|
|||||||||||
|
|
#86251 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
|
|
|
#86252 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
2019. Gle znam da sam jednom udario u rinzol da me boljelo i to pamtim. Neka baba je nekaj krmijala meni ouko film gas i idem ja ali jebi ga zabravio dam da ti nije niski rizol nego bisoki pa je bilo tup uj. I jasno par puta random rupe. Sve to eto ostavi traga. Insce bi trebali oko 200-300k km durati. |
|
|
|
|
|
#86255 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86256 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
P.S:- na tim starim Mazdama ak si pazil na limariju (kaj je bil izazov) imal si dobar auto. Jedino su servisi u Maloj Subotici bili skupi u 3pm (stari je imao 323S 2.0 DITD, 2003 godiste). |
|
|
|
|
|
|
#86258 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Da su valjali ne bi poslovali s minusom i ne bi ih GM uvalio u PSA odron grupu. A ovo kaj je meni najebal desni lager je vjerojatno samo i isključivo moja krivnja. Lijevi sam promijenio eto da budu oba nova napred. Nije neka prevelika lova. |
|
|
|
|
|
|
#86259 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Potrošnja je malo veća jer se ujutro pali zimski paket na pola sata. 😂![]()
|
|
|
|
#86262 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#86263 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Nego kad si vec spomenuo, sad salu na stranu. Znam da je bilo problema sa TSI motorima +i da su u nekoj generaciji 1.4TSi to ispravili ali evo recimo gledam Golfa 7 karavan sa 1.5 TSi motorom i manualcem, oko 150.000km. Kolke su sanse da bi me taj auto drzao iducih 10 godina? |
|
|
|
|
|
#86264 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mazda dizel ![]() Ok stare 323 ali unazad 10ak godina... Naručio danas Osram Night Breaker Speed za Ceeda sa Amazona, baš me zanima kakav će biti kad dođe. Za početak samo kratka ali ako mi bude dobar naručim još jedan set za duga svjetla. Piše da je road legal u EU, sad nije mi problem proći tehnički ali da li trebam nešto vaditi od papirologije u nas prije jer mi je tehnički tek u 9mj.
|
|
|
#86265 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
https://www.amazon.de/-/en/Philips-U...d_atf_unk&th=1 |
|
|
|
|
|
|
#86266 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Upute za papirologiju: https://www.osram.hr/night-breaker-led/index.jsp
|
|
|
|
#86267 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#86268 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Moraš atestirati i da se upiše u prometnu. |
|
|
|
|
|
#86269 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#86270 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kolko se sjećam, jedanput, ali ja sam ga održavao nešto duže od godine dana. Znam da im je to bila slaba točka. |
|
|
|
|
|
|
#86271 |
|
49%winner
|
Tako sam i ja shvatio, na webu se skine vec spremna papirologija i s time se atestira. Nisam osobno radio, ali ima tu par postova kako to ide. Mario92 je pisao o atestiranju Philipsa pa probaj pogledati. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3774351
|
|
|
|
#86272 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Svaki auto hrđa, jedino opel ima Rekord! |
|
|
|
|
|
#86273 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Uhljebistan mora uzeti pare iako je ta žarulja za taj far za taj auto već atestirana, ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86274 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#86275 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Da se to ne kontrolira pa na kaj bi to izgledalo. 80% bi koristilo neke LGBT boje žarulja sa TEMUa. Žarulja je atestirana i kao takva se može staviti na auto i zamjeniti tvorničku žarulju u faru. Ali su promjenjene specifikacije vozila. Vozilo više nije sa halogenom žaruljom nego LED žaruljom i radi se atest auta, a ne žarulje. Za to dobiješ papire, netko je to napisao, ovjerio i to treba platit. I puno ti je dat par desetaka eura za atest, a tri puta više za žarulju nije. A ja osobno bi to zabranio. Ma kakve promjene, kakvi bakraći. Može ali cijeli far s lećom. Jer ova ledica na leći od halogenke zasljepljuje vozače iz suprotnog smjera. Vozaču je super, a ti imaš snop svjetla u unutarnji retrovizor i po nebu iznad glave. Nije to xenon ili matrix gdje imaš iznad tablice ravnu crtu od svjetla.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 24.01.2026. u 08:28. |
|
|
|
|
|
|
#86276 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ako je jednom atestirano trebao bi doci samo na upis i kontrolu. Nema potrrbe za papirologijom. Ali sn da je to tebi tesko za shvatiti. ![]() Lol jel ovo vic? https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...Nf188IuBMre-Hg |
|
|
|
|
|
#86277 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86279 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Nikad neće dodati funkcionalnosti, nego ih oduzeti ili početi naplaćivati. Imao sam sličnu funkciju na 118i, samo ju je složio netko s pola mozga. Paljenje klime preko aplikacije, ali takvo da ne možeš birati temperaturu nego je bila defaultno postavljena na 24. Bilo je korisno par dana kad je sivi auto bio na 35 stupnjeva na suncu. S tim aplikacijama, internetom i sad već dosta sposobnim autima da se sami parkiraju/voze...neće ti lopov ni morat doć do auta. Ako upadaju na stranice i servere tech kompanija, proizvođači auta im nisu vjerojatno neki preveliki izazov. Za koju godinu će ti 16 godišnjaci doma iz sobe upaliti auto i odvesti ga s parkinga ispred kuće, a nikome neće biti ni sumnjivo jer...gle robotaksi ![]()
|
|
![]() |
|
|