|
|||||||||||
|
|
#902 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2023
|
Citiraj:
![]() Sad će mi kolega forumas poslati časopise enter, te Gameplay kad skenam sve Hackere bit će ovi magazini, a ako netko ima i može mi poslati bilo koji od brojeva Hackera i Score il pak one ''knjigice'' neka mi se javi da mu dam svoju adresu, sve će to doći na red za sekenove ![]() |
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Za divno čudo imam baš taj broj gore, i Score, budem to odradio danas pa ti pošaljem da ubaciš u broj, tak neka Borgy pričeka prije nego stavi na page objedinjenu verziju. Zapravo je format kad se raširi na obje stranice Score, A4 po širini, tak da bi to išlo ok sa zadnjom stranicom, ne bi bilo 3 razna formata @Kruno M Nice find ! Skeniraj il fotkaj sve... |
|
|
|
|
|
#904 |
|
Registered User
|
Evo ubačen score u sken, pokušaj br 1 Malo je smanjio veličinu samog Score-a, moram provjeriti zašto pa kad to rješim mogao bi reupload ![]() LINK na Hacker broj 103 + Score https://drive.google.com/file/d/1rzD...ew?usp=sharing LINK zasebno samo Score br 6 u original rezoluciji https://drive.google.com/file/d/1gDI...ew?usp=sharing Neka ima i zasebno sken jer mozda necemo imati svaki Hacker Zadnje izmijenjeno od: struga987. 26.01.2026. u 20:48. |
|
|
|
|
|
#907 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja to sve imam doma u bivšoj kući, ali nemam mogućnost skeniranja ovakvog kakvo kolege odražuju u temi, trebalo bi sve to pronać, pa onda nekako dat nekom zainteresiranom na sken
|
|
|
#908 |
|
Registered User
|
Nemalo je na gornjem linku komprimiralo Score, na manje od 3mb, pa ima artefakata, evo verzija s originalnim skenovima, ima 12mb, za "puriste" : https://www.sendspace.com/file/jibkj9 Ubačeno u časopis gore, dosta dobro je ispalo. Nek Borgy zamijeni na pageu s tom verzijom, ak već nije. Ovaj broj 111 nisam nikad ni vidio nit ga imam, no kolko sam gledao popis blizak je kraju Hacker ere, jer kao 117 je zadnji ! |
|
|
|
|
|
#909 |
|
Registered User
|
Pošto se bližim kraju sa skeniranjem Hackera, zahvaljujući forumašu CyberDino, sada imam pune ruke posla oko skeniranja časopisa enter i PlayStation i po meni čini mi se da će se nastaviti objavljivanje skenova s moje strane i dalje ![]() Malo mi je gužva ovih dana na poslu, ali planiram za ovaj tjedan minimum 3 skena Hackera, a možda i više ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#910 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Heh, enter, na njemu sam krenuo izučavati informatiku, taman sam krenuo na informatiku kad je on počeo izlaziti pa sam uzeo pretplatu preko škole ![]() Imao sam prvih 30-40 brojeva, no na kraju su svi završili u smeću. Možda sam ih trebao digitalizirati prvo.. |
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Naručivali bi pice i cugu i žicali dostavljače da uđu u kuću, da ne gube vrijeme na otvaranje vrata, a pišali i srali u kante u sobi...i slične gadarije. ![]() A gledao sam i dokue gdje su u Kini rudarili iteme koje je neka US firma prodavala ovima gore za pravu lovu. Doslovno su robovali pred kompovima, trpali su ih u manje sobe bez ičega gdje sav prostor max popounjen sa krevetima na kat, a plaćali ih toliko da mogu jesti u njihovim zalogajnicama (ili štogod te splačinarnice bile) i da nemaju ni za kartu za bus ili vlak, da se ne mogu vratit doma. A vlasnik US firme, naravno živio ko kralj i kao nema on pojma ništa. Ugl WoW je fenomen, ali iskreno i čisto zlo. Inače Warcraft i Starcraft RTSove obožavam, ali na svu sreću MMORPG-i me nikada nisu zanimali. |
|
|
|
|
|
|
#912 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
malo smo OT ali wow je danas skroz ok, kao casualac možeš doslovno sav content vidit, dobit epice, raidat jednim klikom na najlakšoj razini ali prije 25g da, bilo je zajebano bit raider, dobro da sam bio u srednjoj, inače bi svašta patilo ![]()
|
|
|
#913 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2023
|
Citiraj:
I evo me, 100 godina nakon, cekam TBC anniversary da krene ![]() |
|
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2023
|
Citiraj:
Sjecam se da nije mnogo. Jedva cekam scanove thanx btw kada kompletiramo scanove trebali bi to bubnit na Internet Archive kao torrent uz TorrentHR |
|
|
|
|
|
|
#916 |
|
Registered User
|
Evo nam srpanjskog ljetnog broja iz davne 2004. godine. ![]() Glede naslovnice u fokusu je Thief 3 kao igra broja ok ali po meni igra Manhunt je bolja koja dobiva preporuku. Imamo i najavu igre F.E.A.R. koja će biti hit. Imamo tu i izvještaj sa E3 sajma i hrpetinu najava. Od hardwarea tu je test printera te miš i tastatura setova a ima i grafičkih npr. Radeon X800 Ovaj sken je isto A3 ali ovaj puta naslovnica je spojena sa zadnjom stranom, ne znam jel bolje tako... LINK: https://drive.google.com/file/d/1zCL...usp=drive_link |
|
|
|
|
|
#917 |
|
Registered User
|
Evo nam idućeg skena iz kolovoza/rujna 2004. tada je taj broj izašao za dva mjeseca, tako da se vidjelo da nešto nije ok. ![]() Na naslovnici je opaka Vlaana Azleea zla teta iz igre Ground Control 2: Operation Exodus, uglavnom dost dobra naslovnica po meni, možda čak i jedna od boljih. Inače odlična igra, nažalost igrao samo demo jer nisam mogao nabavit cijelu igru, ali da, to je zlatno doba RTS igara, danas ih više baš i nema. Od ostalih igara tu je najava Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, igrao igru i prešao, po meni jedna od najboljih igara toga doba. U nekom od narednih brojeva bit će i recenzija. Ima najava i za Vampire Masquerade: Bloodlines Od recenzija tu je Spiderman 2, Kreed, Harry Potter Azbakan, Joint Operation, Blitzkreig, itd. Od hardwarea tu je test digitalnih fotoaparata, te test uređaja prijenosne glazbe od kojih neki bude nostalgiju, npr. discman haha. Imamo tu neke testove i grafičkih kartica ATI X800PRO, 9600XT i 9550 u Extreme overclock verzijama, te GeForce 6800GT i FX5900. Također i ovaj sken je napravljen u A3 formatu. LINK: https://drive.google.com/file/d/1nyb...ew?usp=sharing |
|
|
|
|
|
#919 |
|
Registered User
|
Nikad čuo za dotičnu, nažalost! jer bome, dobar komad! (iako, samo stavit facu na naslovnicu H, nije mi neka sreća) Te baddie girls su uvijek bile zanimljive u gamingu, ko ona Elexis Sinclaire. Ova iznad je tak zločesta da si i jezik potrgaš dok izgovaraš to ime. It goes without saying, svaka čast na novim skenovima. Uskoro otvaramo novu frontu!!, pri kraju sam obrade 1.broja Official PS magazina, hrvatsko izdanje, uspio sam ga nekak sa skenerom zadovoljavajuće pokrit, iako je malo širi od a4. |
|
|
|
![]() |
|
|