|
|||||||||||
|
|
#3092 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Napisao je bio SportKanal, a ne SportKlub. |
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
ja ne razumijem,ko je uopce napisao sportkanal ? ![]() |
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Premium
|
Od sad sve kvotam! 👍 |
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav,ekipa!Ponovno mi slijedi produženje max 3 ugovora,pa me zanima kako se dobije onaj ht bon za big beng,ili je to opet neka caka da ga možeš dobiti samo kada je neka akcija ili nikad? I ,kakva je situacija sa paketima ? Ono što nude na stranici,ili ima nekih dodatnih popusta? Jer čuo sam da više nema ponuda ispod stola! ![]()
|
|
|
#3100 |
|
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja imam dva MaxTV prijemnika, i na jednom od njih me redovno svakih par sat izbaci na glavni ekran, dok na ovome drugome sto nikad ne dogadja. Radi se o android prijemnicima. Probao sam i factory reset ali nije se nista promjenilo. Jel netko imao kakvih slicnih problema?
Zadnje izmijenjeno od: acer. 23.12.2025. u 15:04. |
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koristim Strong Leap S3+. Imao sam problema sa stabilnošću i kontinuiteta programa sve dok nisam maknuo LAN kabel i ostavio ga na wlanu. Od tada radi da je milina.
|
|
|
#3102 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
MAXTV u webbrowseru sa SurfSharkVPN (i bilo kojim VPNom)
Ako sam dobro shvatio MAXtv Web (Hrvatski Telekom) aktivno blokira VPN-ove, čak i kada se koristi hrvatski Surfshark server. SSVPN ima u opcijama "ByPass websites/IP adresses" tako da promet prema tim adresama ide "normalnim"putem mimo VPNa. Koju adresu treba upisati za MAXTV servere? maxtv.t-com.hr mojmaxtv.hrvatskitelekom.hr ove dve ne rade? je li uopće moguće to što želim? |
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Premium
|
Pitanje? Za par dana mi ističe Max 3 ugovor. Vidim na njihovim stranicama ,produženje ugovora ,prvih 3 mjeseca 1 euro! Jučer ih zovem .Kaže ženska to ne vrijedi.Nema ni ht bona. Pa što onda reklamiraju ,ako ne možeš to dobiti? Ili onda da raskinem ugovor ,pa uzmem novi?
|
|
|
#3105 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
mene je zvala zenska nudila mi bon ali mi nije nudila 6mj po euro. kaze da je prosla ta akcija. par dana nakon, preko fejsa uredno produzio uz bon i 6mj po 1€ |
|
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Društvo, molim savjet oko maxtv-a. Nakon više od 10god vratio sam se HTu. 3 moba + internet/maxtv. Za pocetak sam se odlučio na maxtv app na LGu (jbg, skrt sam, ne placa mi se 2e uređaj ako ne moram) Ukratko, maxtv app na webOSu je KATASTROFA!!! Na stranu sta je app kao takav spor za navigaciju i promjenu kanala, ali i HD kanali su negledljivi od bufferinga. Tako da, ne gine mi android box. Moje pitanje je, kako maxtv app radi na third party android boxovima? Radije bi si kupio vlastiti box (xiaomi mi box ili stick, ili onaj googlov) pa ga imao u svom vlasništvu. Ili ipak najbolje radi na njihovom boxu? Postoji li uopce u HT maxtv ponudi još uvijek oldschool non-android STB? Hvala |
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
da, postoji, placas ga 2e mjesecno |
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Premium
|
Postoji još uvijek stb i po mom mišljenju je najbolji. Neka me neko ispravi mislim da stb rezervira određen promet za sebe i ne dolazi do bufferinga. Dok maxtv app koristi zajedničku brzinu i čim netko nešto drugo skida ili radi postoji šansa da maxtv steka. Koristim i maxtv app na xiaomi boxu i uredno radi. Ali dobro si rekao, dosta je nespretan za korištenje. Poslano sa mog SM-S936B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3109 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#3110 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Zasad ne razmišljam o nekom boxu. Imam inače L tarifu i Savršena+ od A1. Imam ja i Gigabox+ aktivan ali koristim A1 jer mi je puno bolji signal. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Najbolji je zato što delay od realtimea je oko 1sec do 2sec Dok MaxTV aplikacija zna biti od 20 sec do 40 sec ovisno o server loadu i programu koji se gleda. Ali i STB ima svojih mušica npr. nakon 60+ dana pogubi mu se interni sat i sav EPG je potpuno pogrešan ili primjera sve umre i moraš ga ištekat iz struje na 10 sec to jest moraš ga fizički rebootat. |
|
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hvala ekipa. Paralelno i na fejsu pitao. Vidjet cu sa HTom da dobijem stari nonandroid STB. Nekkao mi i je logicno da najbolje radi na dediciranom uređaju. A i više nam se sviđa stari tip sučelja (nadam se da ce biti u stilu Iskona sto smo imali do sada) |
|
|
|
|
|
#3113 | |
|
Premium
|
Citiraj:
pogotovo ako zivis u zgradi i imas glasne susjede kad je nogomet u pitanju ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Premium
|
Preko boxa nacionalni kanali HRT, RTL i Nova idu čak sekundu ranije od zemaljskog signala! Ali da, iako box ima rezerviran bandwith, štekanja se događaju. Ne znam da li su to ispravili, jer već pola godine nisam kod HT-a, bilo je velikih problema kod vraćanja unatrag. |
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Premium
|
Mene više čudi ekipa koja uzima od HTa AndroidBoxeve za MaxTV a zapravo dobiju isto sa MaxTV aplikacijom na svom SmartTVu pa još nakraju ih i plaćaju dodatno za svaki mjesec. Po meni MaxTV aplikacija je dobra stvar kada si na nekom udaljenom mjestu a nisi doma ili ako slučajno krepa jedan od programa na MaxTV STBu. |
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Sam App nije isti. Drugačije izgleda na Boxu, drugačije na TVu ili kompu. Box je daleko brži kod prebacivanja programa i listanja EPGa naspram android aplikacije. Imam dvije verzije Boxa, staru i novu. Stari je brži i stabilniji. Android App imam na Samsung i Hisense TVu, PCju Intel i3 sa SSDom, mobitelu. Jedino na mobitelu je OK, na oba TVa treba čekat i to me živcira. HBO Max i Netflix rade svjetlosnom brzinom na oba TVa naspram MaxTV App.
|
|
|
|
#3117 |
|
Premium
|
Npr na Samsung TV-u je nova verzija aplikacije, ne znam zašto ne ažuriraju aplikaciju za Android tv... |
|
|
|
|
|
#3118 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
6M ide za iptv, 12M ako su dva da, taj realtime stream je prednost kod IPTV usluge, ali ako je linija losija na vdslu, svaka greska ce rezultirati gubitkom dijela paketa slike i zvuka i onda se dogadjaju ona zatrzavanja. u takvim slucajevima OTT je u prednosti jer mu taj buffer omugucava da ponovo pokupi te izgubljene pakete i stream nema prekidanja. |
|
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Premium
|
STB uzima 6MBit kada je veza loša tipa ADSL2+/VDSL2 20/3 ali onda kvaliteta slike pada na 720p ili ako je veza katastrofalna onda ide 480p. Ako je veza dobra(30/5 ili više) onda se buffera High Bitrate 1080p što nakraju uzima 12MBit ili više. Iskusio i vidio. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
+1 za STB. Nije idealan, ali je bolji od mnogih boxova (mnogima su daljinci 'okljaštreni' pa je teško navigirati s njima). Npr. ako slučajno nestane struje, pri njenom vraćanju STB se zblesira i treba ga isključiti iz struje da se vrati u normalu.
|
![]() |
|
|