Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.09.2025., 10:24   #721
neumrli
Dubwise

neumrli's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dakle koji clusterfuck od usluge, preusmjerio paketu OEX shop (Tisak) u subotu, dobio u mailu broj paketa, dodjem tamo da ga preuzmem kad gospodja kaze da njima treba onaj stari broj paketa koji pocinje sa 191, a njega nema u mailovima niti igdje jer je Overseas presao na novi format brojeva za pracenje. Korisnicku sluzbu sam pretprosli tjedan zvao i cekao 45 min da bi mi cijelo vrijeme vrtilo "vi ste iduci korisnik u redu cekanja", znaci telefon 0 bodova.
neumrli je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2025., 10:46   #722
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Evo, i meni se sad desilo prvo prilično loše iskustvo sa njima, inače je bilo ok.

Naručio neku pošiljku s pouzećem, u petak dobijem poruku da je paket na isporuci da bi dalje obavijesti išle “paket je prevelik za OEX Parcel shop” i “paket preusmjeren prema odredišnom parcel shopu”

Ja sam paket naručio na kućnu adresu, a ne nikakav parcel shop. Na telefonu sam čekao 65 minuta da se javi da bi žena koja se javila rekla da prvo mora provjeriti gdje se paket uopće nalazi jer nije nigdje isporučen nego stoji zadnja poruka za odredišnu parcel shop pa prvo moraju locirati paket…
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2025., 11:19   #723
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Evo, i meni se sad desilo prvo prilično loše iskustvo sa njima, inače je bilo ok.

Naručio neku pošiljku s pouzećem, u petak dobijem poruku da je paket na isporuci da bi dalje obavijesti išle “paket je prevelik za OEX Parcel shop” i “paket preusmjeren prema odredišnom parcel shopu”

Ja sam paket naručio na kućnu adresu, a ne nikakav parcel shop. Na telefonu sam čekao 65 minuta da se javi da bi žena koja se javila rekla da prvo mora provjeriti gdje se paket uopće nalazi jer nije nigdje isporučen nego stoji zadnja poruka za odredišnu parcel shop pa prvo moraju locirati paket…

Moje iskustvo - promijenili su i aplikaciju za preusmjeravanje paketa. Prije cca 2 tjedna dobijem obavijest da mi stiže na kućnu adresu. Standardno sam uvijek preusmjeravao na paketomat ili neki oex shop tipa tisak. Kliknem na novom sučelju aplikacije preusmjeravanje i bez ikakvog pitanja samo piše "preusmjereno u OEX parcel shop" bez da mi je ponudio odabir. Srećom dostavljač je zvao prije isporuke, pa sam zamolio da ga ostavi negdje na paketomatu ili kiosku. Nadam se da su to promijenili do sad. Isto tako preko aplikacije mi nikako nije htio otvoriti paketomat cca 6-7 puta koliko sam u zadnje vrijeme podizao pakete, dok bi ga preko browsera i istog sučelja bez problema otključao. Baš me zanima da li još uvijek imaju problema s tim.
Staro 12.09.2025., 11:58   #724
Ico_Zg
Premium
Moj komp

Ico_Zg's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Radili su "upgrade" sustava i više nema e-maill obavijesti dan ranije kad paket sa Aliexpressa uđe u Hrvatsku i stigne u njihovo skladište..
Sada samo puste obavijest na mail ujutro da paket ide na dostavu.
Ico_Zg je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2025., 13:11   #725
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ico_Zg Pregled postova
Radili su "upgrade" sustava i više nema e-maill obavijesti dan ranije kad paket sa Aliexpressa uđe u Hrvatsku i stigne u njihovo skladište..
Sada samo puste obavijest na mail ujutro da paket ide na dostavu.

Pozitivno je barem (kako kome ) što možeš pratiti dostavno vozilo u stvarnom vremenu gdje se nalazi, pa kad vidim da kasni u odnosu na predviđeno vrijeme i stoji blizu npr. mcdonaldsa sat vremena, onda mi je jasno da je i meni vrijeme za gablec, baš kao i njemu
Staro 17.09.2025., 22:21   #726
Tualatin
Registered User

Datum registracije: Aug 2023
[
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Moje iskustvo - promijenili su i aplikaciju za preusmjeravanje paketa. Prije cca 2 tjedna dobijem obavijest da mi stiže na kućnu adresu. Standardno sam uvijek preusmjeravao na paketomat ili neki oex shop tipa tisak. Kliknem na novom sučelju aplikacije preusmjeravanje i bez ikakvog pitanja samo piše "preusmjereno u OEX parcel shop" bez da mi je ponudio odabir. Srećom dostavljač je zvao prije isporuke, pa sam zamolio da ga ostavi negdje na paketomatu ili kiosku. Nadam se da su to promijenili do sad. Isto tako preko aplikacije mi nikako nije htio otvoriti paketomat cca 6-7 puta koliko sam u zadnje vrijeme podizao pakete, dok bi ga preko browsera i istog sučelja bez problema otključao. Baš me zanima da li još uvijek imaju problema s tim.
Imaju, preusmjerim ga na studenac u zgradi oni mi pošalju obavijest da mi je paket u paketomatu 4 kvarta dalje. I jos sam morao instalirati i registrirati account na directme apk da bi mogao preuzeti paket. Užas.
Tualatin je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 03:15   #727
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ovaj moj dostavljač je stvarno OK. Već duže vrijeme dostavlja taj dio. Jučer me zvao bio sam doma. Izađem iz kuće i evo njega. Kad sam na poslu kažem mu samo potrubi bude baka izašla van. Ak nema nikoga ostavi na kanti za smeće u dvorištu.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0