|
|||||||||||
|
|
#661 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Honor Magic 8 Lite - Za mrzitelje maski i punjenja! [Recenzija] https://www.youtube.com/watch?v=NKlEYiaZc9o naručio ženi se hoće friteza ![]() https://honor-registracija.hr/honor-...r-magic8-lite/ |
|
|
|
|
|
#663 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
probaj resetirat apk, storage>clear data |
|
|
|
|
|
#664 |
|
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Meni je nevjerovatno kako i dalje kinezi imaju problema sa notifikacijama. Isto sranje sam pred 10 godina imao na xiaomiju, nadao se da su dosad to fixali, al i dalje isto. Mene je isto gmail zafrkavao i probao sam sve one cake sta se na netu nađe i sad mi ok dolaze. Al mi teams jako steka. I u biti svaka app na koju ne potrosim vremena postelat te battery saver sranja. Ovo mi doslovno zadnji kinez. Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#666 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod Samsunga eto sve radi, how yes no...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
teamsi jebu na svima, znaci u firmi imamo apsolutno sve mobitele i na svima jebu teams notifikacije, tako da nije do mobitela isto tako pola stvari ne radi ili zajj na samsungu i ostalima a kako je firma developera stalno drkaju po njima i sami kazu da je isti k... na svima ![]()
|
|
|
|
#668 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Odradio clear storage, uključio automatsko pokretanje i sad je iz nekog razloga proradilo. Sjećam se da je taj Magic 5 Pro imao slične probleme i kad sam ga prvi puta kupio prije 2,5 god. |
|
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Prije sam motorolu edge 30 fusion (da znam da i ona tehnicki spada u listu gore) imao i na njoj mi notifikacije radile odlicno. Baterija mi doduse bila weak point... samsung sam kratko imao, nikad vise, ajfona nebi stapom takao. Kakav je oneplus s tim? Nothing? Pixel? mozda neki od njih 3. nekako najvise na pixel naginjem, al za 2-3 godine kad budem ovo sranje mjenjao pitaj boga kakvo stanje bude. Uglavnom do daljnjeg ostajem na 400 pro, mimo ovih sranja sa notifikacijama mi se pokazao ok, baterija je top! Kamera mi osobno nebitna, performanse ugodno iznenađen. Nema dolby atmos recimo to mi "fali" (realno ne, al prije sam imao pa je tidal bio sretan ). Od kad je dosao magicos 10 mi se popravio bedtime mode, sad radi svaki put, prije se znao neupalit. Da mi je dokucit setup fool proof za te notifikacije bi bio 9/10 mob, vako nekih 7 |
|
|
|
|
|
|
#672 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ma honor ubija pogotovo za te pare. Jedino ko ga može tući je BBK ali toga kod nas nema. |
|
|
|
![]() |
|
|