|
|||||||||||
|
|
#2701 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Prljavi, zli i neodgovorni trgovci dolijali. |
|
|
|
|
|
#2703 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Dobit ce malo packu i to je to, kao i uvijek. Meh... |
|
|
|
|
|
#2704 |
|
DIY DILETANT
|
Pa nije to neki Facebook i slični koji moraju prodavat podatke korisnika i servirat im reklame da bi preživjeli. Plačaš im 100 baksi godišnje i onda te ovak ciganski tretiraju. Jadno i nisko i nadasve GLUPO. Zar su stvarno mislili da korisnici neće primjetiti da ih tretiraju ko budale? Rantam, znam, ali stvarno je too much.... |
|
|
|
|
|
#2705 | ||
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Znam...al s pozitivne strane (ne za korisnike): Citiraj:
> Techspot Manje AI-a i vise iskusnih i inteligentnih inzenjera i developera sa iskustvom i koji umiju razmisljati svojom glavom i koji primaju postenu placu ( i koji suraduju kak spada a ne iskrivljen DevOps gdje devovi preuzmu OPS dio i onda najcesce naprave sranje) a manje love visem managementu koji samo prica (naravno ostaviti one koji fakat imaju plan i vuku team i projekte) i mozda, mozda bismo mogli zivjeti u normalnijem svijetu gdje je kvaliteta softwera bitna i gdje stavke poput "AI" i "Ads" su samo smetnja pozitivnom razvoju covjecanstva. |
||
|
|
|
|
|
#2706 |
|
DIY DILETANT
|
Ma lako za bonuse, problem je puno veći od toga. "Corporate culture" u Japanu, par linkova. This Japanese company offered an apology you’d never find in America after raising prices by 9 cents Japan’s super-cheap corn snacks maker apologizes for 2nd-ever price increase in 45 years |
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Izgleda da u Japanu, između ostalog, imaju deficit mega egomanijaka. Ovo što sam ja vidio, korporativna PC kultura je utemeljena na lažima i obmanama, ništa nego kuća od karata. Ne treba čuditi kada se to krene urušavati.
|
|
|
#2708 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni ovo ne izgleda lose... https://fxtwitter.com/gunsnrosesgirl...49640295710954 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#2710 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jedno pitanje za znalce... Čovjek otvara firmu, treba mu nekoliko licenci za win11 pro, zanima me može li uzeti cd-key sa jedne od popularnih stranica za 10-inu cijene ili ima neki poseban postupak..? Uvjet je naravno da dobije račun. |
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Loš, dobar, zao .... TPM https://tinyurl.com/h5zjvz8j |
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
O je.ali te dizanjeri koji su odlučili da kada nisu kombinirane aplikacije da buttoni nisu iste veličine. Tako da ako mi se app zove PWA onda je smanji a ako upišem Outlook PWA onda je biti veći. Katastrofa.
|
|
|
#2715 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nema dvojbe, sada vec bolje koristim windowse!
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Premium
|
Mora da on okači neki flag na te fajlove, negdje u header. A kada je file nastao iz arhive, onda nema flaga. Ovo što sam predložio i nije baš neko rješenje, ne znam da li se može windowsima narediti da prestanu s tim glupostima. Mislim da je bio u file properties neki "block" ili "keep blocking" botun s kojim se moglo za neke tipove fajla dati do znanja windowsima da lagano odhebu. Ja sam to koristio, ako sjećanje služi, na excelicama koje je po defaultu u read only otvarao, blokirao makroe i sl. Kada bi znali koristiti windowse onda bi vjerojatno znali to napraviti.
|
|
|
#2717 | |
|
49%winner
|
Posto sam na poslovnom laptopu malo ogranicen slobodom modificiranja group policyja itd, nas vrli prijatelj cgpt me pocastio komandom koja cisti MOTW sa fajlova pa evo ako kome zatreba: Code:
Get-ChildItem "C:\path_to_the_folder" -Recurse | Unblock-File Code:
Get-ChildItem "C:\path_to_the_folder" -Recurse -File | ForEach-Object {
if (Get-Item -Path $_.FullName -Stream Zone.Identifier -ErrorAction SilentlyContinue) {
Remove-Item -Path $_.FullName -Stream Zone.Identifier -ErrorAction SilentlyContinue
}
}
U nastavku je rjesenje kroz gpedit koje mi je cgpt ponudio pa neka se nadje: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: xlr. Danas u 15:03. |
|
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Premium
|
Znači flag je u samom FS. Citiraj:
|
|
|
|
#2719 |
|
49%winner
|
Da, tako sam i ja shvatio kad sam citao o MOTW identifieru. Samo se ja i dalje krivo izrazavam i govorim o "ciscenju fajlova od tog flaga" tako da... Nisam isao u dubinu kako to tocno radi na razini FS-a, iskreno, u nekim godinama pocnes birati sto zelis i ne zelis znati
|
|
![]() |
|
|