|
|||||||||||
|
|
#151 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Koliko sam ja primijetio sa slanjem paketa, onaj koji dovozi pakete rijetko bude onaj koji preuzima pakete. Već mi se u par navrata dogodilo da mi dovoze paket na isti dan kada mi preuzimaju paket. I naravno, jedan šofer bude za jedno drugi za drugo ![]() Kao kada su me jednom iz pošte zvali da li je OK da mi paket ostave u lokalnoj pošti. A na taj dan sam u najavi imao dva paketa koja već dolaze kombijem. Zaustim reći "pa gospođo draga, već mi dolazi kombi danas, ubacite to unutra" ali ipak se dozovem svijesti, dodirnem tlo i prihvatim da razgovaram s luđacima i tu nema rasprave, sugestija, ničega nema.
|
|
|
#152 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ma što je veća firma to su sve veće nelogičnosti u poslovanju. Moj paket i dalje stoji u paketomatu već šesti dan na -7 (radi se o mobitelu) i nitko ništa ne poduzima. Već me kontaktirao kupac sa prijetnjama. Pokušavam ih nazvat ne mogu ih dobit, neki dan sam im posalo mail ne odgovaraju. Tak da ono šuti čekaj sjedi i drugi puta pametnije. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Registered User
|
Evo završni epilog doostava mi je otkazana i paket se vraća nazad. Bravo GLS |
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Još uvijek je u paketomatu, sutra će ga GLS uzet i dostavit meni. Danas popodne sam uspio dobit GLS na telefon oni se ispričavaju ne znaju zašto nije paket prikupljen kao sutra će ga ujutro uzet iz paketomata a u međuvremenu mi Vinted otkazao narudžbu. Izgubio kupca i 10 dana bezveze. |
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Registered User
|
update; Mobitel je prema trackingu sad u Mađarskoj ... ne znam ni di al poanta je da mi je Vinted platio. A di je mobitel to nitko više ne zna. edit; U međuvremenu sam primio odgovor od GLS-a na mail da paket nosi neodgovorajuće znakove (šta god to značilo) i da si ga odem što prije pokupit u isti taj paketomat. PIN koji su mi da li za preuzimanje je neispravan (ima jednu znamenku više), probao sam i bez prve nule ali i dalje javlja pogrešan PIN. Tak da to tamo u GLSu je očito sve poremećeno. Ne zna se tko pije tko plaća. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tualatin. 22.01.2026. u 13:52. |
|
|
|
![]() |
|
|