|
|||||||||||
|
|
#3001 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
To plastično pakiranje je valjda minimum-minimuma da se CPU donekle zaštiti i očito da si netko negdje da truda i imaju zalihe tih smiješnih plastičnih pakiranja.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 22TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x8TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX |
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Mozilla Slave
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo upravo su me kontaktirali mailom iz odjela pritužbi i dobio sam mail koji da javim koja je šifra artikla za zamjenu... Moram reći vrlo ljubazan mail iz odjela pritužbi i naravno da je moguće napraviti zamjenu. Referent nije ni pokušao izaći u susret i provjeriti isto i uzeo stvar u svoje ruke. Moj bubble wrap je doslovce bio kao na slici, samo preklopljeno, u 2 poteza, niti je CPU bio osiguran da ne ispadne ništa ništa, kao kad ti na pijaci na brzinu nešto stave u papir. U svakom slučaju obavijestim ako mi izađu u susret, volio bi da to naprave, više radi svoje reputacije nego ovog CPUa. Msm da svaki kupac koji je platio nešto 600 EUR treba imati pravo zamjene, u mojem slučaju barem provjere da li je to moguće, a to se nije ni desilo. |
|
|
|
|
|
#3003 | |
|
Banned
Datum registracije: Jun 2025
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: biohazard. 26.11.2025. u 17:12. |
|
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Mozilla Slave
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
msm meni osobno je to užas. Radi ne radi, problem je nastao iz nemogućnosti zamjene za drugi cpu uz moju doplatu. No vidjet ćemo što će se riješiti. Svakako više tray ne naručujem. |
|
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
kao što smo već odgovorili na upit kojeg ste poslali mailom došlo je do greške od strane novog kolege sa kojim ste razgovarali jer nije znao da taj artikl možemo zamijeniti, to je procesor kojeg držimo na lageru tako da nije problem i ponudili smo zamjenu za drugi model međutim niste nam odgovorili niti dostavili točnu šifru artikla kojeg ste htjeli u zamjenu. Što se pakiranja tiče tray procesori dolaze bez ikakvog pakiranja te ga mi zapakiramo u foliju sa mjehurćima kako se ne bi oštetio, ukoliko želite zapakirani procesor postoje BOX pakiranja gdje dolaze u kutiji. |
|
|
|
|
|
|
#3006 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Premium
|
ovo ovisi o modelu procesora, neki dolaze sa hladnjakom neki bez, ako je sa hladnjakom onda dođe procesor i hladnjak u bijeloj kutiji (procesor nije zapakiran) |
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2026
|
17.11 narucena roba u vrijednosti 376,54 4.12 na moj upit zasto jos roba nije isporucena, odgovaraju da se posiljka navodno vratila u trgovinu iz nekog razloga. 9.12 molim za storno i povrat uplacenih sredstava jer posiljka nije isporucena na vrijeme. 10.12 pitaju me da li zelim taj paket preuzeti u poslovnici? - objasnjavam da mi taj paket vise nije potreban te ponovo molim za povrat sredstava. (nema odgovora) Iza Bozica zovem trgovinu kazu mozda da sacekas jos koji dan ili pisi mail. 7.1 ponovo pisem mail vezano za povrat sredstava - nema odgovora 26.1 ponovo pisem mail - nema odgovora da li je netko imao ovakav slucaj da ga trgovina jednostavno ignorira i sto pravno napraviti po ovakvom pitanju ponasanja trgovca? |
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ne čekaj više ni trenutka. Zovi sutra ujutro i ako se prave blesavi prijava državnom inspektoratu . |
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Bez zajebancije... Zašto bi tu gamad itko kreditirao. Sent from my PTP-N49 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#3012 | |
|
Premium
|
Citiraj:
žao nam je zbog nastale situacije i dugotrajnog rješavanja vašeg upita. U prvom javljanju niste naveli broj ponude, no prema iznosu i vremenskom periodu uspjeli smo pronaći ponudu koja odgovara navedenim podacima. Provjerom u sustavu ustanovili smo da je pošiljka bila poslana te nam je 26.11.2025. vraćena od strane dostavne službe. U statusu pošiljke je navedeno: „Pošiljka nije dostavljena jer je primatelj bio odsutan u vrijeme dostave.“ Nažalost, prema našim dosadašnjim iskustvima, dostavne službe nisu uvijek najpouzdanije te je moguće da dostava uopće nije pokušana, već je pošiljka vraćena uz navedenu napomenu. Razumijemo vaše nezadovoljstvo, osobito s obzirom na to da ste naknadno zatražili storno narudžbe i povrat sredstava. Provjerit ćemo zašto povrat do sada nije izvršen, budući da u internim napomenama uz ponudu i račun trenutno nemamo evidentiran razlog niti status obrade povrata. Molimo vas za malo strpljenja dok dodatno provjerimo navedeni slučaj te ćemo vam se povratno javiti s informacijom o daljnjim koracima i rješenju. Srdačan pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
meni osobno su odvratni ti diplomatski odgovori "u rukavicama" - sve pršti od poštovanja prema kupcu... ![]() umjesto da se zdravoseljački odogovori - paket poslan, niko nije htio preuzet i vratio se nama - kaj bi m isad opet trebali slat i platit dostavu još jednom? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|