|
|||||||||||
|
|
#961 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Canon. Epson ima glup software, i svako malo javlja neke greške koje onda moraš otklanjati, a u osnovi ispadaju ograničenja proizvodača da te natjeraju da kupiš novi printer. |
|
|
|
|
|
|
#963 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
tnx...ide Canon onda u košaricu |
|
|
|
|
|
#965 |
|
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Za povremeno printanje (jednom tjedno), bilo koji laser...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
|
|
|
|
|
#966 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Canon inkjet TS3150 kupljen za 400kn mi printa jednom tjedno ako uopce toliko. Ponekad i kakvu sliku isprintam, a najvise koristim zapravo skener. Nula problema u ovih dvije i pol godine. Trenutno vrtim unutra cetvrti crni catridge i treci color catridge. Uzimam original xl catridge jer mi se niti ne isplati zezati sa zamjenskim (50 eura xl crni+color) Najvise sto lajkam je mobilni app, ali bilo je perioda kad je app bio banana. Sad zadnjih pola godine-godinu nema problema. Najveci problem koji nekad imam je da je printer offline pa ga moram ugasiti/upaliti, i tako jednom svako pola godine ajmo reci.
|
|
|
|
#967 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ako printaš jednom tjedno onda tinta jako malo traje |
|
|
|
|
|
|
#968 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav, trebao bih multifukcionalni printer za mali obrt... Dosad sam koristio laserski Canon lbp2900, nepoderivi printer, međutim, treba sve češće nešto skenirati i kopirati, pa bih se prebacio na nešto profesionalnije... Nabavna cijena mi je nebitna, bitno mi je da je zamjenska boja jeftina. Pouzdanost i trajnost su također plus Boja mi ne treba, crno bijelo mi je čisto dovoljno..brzina ispisa također nije prioritet, ne printam neke korporacijske količine papira, cca 500-700 stranica mjesečno. |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pozdrav kolege Trebam vaš savjet u svezi printera . Gledam za kupiti Brother MFC-L3740CDW . Ima li tko kakvih iskustava sa tim printerom i općenito možete li što reći za Brother printere ( jesu li čemu ) ? Hvala |
|
|
|
|
|
#971 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Također, Brother is my good brother već deset godina. |
|
|
|
|
|
#972 |
|
hungry, for a little more
|
Imam Brother MFC-L2752, dvije godine, nemam zamjerki, osim što nije dovoljno pametan da skenira proizvoljno dugačak račun. Dakle, INA ti ispiše R1 na papiru koji je dulji od A4, ti ga staviš u ovaj gornji dio koji uvlači papir i skenira ga, ali skenira samo duljinu A4 papira, isto kao da si ga stavio na stakleni dio i poklopio. To mi je jedina zamjerka. |
|
|
|
|
|
#975 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav, treba mi printer za kućnu upotrebu - skeniranje, kopiranje printanje dokumenata i, najvažnije, slika. Za sada sam dobio preporuku za Epson EcoTank ET-8500. Ima li netko preporuku za printer u sličnom cijenovnom rangu (može i jeftinije naravno)? |
|
|
|
|
|
#976 |
|
49%winner
|
Isprintao sam na svom Canon inkjetu dosta slika ove zadnje 3 godine. Na stranu sto je sve to ispalo skupo, problem je sto su slike pocele mijenjati boju valjda od svjetlosti. Pored tih losih slika imam i jednu koju mi je kolega isprintao na sublimacijskom Canonu i ta slika je nepromjenjena zadnjih ~godinu dana. Ne znam je li Epsonova tinta ista slicna Canonovoj, ali razmisli o odvojenom uredjaju za printanje fotki. Koristio sam original Canon i neki random foto papir, nema neke razlike. I uvijek je bio original toner. Ovo je bio njegov printer ako te bude zanimalo: https://amzn.eu/d/cWy6Rg5
|
|
|
|
#977 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
+1 za printanje fotki i Canon Selphy, nebo i zemlja u odnosu na slike isprintane na inkjetima. Definitivno se isplati imati dedicated printer za to. |
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako nije tajna i papir također? To je skoro 70€ uštede ukupno u odnosu na sve ostale ponude koje sam ja pronašao ![]()
|
|
|
|
#980 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Živim u Nizozemskoj, na stranici bol.com. Ovdje znaju imati odlične popuste na sve i svašta, elektroniku pogotovo. Na Amazon.nl je RP-108 tinta i papir za 27€ trenutno. |
|
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Sada pitanje za dugotrajne vlasnike ovog printera Canon Selphy, kakav je ako se ne printa na njega nego dulje vrijeme, recimo mjesec ili dva ne printanja. Da li nahebe glava kao i na inkjet printerima ili nema utjecaj vremena na ovaj tip printera pa možeš komotno ostaviti mjesecima, upaliti i onda samo printati kao da je printao jučer? Ovo mi je jako bitno obzirom da je printer vrlo specifičan odnosno, samo je za fotke koje i ne printam tako često. Tenks.
|
|
![]() |
|
|