|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
https://wccftech.com/forza-horizon-6...9-launch-date/ ćemo vidjet,hmhm preorder radit,neće bit jeftin+možda volan kupit. kupiš premium edition 5 naravno nisam kupio za 100 eura onda još dodatno aute naplaćuju kroz dlc-ove,jer nisu uključeni u premium edition. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 14.01.2026. u 23:36. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
4 je bila odlična, 5 mi je…meh. Onaj Hot wheels dodatak koji je uvjet za neke stvari ne mogu nikako probaviti. Meksiko mi isto nije nešto posebno napet. 6 se veselim samo zbog Japana. Nadam se da neće biti samo novi skin, nego da će se “priča” vrtiti oko japanske auto kulture. Imaju jako puno posla samo da ubace japanske styling cirkuse za što više auta. Bosozoku + kei ![]()
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ja uzimam najjaču verziju još od trojke pošto uvijek odigram praktički sve. Predobre su mi ove Forze. Jučer je navodno procurio release date, 19.5. a early access bude 4 dana ranije. Jako puno stranica je to prenijelo, pa i onih poznatijih tako da možda i ima nešto istine u tome. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
vi ste koji se kupili premium edition 5 se dobije popust za preorder ili se ne dobije ništa??samo da možete 4 dana prije igrat. volan+igra/premium edition ako uzmem+dlc car packovi kasnije 400 i više eura. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
Mene čudi da oni ne mogu uvesti 900° animacije volana u kabini. Ako su mogli naknadno to preko update-a ubaciti u onoj šugi TDU Solar Crown onda zbilja... Zadnje izmijenjeno od: viper84. 16.01.2026. u 10:52. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Gore je meni sto auta imaju jedan tocak. Ako pogledas drugi video na samom pocetku, auto se rotira oko sebe kada skrece. Implementacija 1:1 volana je next level. Jbg, ipak je arkada ovo. ![]()
|
|
|
#13 |
|
Premium
|
https://shared.akamai.steamstatic.co...f?t=1769107767 kakva glupost deluxe edition u kojem ne dobijem skoro ništa više u odnosu na standard ediciju car pass i welcome pack,po ovome se kupuje ili standard ili premium,mogli su neki popust dat za preorder ovako ili 70 eura ili 120 eura,jest da ćemo naravno ako igra bude valjala igrat godinama pa i 120 eura nije tolko puno,hmhm. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
Znači leakovi su bili istiniti u vezi izlaska. Uzimam vjerojatno premium da kasnije ne plaćam ekspanzije skuplje, nadam se nećemu kao u FH3 Blizzard mountain pošto ovdje vidim Fuji u pozadini. To mi je to bila najbolja ekspanzija ikad. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
rečeno je da si nitko i ništa na početku gejma, samo turist u japanu, a ne neki festival star ko inače, to mi se sviđa, vidićemo i vidićemo oće li modele auta napravit kak spada ili low res kad zumiraš neke aute
|
|
|
#16 |
|
Premium
|
treba taktički odigrat jel još važi pravilo na steamu da ako se odigra manje od 2 sata se može refund tražit?? kupit premium naravno ne igrat neko čekat reviewe,onda odlučit. gledam discusion na steamu kod nekog 55$ premium verzija. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 22.01.2026. u 21:42. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|