|
|||||||||||
|
|
#2251 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mamicu im njihovu, narucio neki dan item iz .de koji dolazi sa 2x AAA baterije u paketu - i doslo je preko jeftinije dostave tj. AT posta (Overseas). Znaci prcaju nas s tim restrikcijama nema greske. Pa ti sad budi pametan.
|
|
|
|
#2252 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Alkalne baterije nisu problem, ugrađene litij-ionske jesu. |
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ako me sjećanje služi, mislim da nisam ni dobio baterije kada sam prije XY godina kupio onu prvu varijantu X1 gamepada (onaj bez BT-a i utora za slušalice). Ali to je bilo pred 10ak godina pa nisam 100%. |
|
|
|
|
|
|
#2255 |
|
49%winner
|
U what's in the box opisu pise da idu i baterije. A kod checkouta dobijes onaj famozni "poslat cemo vam email kad budemo znali datum dostave".
|
|
|
|
#2256 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni su javili da mi odgađaju dostavu drona za dodatnih mjesec i pol. Nude mi poništenje narudžbe, ali je dron poskupio i još naplaćuju dostavu dodatnih 21 EUR tako da mi je ta solucija van kombinacija. Gdje se može kontaktirati SZK? Ja nikako dalje od boota.
|
|
|
#2257 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ekipica, jel netko imao slučaj da Amazon(.de) refundira proizvod koji nije vraćen i za kojeg nikad nije tražen refund? Krajem 10. mjeseca sam uzeo WD_BLACK NVMe SSD od 2TB. Pred koji dan mi je došla poruka da vraćaju pare. Bio sam nadobudan pa sam kontaktirao support da im kažem da su zayebali nešto, dobio nekog Indijca koji je to kao riješio ... i danas mi sjele pare. BTW, disk je uredno prošao registraciju za 5g jamstvo na WD sajtu putem serijskog broja. Dakle, trebao bi biti legit. |
|
|
|
|
|
#2259 |
|
49%winner
|
Si ga narucivao preko mailboxa? Je li tada imao status kao urucena posiljka ili je pisalo da je neuruciva/vracena? Jedino sto mi pada na pamet je da sad nemas ni support za disk preko amazona, ako ga zelis reklamirati kod njih.
|
|
|
|
#2260 |
|
Premium
|
Ne. Došlo je direktno na HR adresu. Povijesni status više ne vidim, piše "return complete". Sve pakete usmjeravam u poštanski ured, niš mi od Amazona ne dolazi doma poštarom. Zadnje izmijenjeno od: stef. 29.01.2026. u 10:39. |
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ako baš želiš nastaviti gledati poklonjenom konju u zube traži tog indijca na socijalnim mrežama ![]() Da odgovorim na tvoje pitanje, ja nisam nikada imao taj "problem" ali tu na forumu je bilo dosta komentara na tu temu. Meni je jedno vrijeme dosta pošiljki završilo u tom "undelivered" statusu iako mi nikada pošiljka s Amazona nije izgubljena. Nisam nikada došao u napast da tražim povrat niti su mi ikada vratili automatski.
|
|
|
#2262 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Imao sam sličan slučaj. Naručio neki LED viseći luster na Amazon.de. Kasnio je dobrih desetak dana te sam tražio refund. Refundirali mi pare u roku odmah, za dan, dva evo dostavljača s lusterom. Pitao support što da radim, vele oni mene neka ga zadržim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Premium
|
Da baš gledam. Imam jedan paket za Mailboxde u undelivered statusu. Xiaomi sluške i mazalica za motornu pilu, oboje stiglo odavno. Ne znam zašto onda ne stave opciju da se manualno potvrdi da je stiglo. |
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Koji im je k s ovim produzenjem rokova isporuke? Narucio sam aparat za brijanje i inhalator za bebu na black fridayu. Prvo je pisalo isporuka pocetak 1. mjeseca. Zatim su prebacili na kraj 1. mjeseca. Kad je dosao taj kraj, prebacili su rok isporuke gdje pise od 3. do 5. mjeseca ce stici. 6+ mjeseci cekat 2 proizvoda? Jel se isplati otvarat ticket i ljubazno ih vrijedati? Pise na oba itema da je amazon seller pa ne razumijem kakve su to mrtve komplikacije. Jasno mi je da je neka frka sa ugradenim baterijama, ali 6 mjeseci zbog toga cekat nesto? |
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Za vas koji ste se poput mene usrećili s narudžbama robe s baterijama, preko koje službe je to došlo? 22.12.2025. postavljena narudžba ana amazon DE, rok isporuke 09.02.2026. Nisam htio preko mailboxa, ali izgleda da ću morati za ubuduće. Krenulo 10.02. iz FR, delivery by UPS ![]() I sad igraju ping-pong s time između već 3 amazon skladišta po FR, krene odnekud s donje strane,ode gore do BE granice pa se vrati natrag do Pariza... ![]() Totalni promašaj... tko zna kad će doći, a i 2mj izgubljene garancije treba uračunati. |
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kaj ne kreće garancija trenutkom kad paket ima status "delivered"?
|
|
|
|
|
#2274 |
|
49%winner
|
I meni je onaj nesrećni xbox gamepad krenuo nakon skoro 2 mjeseca cekanja. Ide doduse DPD-om, makar vec 6 dana stoji isti status - "poslano". Valjda ide pjeske, nema drugog objasnjenja. Edit: sretno stigao. 10 dana je putovao iz De
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 18.02.2026. u 12:10. |
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Premium
|
Za garanciju ću morati provjeriti, ali za te tehničke uređaje bi morala biti standardna EU garancija. UPS-om se ne sjećam da mi je ikad dolazilo s amazona, ustvari s DE amazona mi je uvijek išlo direkt. S ostalima lošija iskustva. Amazon ES mi je poslao narudžbu sa samsung SSDovima kroz Italiju i nestala je pošiljka u Bergamu ![]() |
|
|
|
|
|
#2276 |
|
49%winner
|
Jel nestala kad je stigla u Bergamo ili kad je krenula iz Bergama? Bergamo je zadnja postaja prije nego paket bude predan nasim hohstaplerima HPovcama ![]()
|
|
|
|
#2278 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Bome se ne sjećam koja je kombinacija bila, ali Bergamo je bila zadnja točka ![]() Onda maltretirati se s helpdeskom na španjolskom, na kraju mi dali neki veliki upitnik da popunim, pitanja ko da dokazujemi da nisam ukrao ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|