|
|||||||||||
|
|
#45992 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
imaš u ciklo centru , ali otvaraju tek 11 ili 12 siječnja |
|
|
|
|
|
#45994 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala svima, uzeo u Keindl sportu, najbrze i najkonkretnije su odgovorili na mail te bili jako ljubazni u ducanu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#45995 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Društvo, ako nekom treba imam višak Shimano kazetu, lanac i kočnice. Forumaska cijena je naravno niža. Kazeta XTR M9101 + lanac XTR Kočnice Deore M6120 |
|
|
|
|
|
#45996 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav. Zeni je ukradena baterija i display na Ghost Square Hybrid AL-u. Oboje bosch. Moze li se samo novo naruciti preko Boscha po full cijeni ili mogu kupiti polovne dijelove i ugraditi? Citam nesto da se display mora ponovno kodirati, takoder nemam pojma kakvo je stanje s baterijom... Hvala |
|
|
|
|
|
#45998 |
|
®
|
|
|
|
|
|
|
#46000 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
+1, imam bic koji stoji 2 godine, nemam ga gdje ni kada osposobit... @svi, jel ima tko da koristi bicikl za posao/s posla, a da ga drži vani ispre/iza/pored zgrade i sl.? Zgrada u kojoj živim nema biciklarnik, morao bi svaki dan iz spremišta/atomskog iznositi bic i vraćati ga nazad. Između svoje i susjedne zgrade imam podest sa čvrstom ogradom, štitio bi ga kombinacijom U-Locka i lanca, možda bi i ramu "uredio" plastidipom, ručke selotejpom i slično da bude čim manje privlačan znatiželjnicima. Eventualno u obzir dolazi skidanje prednjeg kotača jer je quick release... Koliko je to optimistično? Nakon 2 god sam provozao ZG bajs u nekoj nuždi i sjetio se koliko je bic dobro rješenje za šugave gužve i manjak aktivnosti u danu, al nedostatak biciklarnika i netrepeljivost sustanara prema ostavljanju na stubištu je otežavajuća okolnost.
|
|
|
|
#46001 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
lopovi nikad ne spavaju pa će se to pročut a onda ih neće spriječit nikakav U lokot...
|
|
|
#46002 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Preporuka za 27.5" gume za po gradu - 99% asfalt i nogostupi? AI preporuča Conti Contact Urban - 30€ po gumi mi zvuči puno, ima li povoljnijih opcija?
|
|
|
#46003 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
hahaha, nikad nisam kupija tako jeftinu gumu ![]() Ja za grad koristim schwalbe marathon plus, nije najbrža guma, ali bogami, mislim da je još prva zračnica u njoj, nakon nekih 22 000 km.
|
|
|
#46004 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Malo sam se zeznuo, naručio Conti Urban 27.5x1.6 zabunom, neda mi se patit sa otkazivanjem naruđbe i sl. bude se smontiralo pa ćemo vidjet.... Mogu li se ručice kočnica promjenit - kočnice su Shimano hidraulika? Pohrđale su ručice jer su bile izlizane i u vlažnom podrumu
|
|
|
#46005 |
|
PRO
|
naravno da mogu, nema problema, samo ćeš morati ponovno stavljati ulje (mr obvious, znam). Ja sam to naručiva sa Aliexpressa, jer stvarno je bilo jeftinih opcija, a funkcioniraju bez greške. Btw, to je isto odlična guma, nisi pogriješio. Koliko znam, dosta se koristi i za e-bike, što definitivno govori koliko je čvrsta.
|
|
|
#46006 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Vidim da se reviewovi slažu s tobom, ali sam uzeo pretanku verziju gume ![]() trebao bi: nove ručice kočnica nove gume novi sic štelanje oba mjenjača nove gripove blatobrane Mnogo mi se neda iskreno i nemam gdje, ali probat ću odradit sve sam osim ravnanja obručeva. Kad ga osposobim vidjet ću jel treba šta odradit na diskovima i paknama...
|
|
|
#46009 |
|
PRO
|
pa uvik moraš biciklu servisirati (pripremiti) za hladno pa za toplo razdoblje. Barem ja to radim, ne znam kako vi ![]() Znam da calypso to sigurno ne radi.
|
|
|
#46010 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Pozz, nedavno sam uzea polovni al prakticki novi cube nuroad pro fe nakon bar 5 godina nebicikliranja (ne racunam 1 voznju gradskog next bikea tjedno), prije toga sam cesce bia na bicikli i bike sic mi nije stran pojam. Znam da i guzica trazi neko navikavanje opet ali ovaj sic je masu neudoban. Znam i da su sicevi jako individualna stvar kao i da dobar fitting igra ulogu ali gledam uzet neki drugi sic. Pa imate li kakve preporuke iz osobnog iskustva u rangu 50ak+ eur? Nazalost u Splitu nema negon dva bike shopa sa nevelikim izborom siceva. Gledam u smjeru nekog selle italia sa pressure relief kanalom, cca 145mm sirine, npr ovako nesto: https://keindl-sport.hr/sjedalo-sell...roizvod-55613/ https://www.bike24.com/p2957505.html ![]() Zadnje izmijenjeno od: prileee. 17.03.2026. u 22:36. |
|
|
|
|
|
#46011 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nakon 7g počeo ponovo voziti i imam isti bicikl sa istim sjedalom i meni je OK. Možda sam prve dve vožnje osjetio da me boli i poslije ništa. Vozio bio u 11mj i sad za vikend i nije me bolila guzica. Ako imaš mogućnosti odi do nekog dućana gdje će ti izmjeriti razmak između kostiju ili nađi na netu kak to možeš doma napraviti pa da kupiš sic odgovarajuće širine. A možeš se prije toga malo poigrati i nagibom sica, ja mislim da ga imam skroz ravnog |
|
|
|
|
|
#46012 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Normalno je da guza boli prvih par puta, onda se navikne ![]() Al' da, probaj malo nagnuti sic prema naprijed ili pomicati naprijed nazad, gore dolje (tu dobro dođe dropper) dok nađeš najpovoljniju poziciju. Za svaku promjenu daj nekog vremena/vožnji da vidiš jel' bolje. Biciklističke gaće/pelene su isto preporuka. Pogotovo muškima. Nije se za zajebavat sa prostatom. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#46013 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jel ima netko 152mm dječji frikant pogon il zna di bi se mogao nabaviti? U Dechatlonu nema, ovi svi bicikl dućani nemaju. Otišao mi je navoj na pogonskoj kurbli, rješenje je da stavim piksnu ili da nabavim pogon. |
|
|
|
|
|
#46014 | |
|
®
|
Citiraj:
Vidim da je izvan budgeta ali mozda bude neka promo ili nesto. Ja sam sic uzeo prije 2-3 godine i ne mislim o tome vise. Svaki dan koristim bajs, ali isto mislim da ces se na svaki naviknuti nakon tj dva. Ja se nisam vozio nekoliko mjeseci pa mi je trebao koji dan ![]() https://www.rosebikes.de/p/brooks-b1...hoC_n4QAvD_BwE M |
|
|
|
|
|
|
#46015 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Neka ti servis riješi sa piksnom, skroz ok ispadne ako se dobro odrati. Jako je teško naći 152 mm krenkove. |
|
|
|
|
|
#46016 |
|
PRO
|
ekipa, da vas pitam: Gdje se u zagrebu može rentati e-MTB bike? Imate li neku preporuku? Vodio bi ženu malo po brdima, pa da ne zamrzi odmah brdski biciklizam ![]()
|
|
|
#46019 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
n00b pitanje. imam Trek FX 2 Gen 4, sasvim dovoljlno za moje mogućnosti i paše mi malo uspravniji položaj sjedenja. bike ima pogon 40T 170mm, 9 brzina Shimano LINKGLIDE LG300, 11-46. prema podacima na službenoj stranici max pogon može ići 1x: 44T, 2x: 46/32. Nisam našao 44T pogon samo ovaj 40T. Nije neki upgrade al me veseli. Zanima me koliko je to komplicirano zamijeniti, trebaju li još kakvi djelovi, poseban alat i slično. Koliko bi mi tu zamjenu naplatili u servisu? |
|
|
|
|
|
#46020 |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |