|
|||||||||||
|
|
#2821 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Dva pitanja: Zbog čega mi se zvuk automatski ne prebaci na slušalice kad iste upalim? Više modela probano. Više puta mi kod paljenja TV, ili plejka, ugasi Soundbar i prebaci na zvuk TV-a, zbog čega? Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Trazim neke bežične slušalice za PS5 i za portable Nešto do 200e, trazim neke kvalitetne koje će mi trajati neko vrijeme Vidim da svi pišu da su arctis nova Pro dobre, ali nekako mi je to previše love. Imate preporuke kakve? Koristio bi ih i ovako ne samo za PS Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sluške daju fantastičan zvuk, a k tome su brendirane za PS5, ali rade i na Nintendu Switch 2 i PC-u. Dolaze s dva USB 2.4ghz reciver i može se šaltati između uređaja... https://eu.turtlebeach.com/products/...on&Color=Black Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa to je tvoj osobni osjećaj odnosno izoliran slučaj. Gdje god pogledaš neku usporedbu ispada da su 7P bolje. Ja sam samo komentirao tvoju izjavu “veliki upgrade” kao da se radi o slušalicama od 150 i 500€, a zapravo im je cijena tu negdje, a kad se gleda ukupno prednosti i mane 7P ispadaju bolje.
|
|
|
#2828 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Koristim Barracuda X i ja sam prezadovoljan. Mogu se spojiti na 2.4GHz receiver, BT i 3.5mm kabl. Jedina mana ako se moze reci, jeste sto nemaju noise cancelling. Sto se zvuka tice i konekcije, top. Pored njih imam opus x, nekolik pari JBL, neke Honor, siberia illumination itd. Barracuda X su mi primarne.
|
|
|
#2829 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Turtle Beach je ipak nekakva (mid-range) marka za slušalice, dok Steelseries vidim više u perfiferiji (miševi, tipkovnice). Imal sam 7P skoro 2 godine i prezadovoljan, u isto vrijeme i 7X dok sam još imal XSX. Ali moram pohvaliti Stealth 700P jer to zaslužuju. |
|
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pobrkao si nešto, Arctis su među najboljim markama za gaming headsetove na svijetu. Proguglaj najbolje brendove gaming headsetova i na svakoj listi će biti Arctis. Ne kažem da si kupio loše slušalice, ali "veliki" upgrade sigurno nije.
|
|
|
#2831 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
PlayStation 5
Kupio sam 7p prosle godine na akciji i prodao u roku 7 dana. Cackao sam i eq i svasta nesto i na pc, nista nije ponoglo. Vratio sam ih misleci da su neispravne i probao druge. Otisle dalje. Mozda su nekome medju najboljim, meni ne bas.Na pcu sam podesio eq na preskupim pulse 3d i dobio bolji zvuk u gamingu. Vjerojatno je zvuk stvar osobe do osobe. |
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
12
Dakle... Htio bih kumčetu za rođendan (koji je u ožujku) kupiti GTA V, to hoće igrati a nije dosad. Pošto nemam iskustva sa PS, par info bi mi trebalo. Pretpostavljam da PS5 u sebi ima neki "store" di se kupuju igre. E sad... Postoje li alternative di bi se možda ubo neki popust? Tipa steam ili epic games ili allkeyshop? Vidim na allkeyshopu prodaju "GTA V PS5 Account" po 15tak€. Šta to znači? Downloadam igru na PS, i logiram se s tim acc i sve bi trebalo štimat? Kažem ne znam kako to funkcionira pa da me netko uputi, vremena još ima 2 mj pa bi se moglo pratiti i neke popuste. Što preporučate, kako biste vi to odradili na mom mjestu?
|
|
|
#2833 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pretpostavljam da plejka nije digitalna, znaci da ima BD? Onda je najjednostavnije uzeti na disku igru. I to mozes uzeti otkud hoces, ionako je igri ful pala cijena. Sto se tice plejke ima svoj PS store pa mozes uzeti i tamo ali je onda vezana za account. Sto se tice uzimanja accounta ja bih to izbjegao jer se u principu ti accounti uvijek mogu vratiti njihovim original vlasnicima. Npr. https://www.ozone.hr/product/grand-theft-auto-v-ps5/. Neznam da li moze biti jeftinije od ovog. |
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Samo polako
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2835 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Samo polako
|
|
|
|
#2837 | |
|
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Nema R* launchera na PS5 ( mislim da ima login u to čudo kao i EA origin i blizz battle.net, ali nema tih launchera na PS5). Eh da, i naveo sam to kao opciju, jer neke igre se mogu tako kupiti, ali nisam siguran da se mogu sve tj da ima GTA V kod za kupiti za PS5, pa guglaj i traži ima li. |
|
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Samo polako
|
Ok a jel postoji mogućnost da se ja s njegovim PSN acc logiram na PSN web stranicu na svom laptopu, kupim igru kako god (platim je karticom) i on je onda samo downloada kod sebe na PS?
|
|
|
#2840 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, možeš i tako ako ti pošalje pristupne podatke. |
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Registered User
|
Poceo me izludjivati tupav zvuk sa kojim god slusalicama igrao pa me zanima, vrijede li Pulse Explore da bi otkljucao EQ? Ili neka preporuka slusalica koje imaju na sebi EQ profile da je u istom cjenovnom rangu. Imam dva para JBL na 3.5mm i Barracuda X sa kojim sa prezadovoljan.. osim na yebenom playstationu.
|
|
|
#2847 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
#2848 |
|
Registered User
|
Najavili su ripping current users off sa povisenim cijenam igara, PS+, manjim popustima i ko zna cega jos jer je PS6 pauzirana dok cijene memeorije divljaju.
|
|
|
#2849 |
|
Prvoklasni Krkan
|
Pa ove debilčine su zatvorile Bluepoint Studio, vj najbolji remaster/remake studio. Kupili su ih; i BPS nije uspio napravit niti jednu igru i dobili pedalu. Kažu da su ih fanovi ubili na društvenim mrežama, i da su trenutno već 72h bez ikakvih novih objava, da se tako nešto kao dugo nije desilo. Čini mi se da je gaming općenito počeo lagano pucat po šavovima, živio AI i sva poskupljenja. Još malo pa ćemo na jubitou gledat longplayeve koje će igrat AI i uživat u toj zabavi. ![]() Opinion: Sony's Disgraceful Bluepoint Closure Should Concern Every PS Studios Fan Sony Goes Silent on Social Media for Over 72 Hours as Fans Turn Feral Following Bluepoint Closure Zadnje izmijenjeno od: Disco. 24.02.2026. u 12:16. |
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma to triba brutalno kaznjavat opcenito te egzibicije kupe, uniste i zatvore. Ne samo u gamingu. Kupis i ne ide, napravi spinoff ostatavi im ured/opremu i nek rade sami ko i prije kad ne mogu pod korporacijom |
|
|
|
![]() |
|
|