|
|||||||||||
|
|
#85682 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Svi odgovori o premium vs kineskim gumama: https://www.facebook.com/share/v/17p...ibextid=wwXIfr
|
|
|
#85684 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Minac će uvijek biti mlinac stavio ti u njega turbo ili ne. Imam doma dva mlinca i jedan relativno ne mlinac pa eto razlika je ogromna. Mogu si misliti koja je muka voziti mlinca u ogromnom auto kao što je injsvignija. 1500 kubika na auto od pet metara? Još samo fali da ima tri cilindra i to bi bilo vrh. ![]() |
|
|
|
|
|
#85685 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Ne vidim problem s 3 cilindra u Yarisu i Corroli GR. Očito dupli kriteriji. Bolje 3 cilindra benzin nek bilo koji traktor. |
|
|
|
|
|
#85686 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Norway weather luduje sa prognozama, piše da će mjesto gdje idemo na skijanje biti od - 20 pa do - 25 C. Kako kao pravi dalmatinac po prvi put idem na skijanje, i nemam iskustva sa tako niskim temperaturama i autom čisto da provjerim jel treba još što: -zimska tekućina do - 40 C. -sprej za odleđivanje stakla. -booster za startat auto. -strugalica za led. -četka za snijeg. Auto je dizel, al koliko vidim kod nas više nema onog diesel artik koji je bio do - 30 C. Što uopće napraviti ako dođe do pretvaranje dizela u parafin? Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85687 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#85688 |
|
Fresh Juice
|
Si siguran da je ta temperatura u mjestu, ne na glečeru gore? Kaj se tiče spreja za odleđivanje, povoljnija varijanta je ulit tekućinu za pranje šajbe u špricalicu. Tak već godinama odleđujem, nikad struganja. Samo pošpricam i otopi brzo. A gore kad se sparkiraš pokriješ šajbu s onim čime i u ljeti pokrivaš. |
|
|
|
|
|
#85689 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
A pisalo je u mjestu, s time da i puše, pa na -10 C temperaturu koja je bila neku noć pisalo da je real feal -16. Citiraj:
Auto je nov-nov, bit će sutra preuzet tako da ću radije ubaciti neki od tih aditiva nego sipat benzin. Al hvala na infu da se i to može. |
||
|
|
|
|
|
#85691 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#85693 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ekipa, trebam preporuku za limara u i oko Zagreba. Stablo se naslonilo na krov auta i pošteno ga udubilo, ali oštećenja boje nena osim na rubu kod šofersajbe u dužini desetak centimetara. Šofersajba je napukla na gornjem dijelu, ali ću je mijenjati kad riješim krov. Ako je ikako moguće, pokušao bi ići u smjeru ravnanja bez bojanja. Osim Tuče u Zaprešiću koja je sad na kolektivnom, jel imate neku preporuku? |
|
|
|
|
|
#85694 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
(3,2,1 krećemo... ), e da i zimko za brave zbog kutije.
|
|
|
|
#85695 | |
|
Premium
|
Ta priča sa long life uljem na 30k km možda drži vodu kod auta koja su 90% vremena na autocesti (trgovački putnici i slično), i tu kilometražu prolaze u kraćem periodu tipa 1000 km tjedno, pa opet imaš dvije promjene ulja godišnje. Kod vozila koja su dobrim dijelom u gradu, a manje otvorena cesta/AC malo sam skeptičan. Citiraj:
https://www.facebook.com/photo.php?f...45841077545438 Meni radili BMW, na najgorem mogućem mjestu, kada su završili, ništa se nije vidjelo da je udareno. |
|
|
|
|
|
|
#85696 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Ajd svratim na ljeto do vas da covjek provoza pravi auto sa pravim motorom. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85697 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema long lajfa ak si stalno u gradu. Jednom godisnje obavezno, ja bi svakih 10000 max bez obzira na auto ili ulje. Prije kad sam vozio 100km na posao i nazad svaki dan bi rastegnuo do maksimalne preporucene, ove godine sam ga vozio na 7000 jer je 80% vozen po gradu.. Jbg sad su svi auti benzinci 1500 sa turbom i 150 konja.. |
|
|
|
|
|
#85699 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Ma ljudi podjenjuju kolko friško ulje godi motoru. Mi ne radimo vise od nekih cca 5000-8000km godisnje pa svejedno jednom godisnje obavezno ide izmjena ulja i filtera. I najgori francuz može trajati ako se održava kak spada . |
|
|
|
|
|
#85700 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
pa vi recite nešto protiv insignie https://www.24sata.hr/news/foto-evo-...auta-1098046/1 naravno ako je istina da je jedna osoba samo ozlijedena... pa motor je rastavio na dijelove... |
|
|
|
|
|
#85701 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
meni je čudno da nije naletio na nekoga...taj je tamo vozio bar 120 , vatao zeleno i sl...nadam se da će ga oderat za brzu vožnju, nesreću, oštećenje imovine i sl
|
|
|
#85704 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85705 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#85706 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85710 | ||
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Napravio je sam ono što inače u ciosu naprave od njega. + jedan manje na ulici. ![]() |
||
|
|
|
![]() |
|
|