|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Dilema za hladjenje prescotta
Trenutno imam Northwooda 2.26 @ 2.5 ghz. Imam hladilo arctic-cooling super silent 4 pro TC. To ga sasvim lijepo hladi, idle je negdje 35-36, a puni load oko 50, ili cak nize, nisam siguran. Sutra dobivam prescotta 3.0 sa HT-om. Sad imam dilemu, da li da ostavim ovo hladilo (na sajtu pise da podrzava P4 do 3.06 ghz, ne spominje se prescott) ili da stavim ono intelovo hladilo? Bojim se da je ili-ili, ne mogu testirati temperature na njima. Kupujem polovno, moram covjeku dati neko hladilo, jer ja njemu dajem svog northwooda i nesto para, a on meni prescotta. Ili cu mu dati ovo hladilo a ja da uzmem u kompletu preski i intel hladilo ili da ostavimo hladila, a samo zamijenimo procesore. Sad nemam bas para kupiti nekakvo dobro hladilo, doci ce i to na svoje, ali zasad sam primoran ovako biti. Moram kupiti jos 512 da imam gb, jer ovo je neizdrzivo sa samo 512. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uzmi preskija box sa hladnjakom i drzi bez oc-a. Kasnije uzmes Sonica i finish story!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovaj ti neće moći ohladiti prescotta ljeti, to je sigurno. Meni je prošlo ljeto box cooler išao do preko 4.000 okretaja, bučno ali hladi. A ovaj, koliko vidim, ide samo do 2800 okretaja. Dakle, uzmi intel box cooler, a kasnije ti preporučam zalmana ili sonic tower. Sonic nisam probao, ali ljudi ga hvale. Zalmana imam i drži mi preskija 3,2 na 30-tak stupnjeva idle pri sobnoj temperaturi od 22 stupnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma kaj nebi moglo to ohladit. Imam ja 2,8@3,09 :mrgreen: presscota, s super silent 4 pro TC. Idle nekakvih 35-37, load nejde prek 60° ak me sjecanje ne vara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam sudio prema karakteristikama. Super silent 4 pro TC je dosta sličan box cooleru, aluminij, 80 mm vent, ali bez bakrene baze i sa ventom brzine okr max 2800 okr/min. Intelov box cooler ide do 6000 okr/min, buči i huči ko sam vrag, ali ohladi. Nakon vrućina prošlog ljeta hitno sam ga zamijenio Zalmanom. Možda griješim, ali ovaj mi ne ostavlja dojam da je bolji od box coolera. Što kad udare ljetne vrućine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Moje isprike, moj je ultra TC. Znaci 92mm vent, ali max. okretaja od 2300. Ja bi si ostavil TCa ziher. A ak ce mu bit preslab, do ljeta ima jos ohoho za skupit 200-300kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Freezer 7
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
da, istina je i ja ga tražim, bilo jednom u linksa na stranici dođem tam nema prodali prije dva dana. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|