|
|||||||||||
|
|
#85501 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Meni je tajnica jednom u tri dana ih zvala 7-8 puta da zakaže servis, nitko se nije javio niti su povratno zvali. Kad sam kupovao felge, zo je tek bila priča.... Zovi Baumgartnera ili Vuku u Slavonski brod Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#85502 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#85503 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
|
|
|
|
#85504 |
|
Premium
|
Ma platio bih ga, samo ne stignem ga preuzeti..... Zadužio sam ženu da pregleda ugovor. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85505 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ne znam kako je kod VW, ali meni je Kuga došla 21.3.24., a preuzeo sam je tek 2.4.24. jer nisam stigao prije,... jedino kaj je lik koji mi je prodao auto rekao (kad sam mu rekao da nemrem doći po auto odmah), da ako ne bum došao po auto tjedan dana, da mu se javim dan-dva prije dolaska da ga mogu ponovno oprati. |
|
|
|
|
|
#85506 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tek se jučer i danas stigao malo provozati u X3 što mi je stigao (E83 automatik 2.0d, 2009.g). Moram reći da sam razočaran, auto je u savršenom stanju, stari i mehaničari promjenili sva ulja i filtere, nove gume, 80k km i za stanje se ne mogu požaliti ali: - fali prostora za vozača, ima manje nego u Focusu koji je manji auto, ja sam 190cm i volio bih da mogu malo još gurnit sic nazad a nisam od onih koji leže u autu niti imam duge noge. - visina sjedenja je ajme, tek malo viša nego u fokusu a sic moram spustiti skoro skroz u pod da ne tučem glavom u strop - oprema 0 bodova: nema mogućnost puštanja glazbe preko BT-a, navigacija je nepostojeća, nema komande na volanu NITI tempomat. To sve dolazi na godinu dana starijem Focusu u osnovnoj Trend opremi a ovo je kao "premijum njemačko vozilo" - serem se na BWM. - ništa nije bolji na neravninama, ležećim i mjestima bez asfalta, čovik bi očekivao da će "SUV" koji ima više hoda i veću distancu od ceste biti udobniji ali šipak. Honda CRV je prema ovom leteći ćilim. - Ručke za otvaranje vrata djeluju šuplje i krckaju kad ih jače primiš ali to je generalno problem kod svih njemaca. - izolacija buke ništa specijalno, u razini Forda, očekivao sam daleko tišu vožnju. - performanse su osrednje, 140KS 2.2 diesel u bivšem Civicu je daleko eksplozivniji - dizajn interijera i eksterijera stepenicu iznad Grand Cherooke-ja iz 1995. ![]() Mislim auto je vjerojatno kvalitetan i ima dobar pogonski i mjenjački sklop ali razočaravajuće za mene, stari će ga uzeti a ja izgleda da opet moram u neku potragu... Imate kakve preporuke? Nijemci su mi bezveze (VW), Merc i BMW precjenjeni, Koreanci bezlični i nezanimljivi, CRV je super ali za automatika treba uzeti biturbo 1.6 koji je malo previše napregnut za taj auto ili 2.0 benzin koji je top ali pije, RAV4 je ok ali drži cijenu a i malo bezličan i generalno lošiji od Honde, Ford Kuga mi se dopada ali su im automatici problematični, Francuze ne diram ni izoliranim štapom na daljinsko upravljanje iz bunkera, Ford Edge mi se sviđa ali je malo preogroman...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 18.12.2025. u 22:59. |
|
|
|
|
|
#85507 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Čekaj, kupio si auto u koji nisi ranije sjeo ni probao ga voziti? X3 je pomodna blago povišena serija 3 E90, ne možeš očekivati čuda od prostora i udobnosti. Ovo što imaš je tzv. "poverty edition" BMW. Ima volan i kotače u opremi. Po ovom kaj pišeš, i tebi je vrijeme za Lexusa. Neki RX/NX bi ti fino sjeo, ako si za komfor i tišinu ispred performansi ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 18.12.2025. u 23:13. |
|
|
|
|
|
#85508 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
@Mar ček malo....pa...kak si onda kupio auto ako nisi znao kakav je unutra? @1v@n dobro kaže, to je praktički povišena trojka. Čak i trojka iz 2017 (F30) ima manje mjesta za vozača nego npr. moj Leon. A ja sam 178cm. Tjedan dana koliko sam ga imao kao zamjensko vozilo, izludio sam. Nikako se nisam mogao namjestit, a putovanja su bila mučenje. |
|
|
|
|
|
#85510 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sorry, ali nešto onda nisi dobro napravio sa sjedalom. Imam 176 cm, i viška kila , vozim F30 i vozačeva sjedala su udobna i mozes se namjestiti kako hoces, tj vozaču je udobno.Da si rekao da nema mjesta na zadnjoj klupi, potvrdio bi ali nema teoretske šanse da se sa 178 cm nisi mogao namjestiti sprijeda u F30. |
|
|
|
|
|
|
#85511 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jel se to samo meni čini da premiumi sve više tonu? Merc dobiva kineski motor https://www.index.hr/auto/clanak/mer...u/2741857.aspx
|
|
|
#85512 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Zamisli kako bi kao muškarac nabavio ljubavnicu sa OPELOM! Na poslu ili vani nešto spika ovo ono idemo negdje malo većerica nešto i vidi opel...opel!!! Stari moj pobjegla bi brže od indijca kad vidi sapun i tuš. ![]() Dao joj je muž taj kramp, a sebi je uzeo toyotu corollu hyibrid 2.0 jer ipak postao je direktor pa se ne može više sramotiti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85514 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Anyway, malo sam istraživao i čini se da se sve te funkcije mogu dobiti zamjenom volana za neki multifuncion model + nadogradnja multimedije s nečim modernijim pa bi u tom slučaju moga čak i ostaviti auto.
|
|
|
|
#85515 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
|
|
|
|
#85516 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Opel, barba. O P E L . Zaprati ovaj forum za još savjeta. ![]() BTW, ako se hoćeš minjati, imam ti ja Mercedes A 170 CDI: Automatski mjenjač - Grijanja prednja i stražnja šajba - grijani retrovizori - grijana sjedala - grijani volan - klima - android auto - senzori za parking - dovoljno mjesta za vozača - nedovoljno mjesta za putnika iza tebe - potrošnja nekih 5.5 - 5.7 L u gradu - sjedala od prave kože, naravno. Ipak je to Mercedes. - elektroničko podizanje i spuštanje stakala. Reci šta tvoj ima od opreme pa se dogovorimo za cijenu ![]()
|
|
|
|
#85517 |
|
Fresh Juice
|
|
|
|
|
|
|
#85519 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A kad nema ni trunke empatije i suosjecanja od drugih vlasnika svaba koji te isto flejmaju onda je stvarno vrijeme za motat kablve ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85520 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Pa smo sad pričali sa ljudima da nam skinu zimske gume sa starog Tiguana, i stave na novog Tiguana. |
|
|
|
|
|
|
#85522 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#85523 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Čekaj, jesam ja negdje fulao ili nije bilo ni rečeno, po kojoj cijeni si ga dobio? Daj neku sliku unutrašnjosti, stanja izvana. retrofit volana je jednostavan i volani su široko dostupni, ne znam jel trebaš kakvu zavojnicu ili možda modul. MMI i bluetooth su već malo skuplja stvar, osim ako radiš DIY i nađeš dijelove koji ti trebaju jeftino na otpadu ili Njuški. Stripper spec "premium" je zeznuta stvar, plaćaš "premium" samo radi imena, a auto je opremljen da bi bio čim jeftiniji. NPC auti kao Ford koji spominješ ili AMDov Opel moraju dati što više za što manje cijene inače ga nitko ne bi kupio kad bi bio I skup I nimalo opremljen. Ovo kaj pričate za prostor u BMWu, ptice na grani već znaju to za BMW i zašto je to tako. To su maltene front-mid engine auti s uzdužnim motorima, getriba dolazi do pola auta, tunel je širok i visok. Ja bi svakako radije to nego poprečni motor kakav imaju zadnje generacije serije 1 i njegovih izroda
|
|
|
|
#85524 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=gXji...&start_radio=1 OT po prvi put u 11g imam godišnji za praznike, ide se do Ljubljane, pa u Zlatibor pa za Novu na Indiru Radić.. taman kad sve odvezem mali servis.. turbo se mijenja iza nove godine, spreman je i na grani za 16v s odvodom i dovodom ulja, samo se zašarafi |
|
|
|
|
|
|
#85525 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da neki nisu vidjeli kako izgleda premiJum auto s osnovnim paketom opreme. FFS pa recimo E39 petica je u osnovnoj opremi imala straznje prozore na zgance, goli volan i manualnu klimu ![]() Ali zato ako si ga napucao opremom imao si multifunkcionalan grijani volan, dupla stakla, sjenila na straznjim staklima, grijane siceve s masazom, pa do stvari tipa fax uredaj ili frizider.
|
|
|
#85527 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Ja sam skužio da je dobio jedva korišten X3 po akcijskoj cijeni, u tom slučaju se isplati par sitnica retrofitat...
|
|
|
#85528 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Haha. Ćaći smo nedavno uzeli Tiguana R Line iz 2020. Osoba koja je ga vozila, prvi vlasnik, stvarno je držala do njega i svaka mu čast, samo za rezervnu gumu je dao 1400€. . Ali skroz zanimljivo mi je šta je taj prvi vlasnik odabrao od opreme: recimo Matrix svitla, HUD, virtual cockpit, panorama, acc, lane assist, i ... wait for it... manualna klima. Mislim je, sto ljudi sto ćudi, ali brate mili odradio sam 250km dionicu nedavno s njime i bar deset puta sam morao namještat temperaturu i pritom skoro nikako bio zadovoljan njome. Ne mora klima imati 3-4 zone ali ovo je van pameti...A inače, familija smo koja nekako preferira Audije za primarna vozila a kako je ovo ista grupacija VAG, stvarno mi je iznađujuće koliko debilno VW riješi neke stvari tipa paljenje tempomata i lane assista. Isto im je i na kombi vozilima tipa MAN i Crafter, u par centimetara kvadratnih na volanu sam Tiguanu izbrojao 9 tipki, i ne, nije dovoljno jednu od tih tipki pritisnuti za nešto aktivirati, uvijek neka kombinacija njih više... |
|
|
|
|
|
#85529 |
|
The mighty pirate
|
Evo primjerice jednog novog BMW 5 u baznoj opremi https://www.facebook.com/share/p/17V...ibextid=wwXIfr
|
|
|
#85530 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
btw. GT ide nazad u Sl Brod, a ovdje si kupujem Alfu 156 dizlo 1.9, ako bude 103kW 140Ks, tek toliko da se mogu vozit i ići na pecanje na proljeće/ljeto. GT ide starom/sestri na korištenje i bit će moguće garažiran napokon.. meni će služiti kad dođem u Sl Brod za rutu u brdima prema Našicama i ostalim krivinama.. 156 limuzina ide jako, vidjet ću šta se može a da mi nije žao ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Jučer u 17:30. |
|
|
|
|
![]() |
|
|