|
|||||||||||
|
|
#85383 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#85384 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#85385 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jer im je jeftinije davati onu bocu spreja. Ubi me ako bi je ja znao koristiti. Morao bi moliti Boga da sam u području signala za mob kako bi pogledao yt tutorijal. ![]()
|
|
|
#85386 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nije takav problem to korisiti, sam je sranje kaj ti poslije toga nitko ne želi to krpat jer je iznutra sve prljavo. Ja sam u rupu stavio neku grančicu i to zakrpao sa tim sprejem. Vulkanizer mi je to počistio i stavio crvića, eto, guma i dalje drži. |
|
|
|
|
|
#85387 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
|
|
|
|
|
#85388 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Kad smo kod toga, u autu imam samo taj set za krpanje, koji je budi receno sad star 10 godina koliko i auto. Nisam nikad to koristia, koliko je to pouzdano rjesenje? Za 10 dana idem na put 2000km u jednom smjeru pa me sad to malo ceska. |
|
|
|
|
|
#85389 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Prtljažni prostor? Ma daj. Pa većina tih SUVag vozila je oko 430cm do plafon 460cm. Škoda Rapid limuzina ima veći gepek. To su vozila za lovce, ribiče, renđere, ali pod uvjetom 4x4. Ili za žene koje žele močni auto, osobe sitne građe koji imaju sindrom Napoleona.Ljudi koji imaju para ne kupuju te gluposti od auta. Odeš na Yubito, upišeš Monaco cars i vidiš šta ljudi voze. A realno može vozit šta hoće i boli ga uho šta će ko reć. Citiraj:
I sa TEMUa sam kupio kompresor na baterije, digitalni koji se puni na USB. Odličan.
|
|
|
|
#85390 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#85391 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Osim izgleda, naravno. Sto znaci da su se generalno ljudi vodili samo izgledamo, a nicim od ostalih nabrojanih stvari, i monovolumeni su skoro izumrli. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 12.12.2025. u 18:59. |
|
|
|
|
|
|
#85392 |
|
Moderator
|
I Krule vozi Oplo. I zašto bi me bila sramota? To mi je nakon Kadeta GSIa drugi Opelijander u životu. Mislim da sam od Europskih marki imao skoro sve. Evo u dvorištu su uz Insigniju i dvije škode. Treću sam prodao. Meni i ženi su 4 auta previše. 😂
|
|
|
#85393 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Suvovi imaju generalno viši prtljažnik što je puno praktičnije od volumena kod karavana, osim ako ne prenosiš rasuti teret ![]() Bitnija je širina i visina od brojki volumena u 90 posto slučajeva. Ne mislim na ove trć brć crossovere nego na pošteni SUV. Također imaš recimo suv od 4.5-4.6m koji ima realno više mjesta i udobnosti od karavana ili nedaj bože limuzine od 5m. Hatchback je super, moj Focus od 4.34m ima suludo puno mjesta za teret ali ako hoćeš malo veći i luksuzniji auto nemaš što nego srednji SUV a'la Kuga, RAV4, CRV i slično. Nećeš valjda uzeti Mondea, Octaviu/Superb i sl osim ako se ne voziš uglavnom po autoputu, nikad ne ideš negdje di treba parkirati na manje mjesto i imaš ogromno dvorište di možeš parkirati bez problema...
|
|
|
#85394 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Potpis, ali kao sto kazes, to je dinosaur. Steta, to je bas bio praktican format auta. Doma imamo jednog pa ga cesto usporedim s drugima. Imas rok trajanja na kantici sealanta koji je iirc dosta kraci od tih 10 godina. Odlicna stvar za manje rupe (cavao i sl), nije od pomoci ako je rez u pitanju. Osobno sam mirniji s rezervnom pa makar i manjih dimenzija al svejedno nosim set za krpanje sa strane. Potrazi na tokicu continentalov mobility kit ako ti je hica.
|
|
|
|
#85395 |
|
Moderator
|
Da se mi vratimo na gume. 😂 https://www.facebook.com/share/v/16o8qP2j2h/
|
|
|
#85396 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Digni teret od 30+ kg na utovarni prag karavana koji je oko 40-50cm, pa napravi isto na SUV-u gdje je prag na 70-80cm. Ok ako voziš tjedni šoping iz Konzuma, ali ako svaki vikend voziš dizel generator i par vreća cementa i ljepila za pločice… Doma još imamo monovolumen, 4.27m s 3 full size sjedala otraga koja se individualno mogu izvaditi + 550 litara gepeka uz niski utovarni prag. Nađi danas SUV s tim uvjetima.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Jučer u 01:33. |
|
|
|
|
|
|
#85397 |
|
Moderator
|
Uzela žena na poslu službenu Vitaru. Idu kupit bor i neke sitnice. U gepek su nekako nakoso uglavile bor od 160 cm i dvije vrećice i veli nema više mjesta. 😂😂 Napred je sve super, lijep joj je auto, ali kaže ako će htjet Vitaru da ju slobodno istučem i izbijem to iz glave. 😂
|
|
|
#85398 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Daj link na kompresor. Možeš i na telegram. ![]() ![]() ![]() Po tiho svaku večer jeca u jastuk ![]() Citiraj:
Kitare su fora ali build quality je nešto iznad dačije. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85399 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#85400 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Prije popederavanja imala je i vitara ozbiljan suv. ![]() https://www.njuskalo.hr/auti/suzuki-...oglas-49013795 |
|
|
|
|
|
#85401 |
|
Moderator
|
Kompresor. https://share.temu.com/7snBmDF8xzB
|
|
|
#85403 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Baci oko i na modele koji se napajaju preko 12V uticnice ak ti treba za auto. https://share.temu.com/qVv4fosDpHB
|
|
|
#85404 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#85405 |
|
Moderator
|
Ma s takvim stvarima imam iskustvo da ga napuniš, baciš u auto i zaboraviš na to sve dok ti ne zatreba. A onda skužiš da je baterija prazna il preslaba da odradi posao. ![]()
|
|
|
#85406 |
|
The mighty pirate
|
Kupio s Amazona 12V kompresor, najprodavaniji model s najboljom ocjenom. Spojio ga u auto i krenuo napumpati gume. Počelo se dimiti iz kompresora. Zapakirao i poslao nazad. Xiaomi na bateriju i dalje radi dobro. Od potpuno praznog, za 15 minuta punjenja može napumpati 2 gume od 1.2 bara do 2.5, provjereno
|
|
|
#85407 |
|
Premium
|
I vi stvarno cupkate oko auta 15 minuta dok vam to šaomi čudo milki gumu umjesto da odete do prve benzinske i rjesite to za 15 sekundi? Mislim, meni ne treba. Imam kompresor u garazi, a ako guma pusta idem vulkanizeru. Zar nije bolje rjesenje onda uzeti nesto vece na 12V? Koliko se sjecam, bude u Lidlu nekih nelosih za nepuno para. |
|
|
|
|
|
#85408 |
|
The mighty pirate
|
Daj mi reci koliko često dopunjavaš gume? Dopunio sam ih prije 3 tjedna kad je temperatura prvi put pala ispod 5. Trajalo je punih 7 minuta dok sam gume s 2.3 stavio na 2.6. Nakon tjedan dana zime, temperatura se digla na 15+ i morat ću ih malo ispustiti. I mir je dok ili ne pokupim neko sranje pa se moram dovući do vulkanizera ili do iduće zime.
|
|
|
#85410 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
Da traje 15 min bacio bi ga dalje nego što vidim ![]() Imao neki mali prijenosni na kabel, sa 1,5 na 2,4 za minutu ako i toliko. Od potpuno prazne, možda dvije minute. Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
|
|