|
|||||||||||
|
|
#84962 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Inace o kojem je autu rijec i zasto tocis 100 oktana umjesto 95? Obicno to nema apsolutno nikakvog smisla na stock autu. Ako je mapiran, mjenjan je ignition timing, boost itd. onda da ima zbog knock protection, u suprotnom je samo bacanje para u vjetar. |
|
|
|
|
|
|
#84963 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
sam točio 95 na nekom kakti Petrolu. Peklo me za oči dok sam točio i smrdilo ko kuga, a pištolj ukurcu moraš ga držat i svako malo izbaci. Nemereš se maknut. Dovuko se doma na tom smeću i kao stavit ću fino gorivo, 100tku, nek se auto iznenadi sa finim gorivom. PiJo ga je ko smuk, ko da nema sutra. Digla se potrošnja za litruipo. Još mi je po BCu bilo čudno jer mi je pokazivao 9,2.
|
|
|
|
#84965 |
|
Moderator
|
|
|
|
#84966 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Isto, frend cekao 3mj atto2. Imaju neke popuste za aute koji su ovdje, cak ni dodatno boju ne placas. 4k je bio popust za seala koji je na lageru.
|
|
|
#84968 |
|
Moderator
|
Ja ti imam ovaj punjač https://www.osram.com/ecat/BATTERYch...GPS01_3388038/ i dobro radi, ali kad akumulator padne ispod neke voltaže ispiše Error i ne želi puniti. Onda ga moram sa starim punjačem bez zaštite malo na filati. Taj puni dok ne dođe do požara. ![]()
|
|
|
#84969 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#84970 |
|
Moderator
|
|
|
|
#84971 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#84973 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi, jel se isplati ljetne gume kupovat na zimu? Gledam, 12-1mj. dok su cijene još kolko tolko ok.. Pitanje kakve bu cijene u proljeće (3/2026) dok bu sezona.. Jedino što sam malo skeptičan u pogledu starijeg DOT al sumnjam da bi to što puno značilo u praksi. |
|
|
|
|
|
#84974 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Sent from my SM-X200 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#84975 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Vozi li tko ovdje Superb IV? Čitam malo po netu, neki se žale na kojekakve bugove, poglavito u sigurnosnim sustavima koji ostaju prisutni i nakon reklamacija u ovlaštenim servisima (obično pokušavaju SW upgrade). Pa me zanimaju iskustva iz prve ruke... Hvala. |
|
|
|
|
|
#84977 |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Smijao sam se neki dan kako je kolega hvalio Opela nasprem Škode. ![]() I ispostavilo se da je na neki način upravu. Mi tražili auto za ženine roditelje, da malo pomognemo kako sada voze auto star 22 godine. Kako je budžet skroman bio, gledali smo aute 10 godine stare. I onda skužili da za tu lovu možemo dobiti Opel Astru staru 6 godina. ![]() Na kraju kupili Astru iz 2019. sa 115 tisuća km, uredno servisiranu. Je 3 cilindra, ali je innovation oprema. Za 6600 eura. Naravno kad sjedneš iz Superba u Astru malo je downgrade ali auto super ide, leži, zvučna izolacija je super. Malo troši...jedino zasada zvuk zatvaranja vrata je jednako loš kao u recimo Vitari, ili čak lošiji. Kao da limenu šupu zatvaram. Grijanje sjedala, volana, lane asistent... |
|
|
|
|
|
#84980 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Čak se i čujem s drugim ljudima u autu na 140, i iznenadila me potrošnja, manja je za prek pol litre. Kupil prek e-kupi, dot 2125
|
|
|
|
#84981 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/auti/opel-as...fuelTypeId=600 |
|
|
|
|
|
|
#84982 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
6k za astru k benzinca iz 2019. s tom pristojnom opremom i s toliko km je poklon. |
|
|
|
|
|
#84983 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
takva razilka u. potrošnji more bit samo ak one prve nisu bile napumpane kak treba...niš drugo. nove / stare , slick/ripna nema veze sa potrošnjom |
|
|
|
|
|
#84984 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#84985 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#84986 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Gluposti u SW ima, izluđuje me svako malo poruka s novim postavkama nakon koje uvijek ponovo moram paliti Side Assist, desni retrovizor se ponekad promjera ničim izazvan, ne mogu permanentno ugasiti start-stop, ostaviti dcc u comfort modu i izgasiti upozorenje na brzinu. Kad si kod sigurnosnih sustava, dnevno se bar dvaput umalo zakucam u auto ispred (ako je vjerovati autu), automatsko kočenje je u zadnjih godinu i nešto bar triput umalo uzrokovalo nesreću umjesto da je spriječi, uvijek na početku Kruga i u pothodniku na Selskoj me upozorava da vozim u suprotnom smjeru… ima gluposti, ali nemam osjećaj da ima išta više od ostalih auta novije proizvodnje. Pucaj ako te nešto još zanima. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84987 |
|
Premium
|
Ovo permanentno gasenje mislis da svaki put kad upalis auto moras gasiti start&stop, speed warning? Ovo za retrovizor je isto strava. A kakav je pogon, trosi li ulje? Taj motor ima twin dosing AdBlue, to ke isto ne veseli, a TSI mi nekako ne mirisi zbog svojih boljki u Gen4 plus znatno veca potrosnja. |
|
|
|
|
|
#84988 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Baš gledao kad su radili neke updatee na novim VW modelima u Bierschneideru. Update traje po 2-4h , a na nekim modelima su morali ponavljati jer je javilo grešku prije samog kraja updatea. |
|
|
|
|
|
#84989 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Jel taj model ima onaj purešit motor s mokrim remenom u ulju gdje se guma raspada i uništava postepeno motor? Ili je neki drugi motor u pitanju? Koliki je interval promjene ulja bio? |
|
|
|
|
![]() |
|
|