|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
VPU recover
:confused: Imam Gigabyte : DualWiel Radeon 9550(nije clockan), nakon godinu dana poceo se rusiti(pojavi se vpu recover), no nakon ugradnje novog hdd-a, nedavno, grafa se rusi nenormalno(čak i plavi ekran ponekad: javlja problem s ati2[x][x]), imam Codegen napajanje od 400W(koje često zna pištati), maticna je neka glupost od Matsonica, athlon 1.8+, 2x256rama, 1xWD Caviar 80gb + 1xMaxtorD8 40gb, winfast 2000XP E da bila je na reklamaciji u Ve-milu ali kazu da joj nije nista, no nisu htjeli uzet lovu za lazno reklamiranje!?!?!?!? Imam omega drivere bazirane na Catalyst 6.2, izmijenjao sam nekoliko drivera, jos na 4.9 radi najbolje no kad se srusi nema vise nade(potrebanm restart, obavezno) Jel imao netko slicnih iskustava, probat cu s drugim napajanjem sljedeći tjedan: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
iskljuci taj vpu recoveri jer samo govna radi... to znas valjda di iskljuciti tamo pod display settings imas vpu recoveri i maknes kvacicu. i to je to ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se počeo dešavat isto slč problem nije stvar grafičke ja sam imao nvida geforce 4mx neko sranje, 4 godin imam komp i nema problema i jednog dana počelo se smrzavati i rušit sistem, zamjenio s atijevom radeon 9600 pro 2nd series i javlja mi se isto sranje samo blažeg oblika (isto sere vpu recover, ali sam to maknuo) , ili je problem napajanja ili matične ploče...
![]() |
![]() |
#7 |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
ja imam 9200 128/128 i nenormalno mi komp staje dok igram igre! jedini nacin s kojim sam rjesio problem je da sam agp spustio s 8x na 4x!! nisam zamjetio velike razlike u performansama al bar radi!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|