|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Outlaws remaster by nightdive
Jedna od meni dražih western igri dobija remaster, sjajno! https://www.youtube.com/watch?v=qx4O0OmaFNg |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
|
|
#5 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Izašlo da, ja sam samo probao malo. Čudno mi je, nisam nikada igrao original. Sve je nekako praznjikavo, dobra fora mi je što moraš držati reload jer inače stavi samo 1 metak u revolver. Malo mi je trebalo da to skužim. ![]() Radi uredno na intel integruši na i5 6300u u 1080/60. Inače za ljubitelje wetsern FPS-a ima jedan onako OK malo stariji FPS Dead Man's Hand, sjećam se da mi je bio baš OK, ali ništa više od toga. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 22.11.2025. u 19:21. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Nisam nikad igrao back in the day, al nekak mi i nije žao. Od western igara, prva asocijacija mi je drugi level u Duke Nukem: Time to Killu, a ima i Darkwatch na ps2. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
![]() A kad smo kod te teme meni se baš svidio i Evil West koji je 3rd person, ali baš fora igra. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Od svih spomenutih igara, meni je Outlaws najbolji western. U svoje vrijeme za mene je bio stvarno nešto posebno. Nedavno sam ga ponovno odigrao i gušt je bio isti kao i prvi put. Što se remastera tiče, samo neka nastave tim putem. Outlaws je dio onih zlatnih dana LucasArts studija, zajedno s legendarnim Dark Forces II: Jedi Knight. Bilo bi super da Nightdive napravi remaster od Interstate'76. Igru koju isto vežem uz to vrijeme i koja mi je bila fenomenalna. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Doslovno jedna od prve 3-4 igre koje su mi došle instalirane na prvom kompu <3 doduše bila je shareware ili demo, bilo je samo prvih par levela. Kad sam kasnije došao do pune verzije, ijao... još kako je bilo Pentium 1 u pitanju pa sam smanjivao ekran sa ukrasnim rubom da bi radilo brže... kakav šut nostalgije ![]() Ovo skidam da se opet malo prisjetim ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Friško odigrao Outlawse, uf sanjat ću onaj sawmill, totalno flashback na Dark Forces level s onom kanalizacijom, gubiš se sam tak. Ovi dodatni missioni bolje da ih nema, tri koplja niži lvl contenta. Nego, notable pc games westerni, dodao bih Call of Juarez: Gunslinger. A meni je zanimljivija vijest da uskoro dolazi Blood od Nightdivea, a kad su već odškrinuli vrata Monolitha, navodno postoje mogućnosti za NOLF A kad već to odrade, pa valjda budu i SHOGO ![]()
~Fury of the dwarves runs deep. Zadnje izmijenjeno od: Frung. 25.11.2025. u 14:24. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
EDIT: I vidim da su na steamu vlasnici originalnog remastera "oduševljeni" što ovaj upgrade moraju platiti. NOLF radi uredno na w10, oba. Treba samo pročitati pc gaming wiki. A ja bi inače najradije neki remaster monolithovog AvP 2, ta mi je najbolja u tom serijalu. A kad smo kod Outlawsa, ovo je inače trebao biti besplatan source engine kao i za prvi Dark Forces, ali je ND odmah "zgrabio" autora (što je zapravo super jer mislim da je bi ovakvi pojedinci trebali dobiti nagradu za svoj trud), tako da je DF još izdan u praktički istom izdanju đabe (mislim da samo filmići nisu remasterirani), dok je Outlaws stopiran i ide samo u ND varijanti. Zadnje izmijenjeno od: Disco. Jučer u 06:49. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Čekam doba tolikog razvoja tzv. AI, da ćeš moć puknut source od Blooda il Shadow Warriora u tu digitalnu magiju, i dat naredbu da ti napravi konverziju koja će radit na Playstationu, ili barem PS2, makar ako je hardware-ski radio Duke 3d na ps1, mogao bi i Blood. Zašto, pa zato jer bi mi fora to bilo igrat na TVu s kontrolerom. Ok, sad sam vidio, doć će valjda na Xboxu, znači konzole su u igri već |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|