|
|||||||||||
|
|
#3841 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
.hr? |
|
|
|
|
|
#3843 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Kak lockati B7 u Zyxel NR5103E? Na toj su mi frekvenciji najbolje brzine, ali ne znam/fulam pravi CELL ID ili RFCN. Evo fotke: |
|
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
Na cellmapperu nađeš taj toranj i tamo pročitaš PCI i EARFCN i upišeš u Zyxel pod Broadband > tab Cellular Lock (LTE) |
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Koristi li netko aplikaciju CellInfo. https://play.google.com/store/apps/d...1-9b865c0a2f66 |
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Dogodilo mi se to već 5 puta u samo par dana više korištenja njihove usluge... Pomaže jedino reset routera. |
|
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Poludrago kamenje
|
Citiraj:
Ne trebas radit reset routera, samo odes u postavke i iskljucis cell lock i spojit ce se na bilo sto. |
|
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Poludrago kamenje
|
Već sam pisao prošle godine tu da sam ih kontaktirao i da njihov support nema pojma ni o čemu a kamoli da su u HR kupili neke bandove ![]() HAKOM mi je dostavio da imaju 4 tornja postavljena u HR kao minimum koji im je uvjetovao inače bi izgubili licencu da budu na našem području. Ne bi džabe spiskali milijune € na frekvencije. Ili će početi s radom dosta kasno ili će na kraju prodati te frekvencije našim telekomima. |
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ova A1 flaterica. na 6 mjeseci ispada 23€ mjesecno. sad mi je homebox 33€ jel internet neograničen za ozbač ili imaju limite? u uvjetima korištenja nisam ništa našao |
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Ne znam dali je netko primjetio: https://www.hakom.hr/hr/mape-pokrivenosti/12425 https://ekarta.hakom.hr/HR_HAKOM_MapePokrivanja/ |
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Je taj 28 za 5G ili su jednostavno do kraja popunili repetitor zbog toga kaj ti pišeš u citatu...? I zanimljivo, prema tome kad se stisne na toranj, svi tuku ravno prema meni! |
|
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Poludrago kamenje
|
Citiraj:
Kada je na 5G-u (kao n28 band), tada pod 4G niti nećeš izmapirati taj B28 jer ga nema na 4G-u. A1 još uvijek nije prebacio 700 MHz na 5G n28 pa svi snimimo 4G B28. Ali mi realno nemamo nikakve koristi od 700 MHz kada ima mali bandwidth od bijednih 10 MHz pa ti je totalno svejedno, na njemu dobiješ jedva 50-tak Mbps više kada je u agregaciji, nebitno jel na 4G ili 5G tehnologiji. B28 ti radi na tom tornju od početka ali mob ti se nije do sada spajao na taj band pa ga cellmapper nije niti snimio do sada. Sve mapirane ćelije gledaju prema tebi jer mapiraš samo između Sv. Križ i Pažurovec i izmapirao si samo jedan smjer s tog tornja. Odi u Petruševec, Juranšćina, Grtovec pa ćeš da vidiš kako će se pojaviti preostala dva smjera i biti izmapirana sva tri smjera s tog novog tornja, jer će ti se mobitel prespajati na druge smjerove i njihove ćelije a cellmapper to snimiti S razlogom kažemo da se mapira vozikajući se okolo-naokolo oko tornjeva i to ne jednom nego više puta :P |
|
|
|
|
![]() |
|
|