|
![]() |
#1 |
Scuderia Ferrari Marlboro
Datum registracije: Jan 2006
|
Overclock Radeon X800XL
Pozdrav! Želio bih znati koje su mogućnosti overclockanja gore navedene kartice? Kartica ima 256MB video memorije. Izdavač je Club3D. Na sebi ima vent koji sam dobil s njom,nisam ugrađival nekog specijalnog. Zato bih zamolio ako je netko malo bolje od mene upućen u rad ove kartice da mi kaže da li taj hladnjak može hladiti karticu ak ju clockam?
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
hmm...ak se brineš za hlađenje najbolje ti je uzet zalmana VF-700 i miran si, a imaš i tiho i efikasno hlađenje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Pa trebala bi ići na kakvih 430-435/550 stabilno. Ako će te GPU zezati napravi si "jači" profil vrtnje venta u ATT-u. Ili isto u ATT-u možeš koristiti 2D/3D overclock, da diže taktove samo kad se pokrene igra... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imao sam ih dve i obe su imale VF700Cu na sebi. Odlično će ih hladiti i bit će puno tiše od stock coolera! U 2D modu (idle) slobodno možeš i vent na Zalmanu zgasit i temp neće preći 45°C a na 12v pri loadu (u igrama) neće ići preko 55°C (naravno u dobro provjetrenom kučištu) A kaj se OC-a tiće Prva nije htjela preko 425 core i 530 mema Druga je bila nekaj bolja 450/550
![]() |
#5 | |
Scuderia Ferrari Marlboro
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI Tray Tools http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 Dakle, trebaju ti samo driveri i WDM+ATT. CCC ili CP ti ne trebaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|