|
|||||||||||
|
|
#84451 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Narihtam tempomat na 150 do 153 po GPSu, lijeva traka. Tu i tamo ima netko brži pa mu se maknem, ali većinom se natrkeljaju hebivetri koji sa 100 ili 110 pretiču šleper. To su ljudi koji nebi stisli gas na 130 kad pretiču. Kojima se ne pali kliker u glavi da smetaju. I ja imam dana kad mi se ne vozi i vozim 110 po autoputu, ali ne izljećem. Ili pričekam i vozim se 90 dok se lijeva traka ne očisti ili stisnem gas, vratim se desno i nastavim pomalo.
|
|
|
#84452 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
2.0 TSI 204KS automatik (DSG) - gradska voznja 12l, mislim nekih 1750kg prazan. I 4Drive je (Haldex), osim dodatne mase, ne znam koliko to utjece na potrosnju. 1.4 Turbo 150KS automatik (TC) - gradska voznja 9-10l, nekih 1275kg prazan Otvorena cesta - nekakav mix. Zagreb (proci kroz cijeli grad od Dubrave do Luckog), autocesta do Ostrovice i onda magistralna cesta do Malinske (Krk), oba nekakav prosjek oko 7l, ovisi koliko se zivahno vozi po autocesti. Imali i Mazdu 2 1.5 90KS, manualac - to je fakat trosilo malo, 7l guste gradske voznje. Ne sjecam se koliko je ona bila teska.
|
|
|
#84453 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Odlično, nije se odavno o tome. Bill Murray i njegov dan su qurac za tu temu live trake na forumu. |
|
|
|
|
|
#84454 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#84455 |
|
Moderator
|
|
|
|
#84456 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedini problem je taj što lijeva traka služi za pretjecanje, a ne za stalnu vožnju i dok si u njoj dužan si imati uključen pokazivač smjera Čini mi se da je kazna 260EUR+bod. Nedavno su nekog opalili po džepu između ostalog i zbog toga... |
|
|
|
|
|
#84457 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Pa dionicu kod Slavonskog broda svi voze po lijevoj traci. A žmigavac ne dajem ni kad skrećem negdje, a ne na autoputu. Šta je koga briga kud ja idem. 😂 Ne sjećam se kad sam zadnji put na autoputu dao žmigavac. Ove godine sigurno nisam.
|
|
|
|
#84458 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#84461 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Tesko ti je? Jel se i ne vezes? Mislim sta te briga. |
|
|
|
|
|
|
#84462 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#84463 |
|
Moderator
|
Vežem se zbog zračnih. Pristojan sam vozač. 😂 Do posla i nazad imam 10 kamera, ali ja se vozim polako, baš smetam. 😂 U 20 godina imam samo dvije kazne i to jer nisam vratio reg. pločice u roku 15 dana i za brzinu. Ali obje sam se izvukao sa upozorenjem. Baš gledam. 70 do 71 db. Njemu je izolacija auta loša.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 25.10.2025. u 22:14. |
|
|
|
|
|
#84464 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
U obranu Amdejca, znam napamet tu autocestu. I ja se tamo vozim po lijevoj. I mnogi drugi jer... desna traka je kriminalna. Bilo je nesreća zbog lošeg stanja desne trake. Već je godinama tako. |
|
|
|
|
|
#84465 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#84466 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne idem cesto onuda, ali zadnji put sam se triput sklonio u desnu, triput sam upao u rupu valjda od granate. Ukratko, samo lijeva, vozim koliko vozi onaj ispred mene i to se tehnicki smatra kolonom pa se ne moram nikome ni micati. Fuck that shit!
|
|
|
|
#84467 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
AC RI-ZG ima na mjestima toliko oštećenu desnu traku, npr. ravnica kod odmorišta Kupjak (ex Ravna gora), da ti je vožnja u lijevoj jedina logična mogućnost. Znam da i AC prema Slavojiniji ima isti problem na više mjesta tako da bi i ja postupio isto.
|
|
|
#84468 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ipak se nešto i radi kada se prijavi putem MUP aplikacije. https://revijahak.hr/2025/10/24/moze...je-anonimnost/ Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#84469 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Odlicno! |
|
|
|
|
|
|
#84470 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
"Snitches get stitches". Više bi ih poštova da su napisali na aute "mito i korupcija" nego "sigurnost i povjerenje". |
|
|
|
|
|
#84471 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Da su posteni dali bi 25% naplacene kazne ko nagradu ovome ko je prijavio i svi sretni, osim ovog sto je prosao kroz crvendaca ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84472 |
|
Uptime 99.99%
|
Ima posebno mjesto u paklu za takve jadnike. Neki bi se odlicno snasli u Kini, isli bi po selu i gledali tko nije pomeo dvoriste i skupljali bi nagrade u drustvenim bodovima. Ti su jadnici i u covidu prijavljivali susjede koji se druze, oni zive jadnim zivotom pa zele da svi oko njih budu isto jadni. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84474 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
390eu je donja granica kazne za crveno i to nenamjerni prolazak na crveno. Namjerni je od 1320eu naviše
|
|
|
|
#84475 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#84476 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Covjek ubio obitelj u srbiji radi crvenog svjetla. Kazna za prelazak na crveno bi trebala biti bar 5x veca od današnje minimalne a ne 150€. Bravo za onoga tko je slikao. I one frajere s 2 i vise promila bih ubacio u ćuzu mjesec dana na trežnjenje i nabio kaznu do besvijesti. A ovi gangsta koji misle da je to snitching, pitali bi se da je taj udario nekog iz svoje obitelji. Drvlje i kamenje po mupu |
|
|
|
|
|
#84477 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moja se susjeda parkira na mjesto za invalida iako niti je invalid niti ima invalidsku naljepnicu na autu.Preskupo joj je platiti 5€/mj za povlaštenu pakirnu kartu. ![]() Svojevremeno sam za to pitao komunalnog redara pa mi je rekao da to nije u njihovoj nadležnosti.
|
|
|
#84478 |
|
Uptime 99.99%
|
Mup neka radi svoj posao, svi bi bili u uredu, a nitko nije na terenu. Imamo rekordan broj kamera, lezecih policajaca, kobri, presretaca, uskoro dronova i drasticno smanjena ogranicenja brzina, a nikad vise nesreca sa smrtnim posljedicama. Ubijamo aute sa svim mogucim porezima tako nam je starost voznog parka skocila sa 12 na skoro 15 godina, to i vidimo u poginulima na cesti. A ti isti koji bi prijavljivali vjerojatno voze 120km u lijevoj traci i ne micu se nikome jer voze po ogranicenju. Mup vapi za novim policajcima, neka se slobodno prijave, a ne da na cesti glume nesluzbene policajce. Stara boljka balkana, svatko gura nos u tude poslove, zato se vecina i veseli chat controlu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84479 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|