|
|||||||||||
|
|
#85922 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja znam lika koji je tamo negdje 2005 kupio novu Toyotu Land Cruiser. Preko ljeta je mlatio lovu na moru i cijelu godinu nije radio ništa. Kaže tražio sam siguran auto da vozim djecu u školu. Svaki dan je napravio 3 km. 😂 Ili susjed koji sa BMWejem X3 par puta tjedno ode u dućan onda frend uzme auto da ga ispuše par puta godišnje kad ide na Vir u viksu. Ima takvih auta, samo treba pratit oglase i čekat s lovom.
|
|
|
#85923 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ova slika di zena vozi i gleda mobitel, a muski drzi jos volan ![]() pa sta ima toliko glupih vozaca ja da me netko tako vozi, i aktivno gleda na mobitel u voznji, bi rekao stani, i izasao i nasao drugi prijevoz |
|
|
|
|
|
#85924 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa da, tako smo i mi napravili cijelih 55000km u 6 godina sa F11. Trazio sam tada benzinca jer sam bio svjestan da necu puno voziti i da nam je taj auto skoro iskljucivo za godisnji, ali nisam nasao nista po svom ukusu i eto kupio dizela. Inace, jucer je F11 otisao novom vlasniku. Prvi Njemac koji ga je dosao pogledati ga je i kupio i to bez velikog cjenkanja. Sad idu slatke muke, sto kupiti slijedece ![]() |
|
|
|
|
|
#85925 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
to se u narodu kaže " izvana gladac - iznutra jadac" skoro kao ona legendarna rečenica iz tvornice Zastava Kragujevac: " kakva plata-takva vrata" ![]() izgleda da su i u VWu nezadovoljni uvjetima rada ![]() Citiraj:
![]() sigurnost nije povećana, povećan je buđet za uhljebe u politici
|
|
|
|
#85926 |
|
Moderator
|
Nije meni jasno šta je na mobitelu toliko bitno da bi morao buljit u njega dok vozim. A s druge strane svaki moderniji auto ima BT sa HFjem. Ili prebaciš na vanjski zvučnik i brbljaš do mile volje.
|
|
|
#85927 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Niti jedan od 31800 prekršaja nije spriječen, samo je naplaćena kazna, znači legalno je ako platiš i ne radi se o sigurnosti u prometu nego o naplati ![]()
|
|
|
#85928 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#85929 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja se vozim sa osmjehom tak da me snime u dobroj pozi, jer se držim ograničenja brzine i ne koristim mobitel. Jedino di me mogu kaznit je kad prođem na deblje žuto jer me strah kočiti zbog mladog gospodina koji mi snifa iz auspuha, pa eto prođem. Manje zlo. |
|
|
|
|
|
#85930 |
|
Uptime 99.99%
|
Ja najvise volim one koji ne znaju koje je ogranicenje brzine, pa produ pored kamere sa 40kmh, sto je sigurno sigurno je. Valjda misle da ce dobiti medalju za tu brzinu, takvih je masu kod slavonske avenije. Sigurno su napravili koji sudar sa panicnim kocenjem. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#85932 | ||
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Kakva sramota za Škodu/VW, i to još u RS modelu koji je skuplji od običnog modela ![]() I štanga na autu od 60.000 € ![]() ![]() Citiraj:
Filc u svim vratima + suvozačev pretinac cijeli u filcu hauba od ispod u boji auta i podizač haube Mislim da ćemo se passat i ja još dugo družiti ![]() Srećom na novim autima štede samo na okom vidljivim i rukom opipljivim mjestima. Na motoru i unutrašnjosti sigurno ne štede ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85933 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85934 |
|
Uptime 99.99%
|
U drugim drzava zeleno i trepteri, tako da imas dovoljno vremena proci ili zakociti.
|
|
|
#85935 |
|
Moderator
|
Ili imaš countdown što mi je genijalna stvar. Ali i dalje ćeš imat ekipe koja će lovit tu zadnju sekundu.
|
|
|
#85936 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Sent from my CPH2645 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#85937 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#85938 |
|
Moderator
|
Pa evo mene je lik pred koju godinu probao dobit na foru. Veli, prošao si na crveno, reko ne, prošao sam na žuto, na to kaže isto ti je to, nije bilo zeleno. U glavnom, povuci potegni, veli ok ovaj puta samo upozorenje. Starog je jednom (istinabog prije xy godina) isto tako lik haltao, napisao kaznu za prolazak na žuto, samo se tada stari žalio, došao na saslušanje, policajac se nije pojavio pa se automatski kazna poništila. Ali recimo kad smo kod crvenog, trebala bi stajat ekipa na križanju SR Njemačke i av Dubrovnik tako oko 7-7:30 ujutro. Nabrali bi se kazni u tih pola sata za cijeli mjesec. Znači nama se na aveniji pali zeleno a ekipa sa SR Njemačke još ulazi u križanje za skretanje lijevo ![]()
|
|
|
#85939 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#85940 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
![]() Pa krf ti **bem koliko može biti teško upariti bluetooth i laprdat na handsfree?? |
|
|
|
|
|
|
#85941 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#85942 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
U svicarskoj te snimi ako si na crvenom bio u raskrizju, nema veze i da je zeleno bilo kad si usao. Prijatelj je dobio kaznu jer je 0.3s bio u raskrizju na crvenom. |
|
|
|
|
|
#85943 |
|
Moderator
|
|
|
|
#85944 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
I opet, da je auto tvoj na pol sata el to opravdava da si retard za volanom? |
|
|
|
|
|
|
#85945 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Stari je 2010 kupio novu Skodu Yeti, i 2024 novi VW Tiguan. I bas je komentirao, kako je na Skodi onaj pokrov prtljaznika bio puno deblji i bolje napravljen, pa onda tepih podni, pa tepisici koji su dosli s njime su tanki kao papir, i tako... ugl na puno stvari se vidi da je svugdje malo usparano. Meni na sam dodir i materijal siceva se cini puno losiji, bas me zanima kako ce isti izgledati za 10ak godina. Sama cinjenica da je Skoda dosla na Continentalkama, a Tiguan na Hankook isto govori za sebe, ali sta je tu je. Uzalud se danas sekirat oko toga, svugdje je isto. Zato ja cuvam svoju uskoro 18 god talijansku kramu, dok ide ide, nedam ju ca. Iskreno, i da imam sad xyz love na raspolaganju, ne znam sta bi kupio. Bas nista mi nije ono nesto jako napeto |
|
|
|
|
|
|
#85946 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
#85947 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Šaljem pozdrave bosa... tj Švicarcu sa zlatno zelenom bembarom x7 koji mi je blical 200m dalje na zaobilaznici kod čvora Buzin jer sam prestizal kamion i bil u levoj traci u koloni koja je išla 110. Ispričavam se kaj se nisam dezintegriral ili teleportiral iza njegove zlatno zelene limeta bavarske motorne wagine dok je žuril vratiti rentacar prije 7 ujutro u ponedeljak dok ide delati ko domar u domu zdravlja. BTW taj auto ima ambijentalno svijetlo u stropu. Meni u mojem niskom koreancu e bilo smešno videti kak je visok auto, ko da gledam bus s maturantima kaj idu doma iz Lloret de Mara.
|
|
|
#85948 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Zakaj se u trećoj brzini voziš lijevom trakom i smetaš? 😂
|
|
|
|
#85949 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
110 kolona je bila... to kaj sam prvi bil sam taktički izostavil ![]() Ma ne, maknem se ja kad mogu, ovo je fakat bila kolona i ono, nemrem se maknuti jer je kamion desno a ispred mene se voze 110,1 kmh
|
|
|
#85950 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() . Kupci fauveja ipak nisu zahtjevna ekipa ![]() ![]() ![]() |
|
|