Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.12.2025., 19:04   #85501
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Ja ne znam kako Tomić opstaje na tržištu. Nisu u stanju danima poslati ponudu za i4, cjenik je u izradi, na telefon ne daju informacije. A jbt poslovnost...
Imaju monopol, budeš sretan da ti se uopće jave na telefon.
Meni je tajnica jednom u tri dana ih zvala 7-8 puta da zakaže servis, nitko se nije javio niti su povratno zvali.
Kad sam kupovao felge, zo je tek bila priča....

Zovi Baumgartnera ili Vuku u Slavonski brod

Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk
Colop je online   Reply With Quote
Staro 18.12.2025., 19:09   #85502
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Ja ne znam kako Tomić opstaje na tržištu. Nisu u stanju danima poslati ponudu za i4, cjenik je u izradi, na telefon ne daju informacije. A jbt poslovnost...
Budem ja sutra nazvao svog prodajnog da pitam da li radi tko tamo, pa cu te spojiti s njim.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Staro 18.12.2025., 19:10   #85503
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Javili mi se danas iz auto kuće, Tiguan stvarno stigao kako su i rekli, do 20tog u prosincu.

Veći je problem što imamo toliko posla i ludnicu u uredu da doslovno ne stignem iz organizirati kasko, preuzimanje, pranje starog vozila, i promjenu guma.

Ne znam jel došao na čing long ili Hankook, ali računam da su dunlop winter sport 5 koje su kupljene prošle godine bolje i od jednih i od drugih.

Valjda me neće gledati čudno ako kažem da bi preuzeo tamo oko 15.01

Meni pise u ugovoru kad dode auto moram u roku od 8 dana platiti i preuzeti ga, a proizvodnja je u 52 tjedan.

Staro 18.12.2025., 19:33   #85504
Colop
Premium

Ma platio bih ga, samo ne stignem ga preuzeti..... Zadužio sam ženu da pregleda ugovor.

Staro 18.12.2025., 22:26   #85505
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Ne znam kako je kod VW, ali meni je Kuga došla 21.3.24., a preuzeo sam je tek 2.4.24. jer nisam stigao prije,... jedino kaj je lik koji mi je prodao auto rekao (kad sam mu rekao da nemrem doći po auto odmah), da ako ne bum došao po auto tjedan dana, da mu se javim dan-dva prije dolaska da ga mogu ponovno oprati.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2025., 22:54   #85506
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Tek se jučer i danas stigao malo provozati u X3 što mi je stigao (E83 automatik 2.0d, 2009.g).
Moram reći da sam razočaran, auto je u savršenom stanju, stari i mehaničari promjenili sva ulja i filtere, nove gume, 80k km i za stanje se ne mogu požaliti ali:

- fali prostora za vozača, ima manje nego u Focusu koji je manji auto, ja sam 190cm i volio bih da mogu malo još gurnit sic nazad a nisam od onih koji leže u autu niti imam duge noge.
- visina sjedenja je ajme, tek malo viša nego u fokusu a sic moram spustiti skoro skroz u pod da ne tučem glavom u strop
- oprema 0 bodova: nema mogućnost puštanja glazbe preko BT-a, navigacija je nepostojeća, nema komande na volanu NITI tempomat. To sve dolazi na godinu dana starijem Focusu u osnovnoj Trend opremi a ovo je kao "premijum njemačko vozilo" - serem se na BWM.
- ništa nije bolji na neravninama, ležećim i mjestima bez asfalta, čovik bi očekivao da će "SUV" koji ima više hoda i veću distancu od ceste biti udobniji ali šipak. Honda CRV je prema ovom leteći ćilim.
- Ručke za otvaranje vrata djeluju šuplje i krckaju kad ih jače primiš ali to je generalno problem kod svih njemaca.
- izolacija buke ništa specijalno, u razini Forda, očekivao sam daleko tišu vožnju.
- performanse su osrednje, 140KS 2.2 diesel u bivšem Civicu je daleko eksplozivniji
- dizajn interijera i eksterijera stepenicu iznad Grand Cherooke-ja iz 1995.

Mislim auto je vjerojatno kvalitetan i ima dobar pogonski i mjenjački sklop ali razočaravajuće za mene, stari će ga uzeti a ja izgleda da opet moram u neku potragu...

Imate kakve preporuke?
Nijemci su mi bezveze (VW), Merc i BMW precjenjeni, Koreanci bezlični i nezanimljivi, CRV je super ali za automatika treba uzeti biturbo 1.6 koji je malo previše napregnut za taj auto ili 2.0 benzin koji je top ali pije, RAV4 je ok ali drži cijenu a i malo bezličan i generalno lošiji od Honde, Ford Kuga mi se dopada ali su im automatici problematični, Francuze ne diram ni izoliranim štapom na daljinsko upravljanje iz bunkera, Ford Edge mi se sviđa ali je malo preogroman...

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 18.12.2025. u 22:59.
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2025., 23:07   #85507
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Čekaj, kupio si auto u koji nisi ranije sjeo ni probao ga voziti?
X3 je pomodna blago povišena serija 3 E90, ne možeš očekivati čuda od prostora i udobnosti. Ovo što imaš je tzv. "poverty edition" BMW. Ima volan i kotače u opremi.

Po ovom kaj pišeš, i tebi je vrijeme za Lexusa. Neki RX/NX bi ti fino sjeo, ako si za komfor i tišinu ispred performansi

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 18.12.2025. u 23:13.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2025., 23:51   #85508
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
@Mar ček malo....pa...kak si onda kupio auto ako nisi znao kakav je unutra? @1v@n dobro kaže, to je praktički povišena trojka.
Čak i trojka iz 2017 (F30) ima manje mjesta za vozača nego npr. moj Leon. A ja sam 178cm. Tjedan dana koliko sam ga imao kao zamjensko vozilo, izludio sam. Nikako se nisam mogao namjestit, a putovanja su bila mučenje.
Staro Jučer, 00:16   #85509
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Za te pare koliko si dao za bemweja X3, 2009 ja sam uzeo Oplo 2018 godinu skoro sa svom opremom. Fali mi hlađenje i masiranje dupeta i zadnji brisač.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 00:26   #85510
Colop
Premium

Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Čak i trojka iz 2017 (F30) ima manje mjesta za vozača nego npr. moj Leon. A ja sam 178cm. Tjedan dana koliko sam ga imao kao zamjensko vozilo, izludio sam. Nikako se nisam mogao namjestit, a putovanja su bila mučenje.

Sorry, ali nešto onda nisi dobro napravio sa sjedalom.
Imam 176 cm, i viška kila , vozim F30 i vozačeva sjedala su udobna i mozes se namjestiti kako hoces, tj vozaču je udobno.

Da si rekao da nema mjesta na zadnjoj klupi, potvrdio bi ali nema teoretske šanse da se sa 178 cm nisi mogao namjestiti sprijeda u F30.
Staro Jučer, 02:59   #85511
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Jel se to samo meni čini da premiumi sve više tonu? Merc dobiva kineski motor
https://www.index.hr/auto/clanak/mer...u/2741857.aspx
Staro Jučer, 05:35   #85512
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Za te pare koliko si dao za bemweja X3, 2009 ja sam uzeo Oplo 2018 godinu skoro sa svom opremom. Fali mi hlađenje i masiranje dupeta i zadnji brisač.
Shvati da ljudi ne žele voziti opel. Imaju prijatelje, obitelj, posao...sram ih je Ne žele biti viđeni u tome.

Zamisli kako bi kao muškarac nabavio ljubavnicu sa OPELOM! Na poslu ili vani nešto spika ovo ono idemo negdje malo većerica nešto i vidi opel...opel!!! Stari moj pobjegla bi brže od indijca kad vidi sapun i tuš.

Dao joj je muž taj kramp, a sebi je uzeo toyotu corollu hyibrid 2.0 jer ipak postao je direktor pa se ne može više sramotiti.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 07:07   #85513
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Mogao je i krumpirvagena uzet 2015. A ljubavnicu imat to je za ove mlađe koji ne znaju. Kad prođeš 50tu samo ono kaj se sa bombonima, čokoladicama i bonovima za mobitel kupuje.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 10:06   #85514
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
X3 je pomodna blago povišena serija 3 E90, ne možeš očekivati čuda od prostora i udobnosti. Ovo što imaš je tzv. "poverty edition" BMW. Ima volan i kotače u opremi.

Po ovom kaj pišeš, i tebi je vrijeme za Lexusa. Neki RX/NX bi ti fino sjeo, ako si za komfor i tišinu ispred performansi
Ma nisam ima neke pretjerane želje niti sam neka picajzla, auto je dobar ali nisam očekiva da će "premium" biti tako ogoljen.

Anyway, malo sam istraživao i čini se da se sve te funkcije mogu dobiti zamjenom volana za neki multifuncion model + nadogradnja multimedije s nečim modernijim pa bi u tom slučaju moga čak i ostaviti auto.
Staro Jučer, 10:19   #85515
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Rekao je do kraja godine je cijena koju sam ja platio, saljem ti na pm broj od prodajnog.

Staro Jučer, 10:37   #85516
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ma nisam ima neke pretjerane želje niti sam neka picajzla, auto je dobar ali nisam očekiva da će "premium" biti tako ogoljen.

Anyway, malo sam istraživao i čini se da se sve te funkcije mogu dobiti zamjenom volana za neki multifuncion model + nadogradnja multimedije s nečim modernijim pa bi u tom slučaju moga čak i ostaviti auto.
Pa ne znam kako nisi čitajući ovaj podforum shvatija da su BMW krampovi?
Opel, barba.

O P E L .

Zaprati ovaj forum za još savjeta.
BTW, ako se hoćeš minjati, imam ti ja Mercedes A 170 CDI:
Automatski mjenjač
- Grijanja prednja i stražnja šajba
- grijani retrovizori
- grijana sjedala
- grijani volan
- klima
- android auto
- senzori za parking
- dovoljno mjesta za vozača
- nedovoljno mjesta za putnika iza tebe
- potrošnja nekih 5.5 - 5.7 L u gradu
- sjedala od prave kože, naravno. Ipak je to Mercedes.
- elektroničko podizanje i spuštanje stakala.

Reci šta tvoj ima od opreme pa se dogovorimo za cijenu
Staro Jučer, 10:47   #85517
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Osnovna oprema, pogotovo za tu godinu. Švabe su do unazad 5-7 godina dolazili s dosta siromašnom opremom u osnovnom paketu.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 10:48   #85518
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
da da, a danas im je osnovna oprema u rangu kineza, od igle do lokomotive.
Dobro da ABS ne plaćate dodatno.
Staro Jučer, 10:48   #85519
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:

Pa dobro, ja sam samo sjeo u tupsona prije kupnje a vozio sam ga prvi put kad sam ga pokupio. Jebiga, to sam si mogao priustiti s obzirom na klasu/opremu i na kraju sam ostao odusevljen. Ne znam sto bih mogao reci negativno nakon godinu i pol. Ali ovaj popis sto je Mar napisao je stvarnno razocarenje za bilo koji auto, a kamoli za taj brend.

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Pa ne znam kako nisi čitajući ovaj podforum shvatija da su BMW krampovi?
Opel, barba.

O P E L .

Zaprati ovaj forum za još savjeta.
Opel, u trenirci na posao i plisana kocka oko retrovizora, znakovi odustajanja od zivota. Fakti kolega
A kad nema ni trunke empatije i suosjecanja od drugih vlasnika svaba koji te isto flejmaju onda je stvarno vrijeme za motat kablve
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 12:35   #85520
Colop
Premium

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Meni pise u ugovoru kad dode auto moram u roku od 8 dana platiti i preuzeti ga, a proizvodnja je u 52 tjedan.

Pričao sada sa auto kućom, meni je stigao sa ljetnim gumama.
Pa smo sad pričali sa ljudima da nam skinu zimske gume sa starog Tiguana, i stave na novog Tiguana.
Staro Jučer, 12:41   #85521
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Brijem da auti više ne dolaze na zimskima. Il ljetne ili cijelogodišnje ako platiš.

Zimske moraš kupit posebno

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. Jučer u 12:49.
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro Jučer, 12:55   #85522
Colop
Premium

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Brijem da auti više ne dolaze na zimskima. Il ljetne ili cijelogodišnje ako platiš.

Zimske moraš kupit posebno

Kada smo pričali na temu guma, ja sam razumio prodavača (očito pogrešno) da vrsta guma na autu ovisi o datumu isporuke.
Staro Jučer, 13:07   #85523
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:

Čekaj, jesam ja negdje fulao ili nije bilo ni rečeno, po kojoj cijeni si ga dobio?

Daj neku sliku unutrašnjosti, stanja izvana. retrofit volana je jednostavan i volani su široko dostupni, ne znam jel trebaš kakvu zavojnicu ili možda modul. MMI i bluetooth su već malo skuplja stvar, osim ako radiš DIY i nađeš dijelove koji ti trebaju jeftino na otpadu ili Njuški.

Stripper spec "premium" je zeznuta stvar, plaćaš "premium" samo radi imena, a auto je opremljen da bi bio čim jeftiniji.
NPC auti kao Ford koji spominješ ili AMDov Opel moraju dati što više za što manje cijene inače ga nitko ne bi kupio kad bi bio I skup I nimalo opremljen.

Ovo kaj pričate za prostor u BMWu, ptice na grani već znaju to za BMW i zašto je to tako. To su maltene front-mid engine auti s uzdužnim motorima, getriba dolazi do pola auta, tunel je širok i visok. Ja bi svakako radije to nego poprečni motor kakav imaju zadnje generacije serije 1 i njegovih izroda
Staro Jučer, 16:12   #85524
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
A ljubavnicu imat to je za ove mlađe koji ne znaju. Kad prođeš 50tu samo ono kaj se sa bombonima, čokoladicama i bonovima za mobitel kupuje.
hahah izjava godine

https://www.youtube.com/watch?v=gXji...&start_radio=1

OT po prvi put u 11g imam godišnji za praznike, ide se do Ljubljane, pa u Zlatibor pa za Novu na Indiru Radić.. taman kad sve odvezem mali servis.. turbo se mijenja iza nove godine, spreman je i na grani za 16v s odvodom i dovodom ulja, samo se zašarafi
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:35   #85525
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Mislim da neki nisu vidjeli kako izgleda premiJum auto s osnovnim paketom opreme.
FFS pa recimo E39 petica je u osnovnoj opremi imala straznje prozore na zgance, goli volan i manualnu klimu

Ali zato ako si ga napucao opremom imao si multifunkcionalan grijani volan, dupla stakla, sjenila na straznjim staklima, grijane siceve s masazom, pa do stvari tipa fax uredaj ili frizider.

Intel Core i7 2760QM
2x 8GB DDR3
Intel HD3000
256GB LiteOn mSATA + 500GB Crucial SATA SSD
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:38   #85526
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Unas je najbitnije da se vidi izvana da voziš preMijum auto
To kaj unutra nemaš nikaj od opreme nije bitno
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro Jučer, 17:02   #85527
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Ja sam skužio da je dobio jedva korišten X3 po akcijskoj cijeni, u tom slučaju se isplati par sitnica retrofitat...
Staro Jučer, 17:05   #85528
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Haha. Ćaći smo nedavno uzeli Tiguana R Line iz 2020. Osoba koja je ga vozila, prvi vlasnik, stvarno je držala do njega i svaka mu čast, samo za rezervnu gumu je dao 1400€. . Ali skroz zanimljivo mi je šta je taj prvi vlasnik odabrao od opreme: recimo Matrix svitla, HUD, virtual cockpit, panorama, acc, lane assist, i ... wait for it... manualna klima. Mislim je, sto ljudi sto ćudi, ali brate mili odradio sam 250km dionicu nedavno s njime i bar deset puta sam morao namještat temperaturu i pritom skoro nikako bio zadovoljan njome. Ne mora klima imati 3-4 zone ali ovo je van pameti...

A inače, familija smo koja nekako preferira Audije za primarna vozila a kako je ovo ista grupacija VAG, stvarno mi je iznađujuće koliko debilno VW riješi neke stvari tipa paljenje tempomata i lane assista. Isto im je i na kombi vozilima tipa MAN i Crafter, u par centimetara kvadratnih na volanu sam Tiguanu izbrojao 9 tipki, i ne, nije dovoljno jednu od tih tipki pritisnuti za nešto aktivirati, uvijek neka kombinacija njih više...
goran1985 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 17:11   #85529
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Evo primjerice jednog novog BMW 5 u baznoj opremi

https://www.facebook.com/share/p/17V...ibextid=wwXIfr

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 17:12   #85530
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Evo primjerice jednog novog BMW 5 u baznoj opremi

https://www.facebook.com/share/p/17V...ibextid=wwXIfr
neće da otvori link, kaže nema toga.. možda jer nismo dio grupe na fejsu?

btw. GT ide nazad u Sl Brod, a ovdje si kupujem Alfu 156 dizlo 1.9, ako bude 103kW 140Ks, tek toliko da se mogu vozit i ići na pecanje na proljeće/ljeto. GT ide starom/sestri na korištenje i bit će moguće garažiran napokon.. meni će služiti kad dođem u Sl Brod za rutu u brdima prema Našicama i ostalim krivinama.. 156 limuzina ide jako, vidjet ću šta se može a da mi nije žao

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Jučer u 17:30.
John Creasy je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na