|
![]() |
#6931 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
1300€ za mobitel s jednom kamerom i ko zna kakvom baterijom u 2025/26, to je već žešći mazohizam. Ali svakom svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6933 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6934 |
Premium
|
Nije i nisam konkretno mislio na kolegu već općenito, ali je ovo od strane applea doslovno pišanje po ljudima. Koja je to funkcija tog mobitela da je potrebno dat 1300€ ako nije u pitanju vrhunska kamera? Vjerujem da isto i obični iPhone 13 odradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6935 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pa ima vrhunsku kameru ![]() ja rijetko kad koristim telefoto ili 0.5, s tim da 0.5 i nije neka kvaliteta tak i tak meni je air brutalan u odnosu na pro modele što se izgleda tiče, jedino baterija i pregrijavanje upitno ali vidim po recama da nije tak strašno
![]() |
#6936 | |
Registered User
|
Citiraj:
funkcija? a sta bi trebao radit? kuhat i prat ![]() pa vjerujem da i iphone 8 sve odradi kao on i sta cu ja sad? imas dizajn drukciji,eto...pljuje se kako ne rade promjene na dizajnu i sad kad naprave ne valja ![]() ne razumijem sta te briga? mene taj model ne zanima,necu ga kupit i bok Zadnje izmijenjeno od: AndroiOs. Danas u 10:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6937 |
Premium
|
Briga me samo da pročitam tvoje odgovore s ovim razmacima od 10 redova jer mi je tak najugodnije čitat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6938 |
Registered User
|
okej,dosao si provocirat bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6939 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
5.6mm Mozda ce se neki ovdje uvrjediti, ali iPhone je više fashion uredjaj nego uredjaj koji gura limite industrije. Uvijek su bili konzervativni kad je customizacija i funkcionalost bila u pitanju ali su vise paznje davali na izgledu i uredjaja i OS-a. To je glavni razlog zasto iPhone nema back dugme. To je glavni razlog bendgatea na 6ici. To je glavni razlog vista.. pardon, glass izgleda na racun performansi. Ali su estetci bili najprimamljiviji ( zato je 17pro paradoks). To je "funkcija" Air modela. Placas 1300€ za izgled. Fascinantjno je sta su sve strpali u telefon sa tako malim kućistem. A 99.9% korisnika koristi samo glavnu kameru tako da.. "Briga me samo da pročitam tvoje odgovore s ovim razmacima od 10 redova jer mi je tak najugodnije čitat" T oje problem foruma. Kad postavis post, on od jednog razmaka napravi 3, nekada 4. Doslovno svaki put moram ulazitri u "Napredno" da ispravim.
![]() |
![]() |
#6940 |
Registered User
|
Pa da tako nekako kinezi se recimo vole hvalit performansama,najvise daju za najmanje para zato ako ti je do toga kupis tako nesto..srecom ima za svakog ponesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6941 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ono što Apple ima daleko ispred svih je MDM. Kad ćeš morat firmu opremiti uređajima i imati ih pod kontrolom, naučiš cijeniti taj ekosustav. Prešli smo sa Samsunga na Apple i IT-evac nam se pomladio… kosa mu sporije opada i smršavio je poprilično ![]() Veli preporod što se tiče administracije i rješavanja problema
![]() |
![]() |
|
|