od 2-3k EUR, evo mojeg od 150 EUR ![]() Stigli danas Edifier M60, čini mi se da s obzirom na to kako je sve skupo danas, audio je tu iznimka i za nikakve novce se može imati kvalitetan zvuk na PC-u. Malo tko danas ima ispriku imati plastične logiteche od 15 EUR na PC-u. ![]() ![]() ![]() Nakon cca 8g, crni Ikea Markus je zamijenjen bijelim Markusom tako da je i žena zadovoljna kako zvučnici idu uz stolac ![]() https://theaudiophileman.com/edifier...l-the-mr3-m60/ Za tih cca 1000 starih kuna mislim da se radi o solidnoj kupovini. Stalci ih baš fino usmjeravaju prema mojim ferengi ušima. Nego, molio bih savjet. Uz nove zvučnike za PC ide i novi sustav za dnevnu sobu. Tamo stoji sad već dobrano vremenski zagrižena Sony micro linija. Gledao sam da bi stavio ovako nešto (OK, žena je gledala zato što joj se boja sviđa) ![]() Ima li to smisla ili za 500/600 EUR ima neka pametnija opcija? Bitno je samo da nije baš 10W RMS i da podržava streaming servise i ima CD player. Hvala! Zadnje izmijenjeno od: Exy. 03.02.2026. u 22:58. |
|
|
|
|
|
#12746 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Koliko je to poskupilo otkad sam zadnji put gledao, a ne vjerujem baš da je nešto previše napredovalo. 500€ za male kutijice koji imaju midbass sa košarom od prešanog lima? Citiraj:
Možda i jesu, ne znam baš da je pravilo da port bude sa stražnje strane i da to može svirati jako blizu zida. 30-40 cm da, 6-7 cm nikako. Da li je to pravi furnir ili PVC folija? Sviđa mi se ovaj vintage grill. Zadnje izmijenjeno od: Juan. 03.02.2026. u 23:06. |
||
|
|
|
|
|
#12747 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
E ovo je nice Kolko su bolji od starih? P.S.- ovaj denon je milina ako zelis sve u jednom , mali kompaktni sustav za dnevnu koji fino zvuci. Ja sam ih dugo gledao (i Marantz Melody) , s tim neces fulat. |
|
|
|
|
|
|
#12748 | ||||
|
₿
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako je majstor dao blagoslov, onda mogu mirno spavati večeras. Još da se calypso odljuti zbog stolice... Nego, kako da spojim ovo? Tamo piše da trebam kupit neke banana konektore i šta ja znam koji kabel. Ja to ne znam ni spojit, ima li koja gotova solucija ? I koji sub? ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
|
|
|
|
|
#12749 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
U sljedećem trobroju Neo bira kabaove a na 536. stranici imamo eksluzivni osvrt Tomeka na Rakijadu u Pranjanima ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
![]() |
|
|