|
|||||||||||
|
|
#85472 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#85473 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#85474 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Gledam uzeti za firmu neki strujic do 50 000 eura a da ima nešto mjesta. Za sada sam 90 % odlučio da će biti mazda 6e 45 000 eura full oprema sa većom baterijom Ima netko možda istu da da neka iskustva iz prve ruke? Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85475 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Teško da netko već ima iskustva. Vidio sam je u salonu kroz staklo i to je zasad jedina koju sam vidio uživo. Po onome što sam pročitao, to ni nije Mazda nego rebrandirani Changan Deepal L07. Sve što nađeš o tome će vrijediti i za 6e. https://deepal.com.pk/l7/#:~:text=Th...c%20efficiency https://www.carmagazine.co.uk/car-re.../6e-hatchback/
|
|
|
#85476 |
|
Premium
|
A jebemu sve mi poljuljas.🤣 Ne bi teslu jer mi je 3ka bezveze a trebam nešto da ima tange barem 500km da mogu dati trgovačkom putniku . Imamo privatnu punionicu u ZG, Splitu i Osijeku pa mi ne smeta ni brzina punjenja ali bitno je da pređe 400 km u najgorim uvjetima. Konu novu sam vratio jučer , premala je definitivno i nije mi auto reprezentativan. Kineze ne gledam zbog dijelova i servisa nakon drame sa mg koji nam godinu dana čeka dijelove. Neki savjet? Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85478 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
BZ4X? https://www.toyota.hr/electrification/battery-electric Kad sam kupovao auto, modeli koje sam gledao su u full električnim verzijama imali ogroman pad vrijednosti kao rabljeni do 5 godina starosti. Hibridi daleko manji. Vjerojatno ti nije bitno ako je leasing. Plug in ne prolazi? https://www.toyota.hr/new-cars/prius-plugin Prije par mjeseci sam se baš u Zagrebu vozio u žutom novom Uber Priusu i zapričao se s čovjekom. Auto je svemirski brod u odnosu na sve u toj klasi. Da mi je bila u budžetu, točno bih to uzeo.
|
|
|
|
#85479 |
|
Premium
|
2 Greenlife svjestan sam da je Tesla najpametniji izbor, samo imam averziju prema njima zbog sitnica i završne obrade. Jednostavno me odbija. Ne kažem da će nešto drugo biti bolje ali ... 2 iv@n e vidiš Toyotu nisam ni gledao. Proučim malo. Hvala ti. Mora biti čisti strujic , a vrijednost rabljenog i kasnije prodaje me nije briga, dobro misliš 🙂 |
|
|
|
|
|
#85480 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Tesla mi je otpala zbog unutrasnjosti. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. Danas u 08:51. |
|
|
|
|
|
|
#85481 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da vas malo skrenem sa putanje strujača ovih dana me fcb bomba sa onim premazima za staklo pa da kasnije voda bježi od stakla ko od vraga jel tko to isprobao ? kupio? ili ima preporuku, čime dobit taj efekt sa reklama |
|
|
|
|
|
#85482 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Radi, ali se moraš voziti preko 80-90 da ima efekta. Ako si većinu vremena na autocesti, vrijedi. Po gradu nema smisla, zapravo više iritira nego pomaže
|
|
|
|
#85483 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Mislio sam da je puno skuplji pa mi nije ni ulazio u izbor. Javim kad pošalju ponudu |
|
|
|
|
|
|
#85484 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
Nije loše sredstvo, ali ako ga mažeš na šajbu računaj da za gradske brzine do 50-60 kmh ne ide voda sa stakla tako efikasno. Ako voziš dosta autoceste onda je dosta bolje. Isto tako, kad voziš sporije ipak moraš koristiti brisače a onda oni ostavljaju maglicu na sekundu nako što prođu preko. Ja sredstvo sad uglavnom koristim na bočnim i na zadnjem staklu, jer se voda manje zadržava. |
|
|
|
|
|
|
#85485 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#85486 |
|
Fresh Juice
|
|
|
|
|
|
|
#85487 |
|
Uptime 99.99%
|
|
|
|
#85488 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85489 | |
|
Fresh Juice
|
Citiraj:
Da, taj Glaco 99 samo prije dobro operem šajbu od masnoće i pizdarija. Isto s Glacovim nekim za pranje (Glaco De Cleaner) |
|
|
|
|
|
|
#85490 |
|
Vršni visioc
|
Izracun potrosnje koji "radi" godinama kod mene: Benzin/dizel: wltp * 3 / 2 Struja: wltp * 2 / 3 Primjeri: benzin, knjizica kaze 7l. Realno, (7*3)/2 = 10l/100km struja, wltp kaze 550km. Realno, (535*2)/3 = 350km. *Dodaj oduzmi 10-20% zbog nacina voznje, oliti vremena/temp, pogotovo kod EV. Ne garantiram da rade kod svakog ![]()
|
|
|
#85491 | |
|
Vršni visioc
|
Citiraj:
Glaco Glass Compound
|
|
|
|
#85493 |
|
Uptime 99.99%
|
Zato sam i uzeo, za moju konfiguraciju sa m pro paketom je to bilo 23k eura jeftinije nego u slo/de. Nije mi struja bila na kraj pameti, vec sam konfigurirao V6 biturbo, ali on je bio 40% skuplji od i4 za istu snagu. Racunam sa tom razlikom u cijeni nakon 3-4 godine se nece previse izgubiti, budemo vidjeli.
|
|
|
#85494 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Baš nedavno uzeo, sada su još i na akciji i jeftiniji 10e ukupno SOFT99 Glaco Glass Compound (za očistiti staklo od svih nečistoća) i SOFT99 Glaco DX (hidrofobni premaz) Nisam još stigao to napraviti jer nemam garažu tak da ću morat ćekat neka ljepšsa vremena Prije par mjeseci sam stavio Al nisam bio zadovoljan sa time kako se je ponašao. Bila je ta maglica nakon kaj su prošli brisači i brisači su zapinjali pa sam morao to skinuti sa isopropilnim alkoholom. |
|
|
|
|
|
#85495 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |