|
|||||||||||
|
|
#901 |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
kad su se bacili na redsec, ne slušaju community, sve cenzuriraju brišu baniraju. valjda su zaboravili star wars battlefornt fijasko kad su se ispričavali i posipali pepelom do božića je igra na maks 50k igrača i pola cijene discount sa kkavim karkand dlcom da se spase sa nostalgijom. imaju solidnu bazu, oni forsaju modove, vodne ekipu, pola server su već bot infested, a closed weapons je rip, ubijen i zatrt. Zato igra takva i je, svi nose sve bacaju sve pucaju sve i sve se spawna brzo, a mape su prilagođene kampanju, i fegetksim forama. bude zanimljivih šora na iberian/cairo/manhattan, ali to je u sušini to
|
|
|
#902 |
|
|
https://www.reddit.com/r/Battlefield...e_update_1120/ ništa previše osim nova mapa i malo zatezanje, očekivali više
|
|
|
#904 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Kako su nas navukli. Sta nam uradise, kako okrenuse igru. Jao koji glupani smo ispali. Igra sad ima po mapi pickup super hero oruzja kao u BF1. ![]() Nadao sam se da je sam ona novoj warzone mapi. Ljudi sad na Cairu uzmu taj mitraljez, popnu se na prozor i kose.
|
|
|
#907 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Risitas parodija: Shocking interview with a DICE employee |
|
|
|
|
|
#908 |
|
Registered User
|
Da je od starta takva igra, pa da vidis da "tonalitet" same igre, kao 2042, nije za tebe. To mi je ok. Ili da su izbacili neki futuristički DLC kao BF4 pa da je samo takav gameplay na par mapa. Ovako, sad na Cairu mozes uzeti railgun (ja kad sam ga uzeo kontao neki antitenkovski top): ![]()
|
|
|
#909 |
|
₿
|
Jedan od boljih postova na Redditu u zadnje vrijeme. Mogli bi ga izbrisati uskoro: Enjoy Battlefield 6 While It Lasts |
|
|
|
|
|
#912 | |
|
|
Citiraj:
![]() je, dobro napisano. kad je nestalo 6 iz imena sve je bilo jasno
|
|
|
|
#913 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
https://www.pcgamer.com/games/fps/ba...neighbourhood/ "Later this month, players can jump into Battlefield 6 via a free trial," a press release says. "From November 25 to December 2, a free trial experience of Battlefield 6 with select maps and modes will be available, featuring five modes and three maps. This is your chance to experience the high-octane multiplayer warfare of Battlefield 6 for an entire week for free."
|
|
|
#916 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#917 |
|
Registered User
|
Ko je ovdje govorio da ce na kraju godine propast igra na 100K? ATI? Well, nece ni toliko imat so.. you wrong ![]() Ali 100K je sa REDSEC. Koliko onda ima BF6 igraca, 20-30K.
|
|
|
#918 | |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Znaci 10.10 do 20.11 ovo se zove uspjeh. NA BF3 su mi oci iscurile koliko sam ju igrao. I nikad nije bila dosadna..
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 20.11.2025. u 15:49. |
|
|
|
|
|
|
#919 |
|
Registered User
|
Meni je free weekend priznanje sramote. Isto se ponavlja kao sa 2042 samo je tada 100K bio maximum koji su ikad ostvarili upravo za free weekend. A kako stavri stoje, ocekujem da ce biti medju PSN + free igrama. Nevjerovatno sta su uspjeli uraditi od onakvog hajpa koji je trajao par dana nakon izlaska. Nije da je day one bilo razocaranje.
|
|
|
#920 |
|
₿
|
Sad uskoro ide akcija free week za BF6, bit će svima besplatan tjedan dana. Zaboravio detalje, ima po Redditu negdje. Obično se takvi potezi smatraju potezima očajnika koji pokušavaju na taj način dobiti još kupaca. |
|
|
|
|
|
#921 | |
|
|
Citiraj:
dakle daj free pa popust pa navuci nove, ko telekom, jebeš stare korisnike daj nove. sve više se nazire što je i kako je, ali šteta. igru će ostaviti na skeleton crewu vjerojatno, a oni idu dalje must neke nove projekte koji će propasti sličnom brzinom. šteta, ubijaju bf polako i sigurno.
|
|
|
|
#922 |
|
Registered User
|
U to vrijeme sav sadrzaj je kostao 80€. Base igra 60€. Sa svim DLCovima i glupostima, 80€ i to je to. Bili su oni battlepacks i boosteri ali ni slicno kao danas. Nisu imali razloga navlaciti free. Danas realno BF6 treba biti F2P koliko mikro-transakacija ima. Oni od nasih 70$ nemaju puno toga. Treba da se prodaju season pasovi. Ali bilke su mnogo uspjesnije igre. BF3 u startu dok BF4 vremenom. Sto se tice novih projekata, oni hoce novi BF svake godine. Nece od iduce tako biti ali vjerujem vrlo brzo. Ja sam ocekivao da ce BF6 biti zadnji koji je za stare igrace ali eto, nije se desilo. "EA reportedly plans to shift the Battlefield franchise to an annual release cycle within five to six years , following the model of Call of Duty. "
|
|
|
#923 |
|
|
isti klinac ko samsung i apple jedan drugog kopiraju izgubili su oba identitet tako i ova dva. umjesto da je rađena igra za community, ti navlačiš brainrotten klince kojima je pažnja svega 5 sek i retencija max 1 mjesec. a dobro, svakom njegovo.
|
|
|
#924 |
|
Registered User
|
Sta god oni nama prodavali, oni se i dalje nadaju fortnite publici. Valja otplatiti 50bill duga. Hoce platformu, hub, da se miktrotransakcije vrte do besvjesti. Isto sto danas sve mora imati AI, od Fortnitea svaka igra mora imati slican live service system. Pogledaj sta je sve sosny pokusao pa im sve propalo. Ubisoft isto. A da EA ima mozga, ubili bi COD sa MOH. Vrtio bi MOH i BF svake godine u rotaciji i izdominirali bi. Ovako, MOH IP prakticno ne postoji a BF sharuju na free weekendim.
|
|
|
#925 |
|
|
upravo ta priča, ozbiljan arkadni shooter za male mape, bf big warfare i imaš sve, i igrači su ti tu, rotiraju se po tim igrama, ne idu ti dalje jer imaju sve. ali ne, daj sve u jednu kašu, odradi ofrlje, spamaj ai skinove i sadržaj, nek ti chat gpt radi mape i tjt
|
|
|
#927 |
|
₿
|
Lik prijavio EA/DICE Europskoj komisiji 😅 https://www.reddit.com/r/BattlefieldPortal/s/OroBxhfqY0 |
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Igra mi je top, sve sam pokupovao. yolo ![]() |