|
![]() |
#3871 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja bi reko da je to normalno zdravlje nakon 2.5 godina. Daj link na taj bug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
To ti je ok. Jako stare revizije, negdje prije 2020 imale su neki bug u firmwareu i to je popravljeno. Za usporedbu, doma mi još uvijek radi u jednoj kanti MX500 500GB model, kupljen 2020 koji je stock već imao taj zadnji popravljeni fw. Nakon godinu dana bio je na 90%, ali je radio u kompu 24/7, dalje nisam kontrolirao ![]() Uvijek je moguće da su u Crucialu zafušali nešto u novijim modelima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3873 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ti postoci u third party softverima su netočni i nebitni, nešto kao battery health kod mobitela.
![]() |
#3874 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
sta mislite o ovome ![]() ali link ne ocekujem neznam kakve brzine, ali obzirom na ocjene rizikirao bih za jedan 64gb drive jer mi upravo takav treba, a nigdje nisam uspio naci u klasicnoj ponudi. to je za sandy koja jako malo radi i samo se koristi za torrent. na tom drive-u je OS. prastari sammy 830 je na zalasku izgleda. sta se moze ocekivati od tih no-name-era osim da su DOA, nemaju kapacitet koji je deklariran i da su spori, samo da znam na sta obratit paznju. ![]() edit: ignore manje vise. nisam bio ulogiran u ali pa je cjena bila kikiriki. cijena za 64gb je 11e. Silicon Power Ace A55, 128GB u instaru je 15e.
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. Danas u 08:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
e hebga. znaci u biti moguce no nameri prepakirani pa je i cijena takva. onda preostaje ili ic na ovaj "pravi" jeftilen ili rizikirat. al kazem taj komp za koji je to, toliko malo radi, i na tom disku nece bit skoro uopce "write" (torrenti i ostalo su na drugim diskovima) da mozda nije ni bitno.
![]() |
#3877 |
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
E ne bi više Patriot kupio da mi ga zamotaju u 100€. Do sad su svi mrtvi ssd-i s kojima sam bio u doticaju bili Patriot...
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|