|
|||||||||||
|
|
#1651 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Youtube trpi svakakve gluposti. Prošao sam skoro cijelu UK. Živim tu 5 godina. 0 problema, a radim po cijelom gradu i vidio sam sve što se može vidjeti. Malo je reći da su ovo clickbait gluposti. Ovo je kao da Zagreb komentiraš, a snimaš Konjščinsku i Kozari bok, Varaždin a snimiš Petrijanec ![]() Ista stvar s Parizom i Montmartreom, New Yorkom i Bronxom/Brooklynom... Zna se gdje se turisti kreću i gdje se ovce šišaju. Malo zdravog razuma i nećeš imati problema apsolutno nigdje. Svugdje sam bio, ali iz UK i Londona ne namjeravam ići. Da ne valja, ne bi ni ostao toliko.
|
|
|
#1652 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Clickbait ili ne, UK kao država za mene nemaju suverenitet niti me privlači da 50% kontakata koje imaš su ili ljudi u turbanu ili ljudi s dugim crnim bradama i fade frizurama ili neke varijacije na ovo gore, to mogu dobiti u Turskoj ili Dubaiu. Statistički su zemlja s najviše imigranata na svijetu. Bio, vidio, privatno neću više nikada. A i ovi s kojima radim a da dolaze iz Londona, više manje sve puno priče, ništ koristi. Pa mi to samo još dolijeva ulje na vatru. NHFNije bezveze 2. zemlja po kriminalu u EU, ne bi vjerovao, iza Francuske. I ja sam bio svugdje, čak i u zemljama gdje nisam trebao ići, Haiti, Venezuela, Dominikanska Republika, Costa Rica. Ne mogu reći da sam se tamo isto tako dobro osjećao, ali barem sam dobio domaćeg, nativnog čovjeka. Došao živ doma, bez nekakvih ekscesa. Svaki moj dolazak u London, eventualno kada izađeš iz prostora aerodroma možeš vidjeti nekoga tko ne odgovara ovom gore opisu. Mislim, bio sam vani navečer u Londonu, vidio sam na šta to liči, 2 puta. Za mene je to sve, samo ne ugodno, pogotovo noću. A i Curt je prošao svašta, vjerujem da zna šta radi i što govori. Njegov video o Frankfurtu sam pogledoao 2 puta samo iz razloga jer sam gore imao dosta familije i bio često. Sve što kaže je istina. Što se tiče NYC, više je kriminala na Manhattanu nego u Brooklynu već godinama. Bronx je druga priča. Ali iza toga stoji puno veća politika nego što ljudi znaju. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 00:09. |
|
|
|
|
|
#1653 |
|
The mighty pirate
|
Poslovni suradnici, kolege i klijenti su mi 95% bijeli britanci, kaj da ti velim. Brojke nam se ne poklapaju Bio si u turističkom mulju i situacija je takva kakva si opisao. Isto kao i 95% poznanika koji dođu u London pa se vrte u 3km radijusa jer za drugo nisu čuli.
|
|
|
#1654 |
|
Premium
|
Vjerujem da si u pravu, gore si 5 godina, znaš sigurno bolje od mene, ja ne znam London, družim se tamo gdje me odvedu većinom ili raditi ili netko tko je bio/"zna". Ovo što ja govorim nisu subjektine informacije, ovo su statistike, javno dostupne, potvrđene. A vjerujem da ovisi i o dijelu grada gdje odeš. |
|
|
|
|
|
#1655 |
|
The mighty pirate
|
Statistika je kurva vele. Statistika kaže da u Zagrebu godišnje padne 30% više kiše nego u Londonu (690 vs 917mm), ali me i dalje ljudi pitaju kako sam se naviknuo na to da "stalno pada kiša" ![]() Statistike kriminala bih uzeo s dozom rezerve jer je svaki drek kriminal i na svaku glupost izlazi policija, snima i mora unijeti u sustav. Nema "ajde dečki pomalo". Ako pogledaš statistike, antisocial behaviour je broj 1 kriminal u Londonu. U prijevodu - glasna muzika iza 11 navečer, ekipa koja se ne da iz parka nakon što se park zatvara u 10 navečer, pijana mlađarija koja se klati po ulicama...sve kaj kod nas prolazi pod normalno i na kaj policija ne reagira. Da, prolaznici i susjedi će to prijaviti policiji bez oklijevanja. Kaj očekivati od 9 milijuna ljudi, da će biti kao u bajci? Noževi lete između teenage bandi. Nitko od slučajnih prolaznika nije stradao. Nek se kolju samo, manje će ih biti. Vatrenog oružja nema. Mobiteli se kradu jer ekipa maše s njima okolo i ovi ih skupljaju ko maslačke. Samo je zdrav razum potreban. Kažem, nikad nisam imao problema, još iz zajebancije otfuram frendove u takve kvartove da im ubijem predrasude.
|
|
|
#1656 |
|
Premium
|
To da padne više kiše u Zagrebu nego Londonu, to je opće znanje i činjenica. London ima više kiša, ali su slabije i kraće, pa mislim to se učilo još prije 25 godina. Neću više spamat temu, mene London više neće vidjeti osim ako stvarno ne moram službeno. Ima mjesta na pretek za obići još, biram sunčanija, vedrija, sigurnija i ponajviše ljepša. ![]() Moj gore video nije tu da nekoga odbije, samo mi je zanimljivo kako se to sve promjenilo u zadnjih 50 godina. Frankfurt isto tako. Pariz isto tako. Barcelona i Valencia isto budu zajebane noću. USA neću ni komentirati, njima je to dobro jutro. Ali eto, svijet se mjenja. |
|
|
|
|
|
#1657 |
|
The mighty pirate
|
London je zadnje mjesto koje bih preporučio nekome kad kaže da planira posjetiti UK. Oxford, Cambridge, York, Bath, Cotswolds, Dorset, Lake District, Isle of Skye, Gower... Nisu samo gradovi i sela, cijele regije su u pitanju. Ima toliko prekrasnih mjesta, ali jebiga, mora se u London i mora se u šoping i slikati pored Big Bena i jesti hamburgere ![]() Evo, ako nekome treba ideja, a da nije London. Plaćam godišnju članarinu i cilj je obići ih sve. Ogromna preporuka. https://www.nationaltrust.org.uk/visit
|
|
|
#1658 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Klasika ali je i zalosno da je taj retard naša svoj put i ode na forum ,vec receno klik bejt retard kojeg gledaju retardi, taj cigo bejter nek se vrati u kubu ako može . Lopina,đepara,kurvi....i ostalih kvaliteta postoji od pamtivijeka . Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Mhm ![]() Jutuberi su gamad koji bi mater prodali za like/share/subscribe.
|
|
![]() |
|
|