|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
(riješeno) No signal
hi vidim da taman ima slicna tema, ali kod mene je malo drugcije jer do biosa uopce nemogu nmg doci znaci prije 2 dana sve radilo perfektno, i izvadim iz kutije napajanje i graficku i isao kod brata nesto testirati na njegovom PC, i slozio to sve nazad kod sebe i sad sta god napravim sliku nemogu dobiti izvadio sam sve na stol iz kucista, probao sa integriranom grafikom, mjanjao hdmi i dp, vadio i cistio rame iako je kod mene sterilno haha,izvadio bateriju i stavio novu,odspojio i spojio nazad sve kablove...ma nista...samo no signal asrok z390 extreme, i5 9600k 32gb ddr imali ko kakvu ideju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: microsoft66. 28.12.2025. u 09:52. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
iscupao sve rame i ostavio jedan kekes i upalio je..nezz kakve rami imaju veze nisam ih ni dirao uopce a kad vratim sva 4 keksa opet nece da se pokrene, sad cu svaki stick provrtit kroz memtest da vidim jel do memorije ili nekih opcija u biosu svaki stick posebno normalno boota pc, u kombinaciji 1 i 3 isto boota a nece 2 i 4 i sva 4 Zadnje izmijenjeno od: microsoft66. 28.12.2025. u 13:15. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne mora zezati pojedini keks, može ležište, može sjedanje cpu u socketu (mem kontroler je sad u cpu). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
prašina u ram socketu, provjeriti |
|