|
|||||||||||
|
|
#85891 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Nemaš potrebe za time, ispod ekrana pored kotača za biranje stanica imaš fizički gumb za gašenje ekrana, prvi pritisak gasi ekran i ostavlja vidljiv samo sat, drugi ga gasi potpuno, a treći ponovno pali. |
|
|
|
|
|
|
#85892 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Osobno preferiram Frescious Plus od MANN-a, no nažalost ga nisam imao ponuđenog kao opciju. |
|
|
|
|
|
|
#85894 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Michelin CC2 su se isto odlično pokazale na octaviji 1. Kupio sam ih u 3.2022, znači bit će im sada 4 godine i prešle su 30.000 km. Dosta sam se vozao sada 5.1. i 6.1. po Zagrebu po snijegu ( bio čak na Medvedgradu, Glavici ). Gume su još uvijek dobre. |
|
|
|
|
|
|
#85896 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni ih ubije ljeto, ako ne računam makadam, pa ne izguram duže od 3 godine (tri zime i tri ljeta). Čim uđem u 4. jesen/zimu počne biti klizavo. Doduše, CC2 nisam stigao provjeriti tako dugo jer sam prošli auto prodao kad su imale nepune dvije godine. Sadašnje CC2 imam tek godinu dana, lijepo idu po ono malo snijega što nam je palo. Meni je ta guma zbilja top! Možda je CC2 dugovječnija, vidjet ćemo Citiraj:
|
|
|
|
|
#85897 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sailun Ice Blazers Alpine Evo 1 drži odlično. Iznad očekivanja. Prvi snijeg u 10. mjesecu na Jahorini i sad ovaj snijeg, bljuzga, jučer poledica. Svaki dan na tim gumama napravim 50 do 100 km. Vrijede tih 82 eura za 225/55r17.
|
|
|
#85898 |
|
The mighty pirate
|
|
|
|
#85901 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Al ok za opela sa 1.5 mlinčekom i ne treba nekaj bolje. Ode snijeg pa pa. Topi se ![]() Ali ok svaki put kad je padao sam sjeo u auto i otišao se vozikati bez cilja i namjere. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 10.01.2026. u 13:39. |
|
|
|
|
|
|
#85906 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
moje zimske Hancoock idu u 4 i 5. zimu. zbog đal9g broja lm i odličnod stanja n3 razmišljam o bacanju i kupovinu novih. ![]()
|
|
|
|
#85907 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
), ali nemam kud kotac od bajka staviti jer imam nosač na vakuum gdje se prednji kotac(i) skidaju. ![]() Polo mi ima one odvratne siceve s kariranim uzorkom, a i previše lajbeka vidim da ih voze i nemamvise manual, Seat naći s benzincem je nemoguce, a ostalo mi jednostavno vizualno ne sjeda. Tak da mi je Fiesta daleko najbolji bang for buck, a i vizualno mi je najprivlačnija jer je osim ST beđeva sleeper, uopće se ne skuzi, osim ak znaš, da je to kaj je. A i ovaj info za gašenje ekrana pomaze, hvala, bas sam se pitao čemu je ta tipka jer simbol mi je bio nejasan, ali nisam ni pomišljao da bi tak nešto bilo. I zaboravio sam i20N koji je jako zanimljiv, ali mi previše “rejsing” izvana izgleda i viđam ih po HR. A i navodno ko i kod base modela svaki putnika ugasiš auto se lane assist i slične gluposti resetiraju i ponovo aktiviraju, na Fiesti provjereno ostaje ugašeno. ![]() Znam da mnogima ovakvi pogledi su čudni, ali evo naučio sam voziti na Peugeotu 106 i nekako su mi ti hatchbackovi najbolji. |
|
|
|
|
|
|
#85908 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Yakima Fullback i Yakima Halfback Paše na sve kupee i limuzine https://yakima.com/products/fullback...j4wD4e4syqRv9w Našao sam u Italiji dućan koji ih ima.
|
|
|
|
#85910 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
)) Di je izolacija na haubi?? ... Eu aute sam prekrizio zauvijek. Btw cekam 69 dana dio za meganea iz francuse preko sluzbenog.. Jer kao, eu, di ces nac kineske djelove, kao, tko ce to popravljat.. no more. Radje cekam 30 dana dio trajektom nego 90 dana "dostavom" iz obliznje drzave.
|
|
|
|
#85911 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#85912 |
|
The mighty pirate
|
|
|
|
#85915 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() https://www.njuskalo.hr/auti/audi-q7...oglas-44888585
|
|
|
|
#85916 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85917 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto ne? Nakon korone radim smiješno malo km i da sam znao da ću raditi od doma nikada TDI ne bi kupio tj. dizela kao takvog. Sa kojih 20k pao sam na 10-12k. I sada imamo kaj TDI iz 2019. sa 87k km. Sedam godina star auto to je 12,5k km godišnje. Audi 19 godina star auto to je cirka 11,3k km godišnje. There. Nije nemoguće. ![]() |
|
|
|
|
|
#85918 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Na temu (ne)kvalitete, jucer sam ostao bas negativno iznenadjen. Ovo zaokruzeno je istrosen podni tepih na mjestu gdje stoji peta, na VW Tiguan kupljen 04/24 Dakle, jos nema ni 20tkm ni 2 god Kvaliteta tepiha katastrofa, cak se vidi i sablona otiska gumenog tepiha koji stoji inace preko toga U autu su inace tepisi od prvog dana, original za ljeto i gumeni za zimu ![]() |
|
|
|
|
|
#85919 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Mene više čudi da nije pukao gumeni tepih koji je došao sa Tiguanom ![]() Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85920 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|