|
|||||||||||
|
|
#422 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Volim ovakve komentare i nadristrucnjake. Jedno je kako izgleda a drugo zasto zbilja tolko kosta a to vidis kad ju imas pred sobom i probas. Ultra low profile mehanicka tipkovnica (dakle ne membranska) sa bijelim pozadinskim osvjetljenjem, gornji dio kucista je fini bruseni aluminij. 200 Eura je malo previse ali 150 bi se dalo vec diskutirat, za black friday je bila 130. Nadi mi to isto za 80 Eura i placam burek. |
|
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Logitech mi nikako ne paše šta se tiće tipkovnica. Ali njihova MX anywhere verzija malih miševa mi je zakon. *rijetki koji mogu i po staklu da se koriste !!! Citiraj:
Zato sam postao, jer sam nabavio obe !!! Te dvije su bile jedine s HR znakovljem tog tipa (low profile) Dell je meni bolja al morao sam se pozdravit s njom. Pa sam ostao na ovoj Cherry. +mislim da su za black friday za 130eur bile ove bez HR znakovlja. Koje se inace mogu naci i za cca 170eur.
|
|
|
|
#424 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
A gle - onda moras shvatiti zakon ponude i potraznje poceti cijeniti detalje na onome sto kupujes. Ako je nekaj specijalno cega je malo na trzistu > kosta vise. Simple as that. |
|
|
|
|
|
|
#425 | |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj: