|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() Pozdrav! Imam problem sa dial up (modem) vezom. Nakon instalacije winxp pro sp2 modem mi se spaja na internet brzinom od 33.6 Kbps. Prvo sam mislio da je modem oštećen il da nema dobre drivere, stavio sam novi modem i drivere i opet isto. Probao sam na win xp sp1 i modem se spojio na 50.6 Kbps. Može li mi netko objasniti što trebam napraviti da mi i na sp2 brzina bude 50.6?
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
1) Nac drivere za modem koji ce radit dobro sa SP2 2) Kupit hardware-ski modem Kaj je od toga jednostavnije ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Našao sam drivere i sad mi se dobro spaja. Puno hvala Bruno
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() Ne trebaš skidat nove drivere s neta a ni kupovat novi modem jednostavno otvoriš device manager odeš na modem properties, update driver.... Ne daj da ti windowsi sami izaberu driver za modem jer će ti veza opet biti 30 kpbs već izaberi generic 56k driver i modem će ti se spajat na 50.6 ali postoji tu i jedan problem, svaki put kad napraviš restart windowsi će ti opet automatski vratit one stare drivere pa moram još malo čačkat po windowsima i regu da skužim ka da isključim automatic scan for new hardware. Javim ako uspijem Pozdrav
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod instalacije odaberi točno onu INF datoteku koji si dobio na CD-u s modemom i radit će 100%.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
odi u \windows\inf tamo ces nac nekoliko datoteka oem##.inf di je ## redni broj otvaraj ih u nekom tekstualnom editoru u tako nadji koja se odnosi na modem pobrisi je ili jos bolje prebaci negdi drugo da je mozes vratit ako nesto podje po zlu