|
|||||||||||
|
|
#32 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ajde da još ovo odgovorim. Temperature su niske, jezgre jedva da prelaze 40C. Nvme SSD je zakucan na 22C koliko ga god maltretirao. CPU i SSD imaju vodeno hlađenje. RAM je isto oko 40. GPU je jedini topliji, oko 65C je hotspot. I ja sam mislio da su možda igre, dečki su napravili provjeru datoteka preko Steama (tako su mi rekli), ali nije popravilo išta. |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
GPU 65 hotspot je mozda cak i oke, ako je to ista grafa o kojoj je pisao (9700xt nitro+ lockana iz nekog razloga na 270W). Te nitro kartice imaju odlicno hladjenje.
|
|
|
|
#38 |
|
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Možda neka manje zahtjevna igra + još ako je i lock na FPS stavljen... Moja RTX4090 praktički cijelo vrijeme chilla u polu-leru, igram PUBG i dotu2 sa lockom na 165 FPS (jer mi je monitor 165Hz), grafa mi nikad ne prelazi 40° sa ventilatorima na minimumu
|
|
|
#39 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Vidi da tebe ne gnjavi "RAM coldboot" problem. https://www.google.com/search?q=cold...client=gws-wiz Radi se o problemu kada nakon uključenja računala imaš greške, a nakon restarta radi računalo normalno. Ja sam davno imao s jednom Intel matičnom pločom problem s 4x4 Gb memorije, zamijenio pri reklamaciji na 2x 8Gb i radilo bez greške. Greška se očitavala jedino ako sam kod uključenja računala išao odmah pokretati Memtest, inače je računalo normalno startalo, ali se kršio IE preglednik, aplikacije su se znale srušiti bez razloga i ništa nije dobro funkcioniralo odmah po uključenju. Kod restarta je sve radilo dobro satima... |
|
|
|
![]() |
|
|