|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Project Motor Racing
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Zao mi je sto je Codemasters, tacnije, EA demolirao SMS tim. Bili su to dobri likovi. I ako je pCARS vukao na simkadu. Fali simulacija sa vise klasa koje primarno nisu GT3. Kao sto PMR obecava. Ali traziti 90$ preorder za novi IP iza kojeg stoji novi studio u vrijeme kada je konkurencija najjaca. I na to bacati pare na reklamu sa Ben Collinsom. Nema logike. Sve sto obecavaju ja vidim kao Automobilista 2 koji je u nekakvoj bizarnoj beti pola decenije. Ovim tempom ce je finalizirati za 30 godina. Sa druge strane Studio 397 pokazao kako se radi sa LMU limitiranim licencama dok je igra jos u early access. Nisu daleko od skidanja iRacinga sa trona i ako zvuci nemoguce. Nadam se da ce biti dominantni i da ce ponuditi nesto novo. Ali iskustvo mi govori suprotno. Will see..
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
Comeone man. Kakav je ovo racingline na le mans krivini. A onda iz kokpit snimka za dva naredna kruga isjeku tu krivinu da se ne vidi. ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Meni od starta izgleda kao MindsEye. Ranije sam spominjao da mi je sumnjiv angazman Ben Colinsa. Ali ruku na srce, svi su upozoravali samo zbog Bella koji opet stoji iza jedne ovakve igre.. "Ian Bell was known for making big public claims about upcoming SMS games: claims of physics that would “destroy” other sims saying Project CARS 3 would be a true sim then it released as a far more arcade-style game, teased features that never arrived, hyping unannounced products that later died quietly, argued directly with community members, insulted critics, reacted emotionally to negative feedback, made confrontational or sarcastic comments. This created an image of being unprofessional or overly defensive. Ian publicly announced SMS was making its own game console: The Mad Box, and made huge claims about: “the most powerful console ever” “4K VR at 60 FPS per eye” developers getting engine licenses for free. Then the project disappeared after trademark disputes and lack of investors. People saw this as another case of overhype. Nothing happens.". ![]()
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Zanimljivo ovo meni pratit. Kakav troll. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|