|
|||||||||||
|
|
#3452 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
LOL, čak su i Windows Insider team srezali i sad frka i panika. https://www.theverge.com/tech/870045...F6Xse-V2lrWSTc |
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Jos jedan indijac, cini se da je na sve pozicije poatavio svoje ljude. Nevjerojatno je koliko su uspjeli bugova generirati I za sada samo obecavaju kako ce biti bolje. ![]() Obecanje ludom radovanje. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#3455 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Instaliranja zadnja zakrpa, sve mi radi uredno. Također microsft se pohvalio https://www.techpowerup.com/345775/w...han-windows-10 Windows 11 Reaches 1 Billion Users in 1,576 Days — Faster Than Windows 10 |
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
The only real limitation is that some games with anti-cheat like Valorant, Call of Duty or League of Legends won't run. But honestly I think not being able to launch League of Legends is actually a feature - one final reason to install Linux. ![]() Basic operations are so much faster on Linux. Opening directories, launching applications, system responsiveness. It's like your computer took a line of coke, and is now ready to work. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Cekaj samo kad podju gurat agente. Pa ce slican clanak za Linux biti, feature: "When you open folder, you can find the content as you left it last time. Not modified or deleted files."
|
|
|
#3460 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Pa kaaaaak pa vidis da je Mladen strucno dokazao da ti problemi ne postoje pa kaj nitko nije vidio kak mu se brzo Word na desktopu otvara? Hjoj pa ljudi nemaju poooojma , kazem ti, poooojma nemaju ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Premium
|
Nisam ja ništa stručno dokazao niti želim nešto dokazivati. prvo nisam stručnjak, samo sam korisnik i pokazao sam da meni radi brzo, stabilno i odlično. Word je pokazan kao odgovor na video gdje je pokazano kako je radio na windows 98. Ne kažem da nema problema, sigurno da ima hrpa problema na milijardu korisnika windowsa 11. Uopće ne sporim da ima hrpa problema. Tak da ne vidim problem ako u windows 11 temi iznosi svoje iskustvo sa windowsima 11. |
|
|
|
|
|
#3462 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3465 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja imam sve zadnje od apdejta što se nudi, jučer baš bio neki kb5074105, sve prošlo ok, i danas se pojavi ovo ![]() restarto sam i normalno sve, al malo me štrecnulo moram priznat uz sve ovo što čitam ![]() inače komp nije za bizmis nego samo osobna zabava pa mi svejedno ak se šta desi, ali do sada zero problems sa win 11 a koristim od onog prvog insider previewa, nadam se da neću jinxat ![]()
|
|
|
#3466 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je vezano za ovo što sam ranije pisao, svima će sjesti prije ili kasnije. https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=2305
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Bez ikakvih dodatnih komentara s moje strane, lik uspoređuje Win11 i Bazzite linux na mini PC i AMD AI XYZ procesoru. Performanse vamo tamo, ali bacite oko na iskorištenost memorije Mora da je s windows strane nešto krivo prikazano.https://www.youtube.com/watch?v=a4iTFVIzoTg
|
|
|
#3469 |
|
Registered User
|
^To je taj stuttering o kojem sam ja pricao na predhodnim stranicama sa win 11 LTSC i PRO. Jednostavno ga je nemoguce ukloniti i ako je FPS lockan, vsync upaljen ili pustim da ide preko 200FPS (LMU igra). Postoje naslovi koji rade normalno, ali vecinom se stalno javlja. Ako igras racing igre, kada podje trzati, isto da pada na 30FPS dok je pravi FPS i dalje visok. O triple screen igrama da i ne pricam koji shitshow. Napokon da neko spominje isto jer sinteticki testovi ne pokazuju nista.
|
|
|
#3472 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Mora da je do ovoga ![]() Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Premium
|
Skoro sve usporedbe pokazuju daleko manje zauzeće rama na Linuxu, nije samo kod njega. https://www.youtube.com/watch?v=JsoG0yL7njY ![]() ali nešto bolje perofmanse ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Ij_UsIO3Kcg ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 01.02.2026. u 20:52. |
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Microsoft confirms a Windows 11 bug is crashing explorer.exe, which means the taskbar, Start menu, and desktop will disappear. The explorer.exe powers most of the important UI features on Windows 11, including the desktop and taskbar. However, a recent Windows update causes explorer.exe to crash immediately after sign-in. A fix is now rolling out with an optional update (KB5074105. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#3477 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#3478 |
|
Registered User
|
Ne znam kako je sada ali je windows prije uvijek imao tendenciju da koristi vise rama. Recimo ako imas 16GB i windows zauzima 7GB sa X programima. Ako imas 32GB i otvoris iste programe, windows ce zauzimati vise nego sto je bilo sa 16GB. Da li je to njegov system dekompresije, who knows. Opet, bolje da zauzima nego da swapa na C: Ali pricamo o razlicitim platformama tako da je windows out of the box "teži" nego linux. Ipak pricamo o win11, najglomaznijm windowsu do sada.
|
|
|
#3479 |
|
Premium
|
Ima nešto u toj priči sa cachiranjem, ali ima i nešto u priči o nerazumnom korištenju RAMa. Primjer: Cinnamon DE mi laga zadnjih dana u vražju mater. Pratim ga danas, dogurao skoro do 1.5GB RAMa. Ekipa komentira kako nije to memory leak nego da cachira i da taj RAM može biti oslobođen prema potrebi. Restartam ga i sa 1.5GB ode na 300MB. Sada je na 550. I tko će tu znati šta je istina. Sada ga pratim, kada ode opet gore prema 2GB budem napravio RAM disk da zauzem gro memorije do 32GB pa da vidimo hoće li osloboditi "kad treba" Po meni neće.
|
|
|
#3480 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma memory leak ko kuća, seru kvake, da prostiš. Triba to analizirati, ali dam ruku u vatru. Šta Cinammon ima cachirati, da uzme 1.2 GB, a triba mu 300 mb...
|
![]() |
|
|