|
|||||||||||
|
|
#85741 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Čovjek će slaviti rođendan 2x godišnje. Ima velike sreće što je izvukao živu glavu i što nitko nije stradao. Ja sam danas isto skoro naj.. zbog nadobudnog rejsera koji je odlučio iskoristiti sklisku cestu i "driftati" s 318d. Konjina izleti iz sporedne ulice na moju stranu. Naravno da ne odustaje i da ga pokušava dalje. Izvrne ga i skoro pokosi ženu na nogostupu. Srećom, pa ga je zaustavila kuća na vrijeme.
|
|
|
#85742 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Očito taj dio dio auta sa sjedalom vozača, nakon bočnog udarca sa stražnjim lijevim dijelom, se odlomio, i njega odbacio valjda sa strane. Jer da je udario s vozačevom stranom, nebi znali gdje počinje on a gdje auto
|
|
|
#85743 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pise u komentarima da je covjek sa sjedalom (a koliko vidim i volanom) ispao iz auta, navodno vatrogasci nisu nista rezali. Lijepo ga je pripremio za reciklazu, metal lijevo, plastike desno
|
|
|
|
#85744 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#85745 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Valjda mi je Marketplace poblesavio i izbacio Opela jer čitam Amdijine hvalospjeve: https://www.facebook.com/share/14VW9...ibextid=wwXIfr Moram priznat za manje od 8k € nisam vidio auto nakrcaniji opremom, novijeg godišta s manje km
|
|
|
#85746 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85748 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Recimo zapitaš se zašto se samo prodaju mazde dizelli. Mora da su super. ![]() Citiraj:
Kaj nije to tesla pa onda kinezi pa volvo itd... Dogovorite se. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85749 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Quality kontrol je očito postao misaoni proces u VW. Premještao sam sjedalicu, i porezao sam se na var na unutrašnjem dijelu zadnjih desnih vrata koji nije prijeđen sa brusilicom/papirom. Znači doslovno oštri komadići metala strše sa vara. Pogledao na ostalim vratima, tamo nula bodova. Noć je bila pa nisam uspio slikati, ali pošaljem sutra. edit II: Kako zadnji put nismo dobili gumene tepihe kad smo kupili novog Tiguana, a idemo na skijanje ja unaprijed naručio gumene tepihe u Withcar. Međutim, Tiguan ovaj put došao sa gumenim tepihom, čak i lijepo izgledaju. Kad sam stavio sjedalicu od male morao sam maknuti gumeni tepih radi noge od isofix baze. Tepih je debljine valjda dva papira formata A4. Nešto nevjerojatno Zadnje izmijenjeno od: Colop. Jučer u 22:14. |
|
|
|
|
|
#85751 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zato ce Kinezi i Koreanci pojesti EU auto industriju. Do prije par godina su se radi takvih stvari smjenjivale cijele menadzerske postave, a evo sad je to novo normalno. Ufff, trebao bih naci zamjenu ovom mom dedi, al me tako strah tih novih auta da jednostavno svaki put nadjem razlog da ga ne prodam. |
|
|
|
|
|
#85752 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#85754 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Ja sam se na suzukiju u prvim danima krstio drito u celo na policu od gepeka. Polica se dize s vratima gepeka, klasika, ali taj plasticni rub police uopce nije obradjen i dovoljno je grub da ti ostane crta na celu ako ga pogodis glavom. Prvi mod koji sam napravio na autu je bila silikonska lajsna na tom rubu :D
|
|
|
|
|
#85755 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
sam se vi spredajte sa kinezima. kaš što sad imate njihove mobitele, IT opremu, gađete tak bute imali i auto. oni su pristali prije 50 god. radit za šaku riže. danas se vidi da im se to isplatilo. naši se ne dižu iz kreveta oko 9 bez 100€ za taj dan. to je ta razlika zašto mi još gledamo ćiji je đed bio partizan a čiji ustaša
|
|
|
#85756 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
BYD sad radi tvornicu koja ce povrsinom biti veca od San Francisca. Ako se dokazu kvalitetom, njemcima ce se obiti o glavu stav, sta bi ti debele tepihe I zavrsnu obradu za 50k eura? Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#85758 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Po WhatCar ispitivanjima VW Tiguan (2024-) je drugi najnepouzdaniji auto gdje 4/5 vlasnika prijavi problem. Bar ih VW popravi jer su novi, ali to je očekivano od tvrtke koja je postala kao Nokia, problemi s dizelom, software, manjkom novca itd. Jednostavno su se izgubili i krivudaju dok ide. Postali su prespori, tromi, skupi u jako velikoj konkurenciji. |
|
|
|
|
|
#85759 |
|
Fresh Juice
|
|
|