|
![]() |
#3032 |
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
Meni ti kuponi su uvijek radili ako gledam iznos bez PDV-a. Znači 224-20%=180 otprilike. Da si prebaciš na eure ili dolare lakše bi se točno izračunalo...
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Kuponi su u EUR iznosima na EUR cijene ili USD iznosima na USD cijene. Već smo utvrdili da selleri mogu odvojeno definirati cijene u eurima i dolarima, dakle relevatno ti je samo što piše u tim valutama. "HRK" se, pretpostavljam, preračunava po nekom čudnovatom ilegalnom i nepostojećem tečaju preko dolara i ne bi ga se trebalo koristiti nizašta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
na kraju mi je račun moro bit 43$ da bi dobio 5$ popust,ne razumijem,ali ok. Sorry for any inconvenience caused. You did not meet the usage threshold, which is why the transaction failed. Please try adding items to reach the minimum threshold amount before placing your order. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3036 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Dobro koja pm je zadnje vrijeme s ovim aliexpressom? Nikad mi ovakve gluposti nije javljalo, a koristilo se milijardu kupona koje stranica sama automatski koristi. I da napomenem, na nijednom itemu ne stoji “welcome deal” jer koristim aliexpress 10 godina minimalno. There's a problem with this order. Please try again without using an AliExpress coupon code or shop different items. Zadnje izmijenjeno od: cic. 18.08.2025. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3037 | |
YouTube Master
Datum registracije: Oct 2020
|
Citiraj:
![]() Znači, naravno, nikakve passworde ne pisati, to znate, najbolje ih je ignorirati, kao i u mnogo čemu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nemam pojma što je Charlie Harper htio reći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam da li se ikome desilo kombinirani paket trebalo je biti 4 stvari unutra, a dosle su mi 3 i onda natezanja sa sellerom i alijom uslikavanja pa seller tvrdi on je to vagao po tezini pise poslao itd.
![]() |
#3040 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni u posljednje vrijeme svaki drugi paket bude refund zbog nekih problema sa shippingom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3041 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Meni su skombinirali par stvari ujedno sve doslo uredno i onda mi nastavili slati poruku za shipping 2 stvari da dolaze uskoro i stvarno doslo x2 a naruceno i naplaceno jedanput...svašta mada nije vrijedno obe stvari 10€ skupa pa sam posla da su se zafrkali niko nista ne odgovara ohh well Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3042 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
2 paketa rade ping pong izmedju Hrvatske-Madjarske ima 15 dana vec ... Ovo je postalo katastrofa narucivat u Hr.
![]() |
#3043 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Izgleda da paketi više ne idu preko Mađarske i HU tracking već preko pošte. Naručio naočale za čitanje i privjesak. Aliexpress kreirao Combined paket i dodijelio mu LD***HR tracking (prvo je bio 2 dana ***YP) Za samo 6 dana od narudžbe s Alija dobivam sms Hrvatske pošte da su zaprimili taj HR paket i da će dostava biti u paketomat. Nadam se da će me doćekati u paketomatu pošte ovih dana. Ovo ispada brže od Overseasa
![]() |
#3045 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ih prodaju u centrima, što ih ne bi naručio s Alije? Vjerojatno im je poslao nalaz okuliste i na osnovu njega su mu napravili stakla.
![]() |
#3047 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ako je plus dioptrija onda je mogao uzeti lagano. Sve one jeftine naočale za čitanje u ljekarnoj su isto kineske |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
više puta kupovao preko aliexpressa dioptrijske naočale, pa i sunčane dioptrijske isto. Svaki put se upišu točno svi oni podatci sa nalaza i točno takve naočale tj. dioptrija dođe, provjereno nekoliko puta kod naših okulista. nikada me nisu došle više od nekih 50€-60€ sa okvirima, tak da ne kužim ova čuđenja i ismijavanja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa nije do brenda/marke, nego o tome da se radi o očima. Oke ako se upisuju baš sve one stavke s nalaza od okuliste, no opet ne znam baš da bih na oči stavljao nešto što mi je netko s Aliexpress-a sklepao.
![]() |
#3052 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Naočale nisu za mene, a to su one obične za čitanje od +2.0 za starije koje ima za kupiti u Kauflandu i drugim lancima za 2€ Uglavnom dobio paket, 10 dana od narudžbe, danas se pojavio na HP paketomatu.
![]() |
#3053 |
Dobro je sve.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Strahota. Baš je bilo na telki, nekakav simpozij diječjih psihologa, kažu da je broj dijece koja traže pomoć porastao 40% u zadnjih par godina. Sodoma i Gomora
![]() |
![]() |
#3055 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I to korproacije znaju i onda te oderu ko beba zvečku na "vitaminima" i svemu ostalom. Inače imam iskustvo doktora, koji je svojoj kćerki kupio Carl Zeiss stakla i naocale, platio ih je cca 500 eura, i napravili su ih krivo. Da nije doktor i nema kolege da provjere dijetetu bi samo dodatno unistavao vid. Onda je isao u ghetaldusa da mu naprave nova za 100 eura koje su bile opticki ispravne... Tako da je sve to macak u vreći bez obzira na cijenu. Može bit nešto od 2e odlicno može nešto od 1000 bit smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3056 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Čim odeš, pošalje narudžbu svom kineskom partneru, on ih napravi u Kini i pošalje brzom dostavom. Tvog okulistu koštaju 100 € 😂😂😂 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Alibaba, AliExpress iskustva?
Citiraj:
Bad parenting se to zove. Djeca ne znaju brendove osim tenisica jer im neki brendovi pašu vise na nogama od ostalih. Pun svijet je roditelja sa iq 0, a često je i problem razvod i odrastanje bez oba roditelja. Što se cvika tiče, Anda mi je super. Odem, sjednem, ona teta sa strpljenjem isprobava sve leće i ja sa sa skoro finalnim proizvodom malo šećem po trgovini i oko nje, vratim se i napravim još sitne izmjene koje smetaju ako smetaju, i nakon izrade naočala stavim ih na oči i prilagodba traje 10 minuta. Bmk koju maržu imaju, usluga i odnos prema kupcu su ,bar meni, na normalnoj razini. Ako više ne bude takvih usluga kod nas, tek onda bih razmišljao o Aliju i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 | |
Dobro je sve.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
JBT jos se natezem za chargeback baterije za mob od 15eur koju sam narucio pocetkom Augusta. Em te baterije su 30% sanse da ces dobit neki srot koji je odlezao godina i godina na stalazi skroz ispraznjen, em evo sad se moras natezat s njima za chargeback. Vise se ne isplati nista narucivat od njih. Bolje mi je platit Amazon malo vise ali nema natezanja i dodje kad kazu da ce doc otprilike. Kinezi su poceli mutit zestoko, ima bit da im ekonomija dobrano usporava....
![]() |
|
|