|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
A1 ima lošu uslugu pogotovo za korisnike bonova. Nemaju volte a vec su uveliko počeli gasit 3g mrežu. Recimo meni na podrucju Žitnjaka, officebox je signal bio katastrofa tj. brzine 2-3 mbit do 10 max, prijavljivao više puta. Dobio sam odgovor da je mreža prezagusena jer na tom području imaju malo baznih stanica. Te da ništa ne mogu po tom pitanju napravit. Upgradeat ce mrežu a kad će to bit je pitanje na koje nitko ne zna odgovor. Prešao na telemach brzina 5x većea. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma vidim da je problem sa mrezom, koliko god oni tvrdili suprotno, signal je ocaj u zatvorenome, a nije nesto ludo bolji na otvorenome. Promjenio sam sim, jasno da su me odma nagovarali da uzmem PUUUNO GIGA preplatu jer smo najjeftiniji u zemlji sa najboljim signalom, ja iz principa necu preplatu. Jos manje kad me tretiras ko idiota jer cu vama vjerovat a ne provjerit druge providere i njihove ponude. 4/5g signal je smece kakav je i bio, 2/3g je 30-35dBm bolji, gledam ovaj signal whatever app, na 5g san, cim primam poziv switcha na 2g. Stavio sam 2g kao prefered mrezu, so far so good. Zabijem bonbon il nesto drugo kao sekundarnu za net/pozive (jasno prepaid) i valjda ce radit. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U firmi s preko 1000 zaposlenih sam promijenio minimalno 10 mobitela (dummy, Blackberry, Android) i više SIM kartica, stalno se gubila veza tako da nije samo do bonova. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
btw. t-com već najavljuje gašenje 2G mreže za 2028. |
|
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
Baš, telemach ih prestigao. Ma sve 5, ok ako je neka zabit to mi je jasno. Ali da ti danas netko ne omogući volte i kad je ugasio 3g te da u centru grada padaš na 2G onda ono ... |
|
|
|
![]() |
|
|