|
|||||||||||
|
|
#38251 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ja odem do nekog ovog jeftinjara dućana, tipa Tedi, uzmem 2 tave za 10 eur, probušim s svrdlom za željezo, očistim rupu s nekom turpijom i imam riješenje. Jedino je važno da se skine ručka, plastika jelte... ![]() |
|
|
|
|
|
#38254 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
|
|
|
|
|
|
#38256 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu se dosta pricalo o airfryeru. Ako nekome treba grill ploca za airfryer neka sibne pm... zabunom narucio manju verziju, a bazzar me hebe i ne odgovara na mailove za povrat pa eto ako je netko hoce za 11,99 eura (boxnow slanje ukljuceno). Novo, nekoristeno, jel. https://bazzar.hr/p/RX2M99M-philips-...ak-za-airfryer
|
|
|
|
#38257 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#38258 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma i to s namakanjem su urbane legende. kesteni, ovi nasi domaci, ako su friski svaki ce lijepo ispucati i lijepo se ocistiti. kaj se tice ovih lijepih velikih po ducanima tu treba vidjeti i opipati koji je presusil, a koji je dobar i tvrd. ali i to nije garancija da se budu lijepo cistili jer postoje neke sorte koje su vise za kuhanje i izradu pirea i kod pecenja im se ona unutarnja kozica nikako ne odvaja. |
|
|
|
|
|
#38260 |
|
Fresh Juice
|
Boccone na Trešnjevci mi ima odličnu pizzu. Spada pod početni zapad ![]() |
|
|
|
|
|
#38261 |
|
The mighty pirate
|
|
|
|
#38265 |
|
Registered User
|
Slučajno sam naletio na facebooku na page, otvorila se ponovno PLIMA u Gornjoj Bistri. Je li netko bio? Slike mi ne izgledaju obećavajuće jer ko da su prešli na nekakvu napoletana briju, a i vidim da u cjeniku nemaju male i velike pizze, nego samo normal i jumbo. Da malo podsjetimo neupućene: mala pizza je bila veličinom kao velika u Zagrebu, a velika pizza ko mini jumbo, dok su cijene bile višestruko niže nego išta u Zgu, a pizza istodobno veoma bogata i solidne kvalitete sastojaka (ne šrot ko ono-govno iz Oroslavlja) |
|
|
|
|
|
#38266 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Netko je otvorio, ali ne znam tko. Imaju samo dostavu. Oni su imali samo pizzu koja je bila malo veća. Od njih su bili uvijek bolji Špiro na Donjoj Bistri i Domagoj u Jakovlju. A kad smo kod veličine ja uspijem pojest pola male kod Špire ili Domagoja, a u ZG pojedem cijelu.
|
|
|
#38267 |
|
Registered User
|
Dostavu su imali samo u 10.mj. sad, tj. od 7.11. i lokal radi, imali su neko otvorenje s tamburašima. I Špiro i Domagoj sam probao, veličinom i cijenom su sve 3 pizzerije bile tu negdje, al u Plimi mi je uvijek bila malo finija pizza, pa bi rađe u nju skrenuo nego npr. u Špiro. No, jako dugo nisam bio u nijednom od ta 3 objekta, i pitanje je kakva je situacija danas kad su posvuda svi pali u kvaliteti a cijene napuhali. |
|
|
|
|
|
#38268 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#38269 |
|
Registered User
|
Nadovezano na raspravu gore, bio chekirati, kao što sam i sumnjao, nije isto vlasništvo lokala. Nažalost, bez sad puno filozofije i objašnjavanja što je manjkavo, kvalitetom sastojaka i procesa izrade to više nije pizza zbog koje bi se isplatilo dolazit iz Zagreba. Prema posjećenosti, ne vjerujem da će izdržati cijela priča duže od kasnog proljeća/ljeta, što nekako i nije šteta. ![]() Sad me jedino možda zanima jesu li i okolni bistranski konkurenti se (toliko) srozali u kvaliteti (nadovezano na moj post gore, gdje sam to sumnjao) ili se nekak oni drže. edit: vidim da je sa posta od prije par stranica tj proslog prosinca nestala fotka koju sam stavio za Rošo, neznam zašto... I kod Hackera naslovnice je tak neka fotka nestala, neznam jel to do foruma il hostinga, al zasad su sve bile ok na tom hostingu Zadnje izmijenjeno od: Miki9. 20.12.2025. u 23:43. Razlog: dodao fotku |
|
|
|
|
|
#38272 |
|
Fresh Juice
|
Lagani LPD danas ![]() Dobro izgledaju za dostavu |
|
|
|
|
|
#38273 |
|
Moderator
|
|
|
|
#38274 |
|
49%winner
|
Pametno da su neslane, cesto ih znaju presoliti pa sam poceo cijeniti kad mi donesu neslane. Nego, gdje su kolutici, sta su to neki baby kalamari?
|
|
|
|
#38277 |
|
Registered User
|
Antireklama, znači ovo je burek s mesom koji se prodaje u piteriji Tomislav u Chromosovom tornju, reotvorenoj na istoj lokaciji ko prije 10ak godina. Malo mi je sumnjivo bilo što kad god sam tam prošao nikog unutra bilo nije, no reko ajde probat. Na googleu nema ni oznake da su uopće tamo. Prva stvar, burek košta brojkom i slovima 4, četiri eura (!) drugo, ovo se dobije za tu cifru: ![]() Na moje čudenje da to nema nj 200 grama, prodavačica me neuvjerljivo uvjeravala da ima, budete vidli kad pocnete jest, loool, doma vaga pokazuje 180 grama s papirom. S obzirom da nisam ko vlasnici toga s kamena, nisam se udostojio rec da to vrati nazad i okrenuo se i pobjegao glavom bez obzira.. Suh i teksture ko iz pekara ala dubravica, makar meso je jos ok, al ne za tu cifru, vjerojatno ga zaleđenog peku tamo i onda čuvaju u nekom ormaru ispod pulta cijeli dan. A niš, imamo dva rekorda, najskuplji i najmanji burek u Zagrebu. Double bubble kak bi rekao hugh grant u onom filmu zadnjem od guya ritchieja |
|
|
|
![]() |
|
|