|
|||||||||||
|
|
#36 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Neke stvari su slabije, ali eto, ja sam zagrebao na 35 sati već sada i još nisam 2. bossa ubio. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Premium
|
Igrao sam ovih 30h na Lethal, doslovno normalan random fight s 4 obična samuraja je problem. Spustio sam sad na Hard, isto nije mačji kašalj, ali je lakše. Nakon 30 sati na Lethal, skužio sam da baš ne guštam u fajtovima, već forsiram. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Premium
|
Prošao igru upravo. 60h mi trebalo, prvih 30h na leathal, drugih 30h na Hard. Sve 100% počistio, PS isto kaže 100%, Cartohrapher se javio da više nemam šta raditi. 9/10 igra, ostaviti ću samo mjesta za bolje igre kao npr. Witcher 3. Optimizirali su sve na mapi, ima svega, ničeg previše, nema previše trčanja za lisicama i vukovima kao u prvom djelu, nema previše random fightova na open worldu, priča brutalna, stealth mi je top bilo igrati, posložio 4 različita layouta armora i charmova, stvarno svega ima. Max health, max spirit, sva oružja upgradeana na max, svi armori upgradani na max, sve mape otkrivene, doslovno više nemam šta raditi u igri. Teško da će mi sad nešto leći kao to sljedećih tjedana, ali eto, ide igra u top 10 za PS koje sam ikada igrao. Grafika izvanredna, igrao se se sigurno par sati s Photo Mode, imam brdo screenshootova, možda ih uploadam sutra. Sve preporuke! Meni bolje od Tsushime. Mana, bilo je par restarta gdje sam morao loadatih last checpoint zbog bugova. Jedna lisica nije željela krenuti dalje i jedan boss je stuckao na krovu, ja nisam do njegao mogao. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 19.10.2025. u 23:44. |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Možeš igrati bez brige, ali moja preporuka je da odigraš 1. dio, nabavi se za 20EUR. Bolja u dosta dijelova, no obje vrhunske. |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Svakako probam jedinicu. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
|
#45 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako je netko sve odigrao, nema smisla preporučiti to, mislio sam za sve koji još uvijek nešto igraju. ![]() Ja nemam PS Plus npr. već par mjeseci, nemam potrebe, prednaručim novo što me zanima, ostalo sam odigrao. |
|
|
|
|
![]() |
|
|