|
|||||||||||
|
|
#85741 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Čovjek će slaviti rođendan 2x godišnje. Ima velike sreće što je izvukao živu glavu i što nitko nije stradao. Ja sam danas isto skoro naj.. zbog nadobudnog rejsera koji je odlučio iskoristiti sklisku cestu i "driftati" s 318d. Konjina izleti iz sporedne ulice na moju stranu. Naravno da ne odustaje i da ga pokušava dalje. Izvrne ga i skoro pokosi ženu na nogostupu. Srećom, pa ga je zaustavila kuća na vrijeme.
|
|
|
#85742 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Očito taj dio dio auta sa sjedalom vozača, nakon bočnog udarca sa stražnjim lijevim dijelom, se odlomio, i njega odbacio valjda sa strane. Jer da je udario s vozačevom stranom, nebi znali gdje počinje on a gdje auto
|
|
|
#85743 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pise u komentarima da je covjek sa sjedalom (a koliko vidim i volanom) ispao iz auta, navodno vatrogasci nisu nista rezali. Lijepo ga je pripremio za reciklazu, metal lijevo, plastike desno
|
|
|
|
#85744 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#85745 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Valjda mi je Marketplace poblesavio i izbacio Opela jer čitam Amdijine hvalospjeve: https://www.facebook.com/share/14VW9...ibextid=wwXIfr Moram priznat za manje od 8k € nisam vidio auto nakrcaniji opremom, novijeg godišta s manje km
|
|
|
#85746 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85748 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Recimo zapitaš se zašto se samo prodaju mazde dizelli. Mora da su super. ![]() Citiraj:
Kaj nije to tesla pa onda kinezi pa volvo itd... Dogovorite se. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85749 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Quality kontrol je očito postao misaoni proces u VW. Premještao sam sjedalicu, i porezao sam se na var na unutrašnjem dijelu zadnjih desnih vrata koji nije prijeđen sa brusilicom/papirom. Znači doslovno oštri komadići metala strše sa vara. Pogledao na ostalim vratima, tamo nula bodova. Noć je bila pa nisam uspio slikati, ali pošaljem sutra. edit II: Kako zadnji put nismo dobili gumene tepihe kad smo kupili novog Tiguana, a idemo na skijanje ja unaprijed naručio gumene tepihe u Withcar. Međutim, Tiguan ovaj put došao sa gumenim tepihom, čak i lijepo izgledaju. Kad sam stavio sjedalicu od male morao sam maknuti gumeni tepih radi noge od isofix baze. Tepih je debljine valjda dva papira formata A4. Nešto nevjerojatno Zadnje izmijenjeno od: Colop. Danas u 22:14. |
|
|
|
![]() |
|
|